Netrition.com
|
03.05.2008, 19:21
аз си поръчах от Netrition.com и го маркирах като Gift тва дали ше е проблем? Т.е. няма да пише цената. |
|
|
|
03.05.2008, 20:47
Все тая, на декларацията винаги има цена. Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
10.05.2008, 21:08
Днес дойде една жена да ми каже,че имам пратка от чужбуна.Дойде на 18 ден!Много съм доволен! Ако живота беше лесен, то нямаше да започва с плач.
|
|
|
11.05.2008, 00:05
Точно на 14тия ден ми дойдоха.
|
|
|
13.05.2008, 17:09
Някой знае ли,дали мога да ходя да си взема пакета от пощата лично,защото пощальонката ми каза,че трябвало да я даде с подпис или нещо от сорта… Пратката е на името на баща ми,но мисля че в това няма проблем? :? Ако живота беше лесен, то нямаше да започва с плач.
|
|
|
13.05.2008, 22:21
Иди с личната карта и обясни. Майка ми така ходи да ми ги взима, пък моето име пише. Не вярвам да има проблем. Train Insane... |
|
|
17.05.2008, 02:23
Въпросният Англииски саит http://www.jmnutrition.co.uk не става просто ме завлякоха с 190€ и това е,поръчката е направена от 8 април и вече един месец нямам никакво известие дали сами я пратили нито нищо.Все пак Барселона Манчестър не е толкова далече. ВОЛЯ УМЕНИЕ И ТЪРПЕНИЕ
Los dioses crearon los hombres
Митко Димитров “Трябва де се яде и избира храната не по вкус а по съдържание” |
|
|
17.05.2008, 09:21
Странно, пазарил съм от тях и всичко беше наред, дадоха ми тракинг, но само в рамките на UK. Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
17.05.2008, 10:19
emzo, пазарил ли си от discountanabolics.com, защото гледам са доста добра оферта за някои продукти.... |
|
|
23.05.2008, 15:07
Здравейте. Правел съм няколко поръчки от Netrition (по 1-2 продукта, не искам да рискувам с големи пратки) и не съм имал проблем. Освен от там реших да пробвам и един английски сайт: http://www.cheapuksupplements.com Цените им са по-евтини от тук но с доставката ползата не е голяма, особено ако се поръчва по малко. Все пак се намират продукти които излизат доста по-евтино от тук. Аз си поръчах две торби Matrix на Syntrax и ми излязоха 202 лв. с доставката. Пратката пристигна за малко повече от две седмици. Странно, защото според това което съм чел за EMS (с тази услуга ми я доставиха) трябва да пристигне за 2-5 дни. Възможно е от сайта да са я пратили с голямо закъснение. Както и да е, преди няколко дни получих белешка че трябва да отида и да си взема пратката от митницата. Нямах време и затова отидох няколко дни по-късно. Оказа се, че всъщност трябва да отида до някаква пощенска служба в тази зграда. А от там ми казаха, че по-рано я е взел техния куриер за да я достави директно в къщи. Прибрах се и след около 1 час дойде куриера с колетчето. Не съм плащал нищо допълнително и всичко мина без проблем. |
|
|
|
06.07.2008, 15:30
искам да питам от netrition за транзакцията колко земат и ако може skype на някои който мойе да ми даде подробна информация за регистрацията и начина на доставка,изчетах цялата тема обаче има неща които на разбрах...ще ви бъда много благодарен за помоща |