По какви коли си падате

Дата: 05.06.2006
От: Благоевград
06.04.2007, 14:53

Надавам се че в този раздел няма проблем да пускам теми които не са към фитнеса
Та интерсно ми е да знам по какви коли си падаме фитнесджийте и какви притежавате
Аз лично мнооо се кефя на спортни купета и на немски машини като цяло
Любим засега ми е - http://www.desktopmachine.com/framepic.php?id=8061&size=1024 Mercedes Cl BRABUS(тунинга развива по голяма макс. скорост от ламборгини мурсиелаго)
А иначе от 3 месаца се кефя на едно Пежо 306 Турбодизел cool smirk

ANYTHING IS POSSIBLE
NEVER GIVE UP

Дата: 07.02.2006
От: Бургас
06.04.2007, 15:34

аз съм с ALFA ROMEO 156 - 2.0TS
ама ми е писнало от коли и напоследък на никаква не мога да се накефя

изобщо не ги чувам нещата

Дата: 05.07.2004
06.04.2007, 15:40

ЦъЛъ-то бих го употребил и без да е Брабус smile С Брабус тва идва кола за полвин милион лева(и повече)... Само мога да я гледкам на картинка и да се надявам някой някога да ме повози, но тук няма и много собственици на такива.  Като цяло и аз много се кефя на мерцедесите. Не обичам БМВ-тата. Харесвам също Волво и Сааб. Субару. От американските марки - може би кадилак. Ама само някои модификации - например грозният ескалейд.
А кола - нямам.... Надявам се скоро да имам.
Ама няма да е първата от горепосочените марки. Не ми се купува талига, а за повече нямам пари...

В тая връзка - Франко, бях хвърлил око на Алфи като твоята и даже 166. Как е Алфата? Имам предвид като поддръжка и разходи. Всички приказват колко били крехки и чупливи. От коя година е твоята?

Дата: 12.01.2006
От: SoFiA
06.04.2007, 16:23

Хммм голям фен съм на колите като цяло и спортните определено най-мн ме интересуват,по специално Murcielago lp640 s modifikaciq capristo exhaust system….по принцип ламборгини вадят определено най-добър звук,а с тва нещо звукът става уникален...някъде в youtube май има клипче потърсете го.
Иначе малко в по близък план съм намислил скоро да си взимам кола,и тъй като ще уча в Германия това ще да е БМВ^^...318ti compact съм си намерил за 9000 евро на под 80 000 км и даже вече съм навил бащата:0

I WaNt a GirL wHose NamE doEsn’t eNd in .jpg

Дата: 08.11.2004
От: Dagobah, Outer Rim
06.04.2007, 17:12

Forza Scuderia Ferrari. Ferrari Per Sempre!!!

Иначе при нормалните автомобили: Субару (изкараха миналата седмица дизелов боксер двигател) Импреца и Легаси, Ауди А4 и А6 allroad, Порше турбо, Hummer H1 + H2. Както си личи всичките са 4х4 smile и една със FWD Mazda Mx5 със старите неотварящи се фарове, демек предпоследния модел, с твърд покрив (и кабриолети не харесвам)!

бтв: не мога да дишам Мерцедес и БМВ, като коли може и да са добри, но не мога да ги понасям! Лично мнение!

Може да пуснеме една тема и за моторите!
това ми е едната тръпка:
eдит: не мога да отворя линка, но ако отворите http://www.mobile.de на мотори, KTM, напишете Rally и ще го видите, един червен състезателен хубавец!

а това е втората:
http://www.motoplanete.com/mtt/Y2K.jpg

For the Jedi,
There is no emotion,  there is peace.
There is no ignorance,  there is knowledge.
There is no passion,  there is serenity.
There is no death,  there is the Force…

06.04.2007, 17:19

Хмм и  любители на джипове имало,

ANYTHING IS POSSIBLE
NEVER GIVE UP

06.04.2007, 18:22

Хм, странно, Йода smile
На субару изтъкваш баш автомобили, дето 4х4 им е по  - скоро.... пречка. Сори, ама на един нисък спортен автомобил като му сложиш 4х4 и какво получаваш? Спортен автомобил с безполезно 4х4. Не вярвам да се пускаш на ралита с него, а иначе поне аз не му виждам приложението. Вярно, субаруто лапат голяма джанта...
Същото и при аудито. Че то олроуда си е чиста А6 реформирана в катафалка.
А за любимеца Форестър и В9 какво ти е мнението? Q 7 на Ауди? Те са асъл джипове.
Учудвам се. Всичко ти е 4х4. И като изключим Хамъра, които са си фирма само за джипове, няма ни един джип. Нито субару, нито мазда, нито ауди.
Какво точно намираш в това една обикновенна или спортна кола да ти е 4х4? Съвсем сериозно те питам. Винаги съм се чудел какво харесват хората в клас лимузина или даже рали кола (за каквато съм склонен да приема например импрезата) да нашият едно 4х4. За какво би го използвал? Или си просто фен?

Дата: 09.05.2004
От: Пловдив
06.04.2007, 18:59

Голям лъскав черен джип - това е моя идеал като се има предвид че от коли абсолютно нищо не разбирам smile

Имам нови неразпечатвани продукти на фирмата MegaBollid и още някой неща за продан ако някой се интересува smile ИЗГОДНИ ЦЕНИ!!!

Дата: 21.03.2007
От: ВАРНА, България
06.04.2007, 19:46

Немските автомобили като цяло wink

Любима марка - VW (няма по-добри от тях по отношение цена/качество)
Имам мечта да карам BMW 645 и/или Porche Carrera GT, но ще си остане само мечта grin
По принцип никак не харесвам американски автомобили, но новият Mustang ме радва изключително много... не за друго, би ми паснал на цвета на очите grin

Cheat on your girlfriends, not on your workouts!

АЗ

Дата: 07.02.2006
06.04.2007, 21:09
D3BEP - 06.04.2007, 15:40

В тая връзка - Франко, бях хвърлил око на Алфи като твоята и даже 166. Как е Алфата? Имам предвид като поддръжка и разходи. Всички приказват колко били крехки и чупливи. От коя година е твоята?

от година я имам и нямам ядове с нея.няма друг автомобил с такова излъчване и толкова красив(сериен).166 не ме кефи заради малките фарчета.98-ми набор е.за крехки и чупливи - изобщо не съм убеден, че едно бмв, ауди, мерцедес са по-здрави, с по-евтина подръжка и да вървят повече.и няма да ти казвам, че жените не искат убеждаване за да се метнат в нея wink
по въпроса “всички казват“ - да казват само тези, които са имали такава.имал съм френски и немски автомобили и алфата с съвсем друго нещо

изобщо не ги чувам нещата

Дата: 29.07.2005
06.04.2007, 21:19

Ами айде и аз да се включа...аз макар и да имам книжка само от 7 месеца съм карал доста интересни коли...
Личен автомобил имам Рено Меган Коуч 1.6…96година е..двувратка и е много красива кола..тясна е за седящите отзад обаче гледам да се ограничавам само до 1-2 мацки на един път за да не им пречи wink
Иначе семейството ни притежава един джип Hyundai Santa Fe 2003 май...хубава кола е..взехме я за зимата за снега...иначе джипа си е голяма гъзария..
Имаме и един мерцедес C200 2002 година обаче има мноо як тунинг да двигател...отчете мощност над 200 к.с...и е улекотявано купето..има някви специални ауспуси и просто яко му се кефя мноо е бързо :D
А попринцип обичам спортно изглеждащите коли...като мечти имам Ламборджини Галардо... или Мерцедес sl 65 AMG..обаче това ще е след 7-8 години..а за сега съм харесал една страшна на вид кола а цената направо ме учуди
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11162545874474449&f1=details

Дата: 01.02.2007
06.04.2007, 21:56

Аз съм по старите спортни автомобили. Няма по-велико от Porsch 911 RS. истинска кола - няма ABS, няма глезотии. Lamorghini Miura, Shelby Cobra, моделите на Wiessmann, абе важното е да усещаш, че караш кола. Супер директно и твърдо окачване, да усещаш всяко камъче на настилката, хубав скоростен лост в ръката и някой двигател с въздушно охлаждане, или хубав турбокомпресор. като звук много харесвам muscle cars с supercharger. За спортна кола Auto Union Typ C.

BLOOD ON THE BARBELL
Louie Simmons said once when questioned about his diet, “Cholesterol turns into testosterone”

Дата: 20.02.2004
От: София
06.04.2007, 21:56

БМВ М6
Алфа Брера
Мерцедес ЦЛС
и др.

Първият форум за бокс и кикбокс в България:
http://www.skmetodi.com/forum

Дата: 04.05.2006
От: Прunяm
06.04.2007, 22:14

Порше..хммм...някой ден ще карам Порше!
От по-нисък клас - Субару Импреца WRX Sti и т.н., по-ръчнати аудита, Лексус...
За автомобилите марка Мерцедес..не съм им особен фен, но във високите им класове, наистина, имат хубави изпълнения, БМВ-та..Мки => добро.
От още по-нисък - сивиците, спряните вече от производство VW Corrado..
Преди имах Форд Ескорт XR3 - старичка, пораздрънкана, но все пак...доста пъргава машина. Да ти е кеф да се закачаш със собственици на малолитражни голфове и подобни баварки. tongue laugh
Сега съм пешеходец и честно казано ми е доста добре - ходя повече пеша. :-D
Всъщност, една от причините против закупуването на автомобил е точно тази - много ще се заседя.

ДЗВЕР - това със спъването при 4х4 задвижване е малко стара теория. smile
Още при първото появяване и тестове на прословутото Ауди Куатро и неговия небивал успех, тази теория е поопровергана.
До този момент е било.. едва ли не..еретично да се споменава “4х4 задвижване“ и “състезателен автомобил“  в едно изречение.  Стабилността и бързината, с  която с 4wd се взимат завоите, при наличието на свикнал на шофирането на такъв автомобил шофЕр, определено дава добри резултати.

cool hmm  shut eye  blank stare  - тия тримката са страшни, нали?
Сезонът на дините свърши, започваме прасетата!  shut eye
Дневник.

06.04.2007, 22:40
D3BEP - 06.04.2007, 18:22

Хм, странно, Йода smile
На субару изтъкваш баш автомобили, дето 4х4 им е по  - скоро.... пречка. Сори, ама на един нисък спортен автомобил като му сложиш 4х4 и какво получаваш? Спортен автомобил с безполезно 4х4. Не вярвам да се пускаш на ралита с него, а иначе поне аз не му виждам приложението. Вярно, субаруто лапат голяма джанта...
Същото и при аудито. Че то олроуда си е чиста А6 реформирана в катафалка.
А за любимеца Форестър и В9 какво ти е мнението? Q 7 на Ауди? Те са асъл джипове.
Учудвам се. Всичко ти е 4х4. И като изключим Хамъра, които са си фирма само за джипове, няма ни един джип. Нито субару, нито мазда, нито ауди.
Какво точно намираш в това една обикновенна или спортна кола да ти е 4х4? Съвсем сериозно те питам. Винаги съм се чудел какво харесват хората в клас лимузина или даже рали кола (за каквато съм склонен да приема например импрезата) да нашият едно 4х4. За какво би го използвал? Или си просто фен?

Че съм фен, фен съм, но понякога в завои 4х4 има предимство, пътища с много завои, на мене особено ми трябва кола която да е високопроходима, че като снимаме някъде и си е***о м*****а. Няколко пъти се случва с една импреца да дърпаме половината екип на едни снимки че затъват, хем са с предно и т.н. Съвременните автомобили нямат особено голяма разлика като проходимост със ESP, ABS, тракшън контрол, контрол на приплъзване, но понякога 4х4 помага много. Че вдига разхода, тежи повече и понякога колата е по-тромава е друго, за което съм напълно съгласен. На мен лично ми харесва. В спортна кола задното е супер, затова писах Mazda, защото е мн балансирана и върви готино. Не съм специалист, но Ламбо Мурсиелаго е с двойно предаване, Гаярдо също, Бентли Континентъл, Порше Турбо (вярно че всичките са на Фолксваген фирми, ама не мисля че това е само причината) използват двойно предаване.
4х4 помага в извънредни ситуации и т.н.  Форестър не харесвам, някакъв семеен почти сув почти комби като сритан в ташаците ми изглежда smile В9 не ми харесва защото е сув (от сув само Туарег ми харесва и Хамър, който повече спада към камионите обаче:))))))
Много спънати сувовете в сравнение с колите, високи движат се бавно в сравнение с автомобил, не са повратливи, харчат много, няма много място вътре (убедил съм се от опит, в едно комби побираш в пъти повече). Вярно че от сув до сув има разлика, то се разми много, но като цяло такава е тенденцията. Общо взето ми харесват спортните комбита и спортните автомобили на утвърдени фирми в тази област, че напоследък мн фирми правят спортни, само и само да има в асортимента.
NRG52 - абе тая теория пак се измени. Значи преди Ауди Куатро 4х4 имаше само в едни бутикови англ автомобили и джипове, след него се оказа че е супер 4х4, докато напоследък не се появиха електронните системи, за които споменах, които намаляват тази разлика и не е толкова фатално дали е куатро или не. Само в извънредни ситуации или ако ти харесва като на мен.
Забравих - Валтер Рьол ми е един от кумирите smile)))

For the Jedi,

Дата: 12.03.2004
От: Район - Ботевград
06.04.2007, 22:43

Mercedes SLI Макларън за мен е №1

THE BIG MEN 130 Oki
ЖИВОТЪТ Е БОЛКА ОТ КОЯТО МОГА ДА ТЕ ЛИША !!!!!
С Корупция Съсипахме и Османската Империя
МОЛЯ НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛС ЗА ВЪПРОСИ ЗА ПРОГРАМИ И ХРАНЕНЕ

Дата: 03.02.2005
06.04.2007, 22:48

AUDI A8 е мечтаната от мен кола. В краен случай и със 6ца бих минал :D
Голям фен съм на Порше. Един лош модел нямат според мен.
Ако някога имам възможност задължително бих си купил една от тези марки. А може би и двете.(мечтите поне са безплатни)

Practice makes perfect.
На хората не достига не сила, а воля.
http://www.bb-team.org/articles/2799/

Дата: 30.01.2004
06.04.2007, 22:54

Подкрепям Jorku за ауди. Като изключим недоразумението А2, останалите модели са чудесно изпълнение.

Дата: 24.04.2006
От: Враца
06.04.2007, 23:19

Мечтая си за BMW M3 GTR1, ама иначе ми е рано да имам кола smile

Дата: 11.07.2005
От: Перник
06.04.2007, 23:40

Аз съм фен старите американски коли! Додж чарджър или Форд мустанг от 68-70 . Това са истинските коли , екстрите са им - волан,седалки и колани smile нема лигавщини само истинска кожа и ненормално мощен двигател облицован с малко ламарина  cool grin  л

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
SQUAT - Because somewhere out there a GIRL is warming up with your MAX !!!

Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world!

Дата: 15.02.2005
06.04.2007, 23:50

От толкова отговори не видях нито един да посочва най-добрите автомобили в света, а именно FERRARI. Не може да се поставят тия фолксвагени до религия като FERRARI та били те поршета, аудита и тем подобни отпадъци. Иначе аз имам алфичка и съм много доволен... стремя се към FERRARI wink

Дата: 15.12.2005
07.04.2007, 00:09

Нека бъдеме реалисти smile аз съм ФЕН на BMW като модели всички са добри за мен наи много се отличават 850 турбо - 370 коня , 89 година . 725 , 320-3-5 каквато мисла да си зимам raspberry мераклия съм на 850 ма 40 бона втора ръка много пари smile raspberry

A-Normal User/Die Hard/ ;]

07.04.2007, 09:20
noble - 06.04.2007, 23:50

От толкова отговори не видях нито един да посочва най-добрите автомобили в света, а именно FERRARI. Не може да се поставят тия фолксвагени до религия като FERRARI та били те поршета, аудита и тем подобни отпадъци. Иначе аз имам алфичка и съм много доволен... стремя се към FERRARI wink

Ти видя ли първото ми мнение!? Да са най-добрите в света, не са, но че са религия, това съм съгласен! Отдавна съм “Вярващ“!!!

For the Jedi,

Дата: 28.02.2006
От: Смолян
07.04.2007, 11:21

Като цяло обичам големи коли( но не джипове).  Като марка обожавм BMW!!!! Любими модели - 7-ците(по-специално 745i и 760Li) и ///M-power (М6 руллз) . Също така съм и почитател на Amercan Muscle cars.

07.04.2007, 12:45

Някои беше писал за 4х4 причаната да монтират 4х4 на спортни автомобили е че при остри завои колата е много по стабилна (Quatro на ауди при появяването си разбива рали конкуренцията) впрочем вижте новото а5 http://desktopmachine.com/cars/7-Audi wallpapers.html?t=583
За БМВ М3 определено е икона
За джипопвете Рейндж роувър Дифендър, Лада Нива& Н1 са за планина, а за градскат джунгла има прекалено много които ме кефят за да ги изброявам
А за американски коли- http://www.desktopmachine.com/framepic.php?id=6918&size=1024
http://www.desktopmachine.com/framepic.php?id=4747&size=1024
На ПЕЖО-Ситроен няма ли фенове, не са лъскави и бързи като другите, обаче има добри дизели и са идеални за млад човек

ANYTHING IS POSSIBLE
NEVER GIVE UP

07.04.2007, 14:44
psixar - 06.04.2007, 21:19

Ами айде и аз да се включа...аз макар и да имам книжка само от 7 месеца съм карал доста интересни коли...
Личен автомобил имам Рено Меган Коуч 1.6…96година е..двувратка и е много красива кола..тясна е за седящите отзад обаче гледам да се ограничавам само до 1-2 мацки на един път за да не им пречи wink
Иначе семейството ни притежава един джип Hyundai Santa Fe 2003 май...хубава кола е..взехме я за зимата за снега...иначе джипа си е голяма гъзария..
Имаме и един мерцедес C200 2002 година оба cheese че има мноо як тунинг да двигател...отчете мощност над 200 к.с...и е улекотявано купето..има някви специални ауспуси и просто яко му се кефя мноо е бързо :D
А попринцип обичам спортно изглеждащите коли...като мечти имам Ламборджини Галардо... или Мерцедес sl 65 AMG..обаче това ще е след 7-8 години..а за сега съм харесал една страшна на вид кола а цената направо ме учуди
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11162545874474449&f1=details

Брато тая селика дори не си струва тия пари...някво умряла toyota coupe na 150000 km колко искаш да струва...да не говорим че е само 143коня и вътре има само базови екстри...за тия пари от германия ше си земеш Голф4 2,3 Т която е уникална кола....така че не само че не е евтина а е и скъпа даже cheese

07.04.2007, 15:20
InDaHEad - 07.04.2007, 14:44
psixar - 06.04.2007, 21:19

Имаме и един мерцедес C200 2002 година оба cheese че има мноо як тунинг да двигател...отчете мощност над 200 к.с...и е улекотявано купето..има някви специални ауспуси и просто яко му се кефя мноо е бързо :D

Брато тая селика дори не си струва тия пари...някво умряла toyota coupe na 150000 km колко искаш да струва...да не говорим че е само 143коня и вътре има само базови екстри...за тия пари от германия ше си земеш Голф4 2,3 Т която е уникална кола....така че не само че не е евтина а е и скъпа даже cheese

Да ама мацките нали знаеш че гледат външния вид на колата, а тая е черна , спортна, е ако искаш вече съзтезаниица да си правиш една 4-ка тди върши работа

ANYTHING IS POSSIBLE
NEVER GIVE UP

Дата: 20.10.2006
От: Sofia city
07.04.2007, 16:59

BMW Z4 M Roadster/343к.с. / -Ей тва ако ми падне, ше му стопя лагерите grin
Снимка:http://www.seriouswheels.com/pics-2007/2007-Hamann-BMW-Z4-M-Roadster-Front-And-Side-Tilt-1280x960.jpg

P2P WILL NEVER DIE!!!

07.04.2007, 17:21

Eee човек мн ясно тва е hamann се пак за кво си говориме...в случая тая z4m дет показваш е с 40 коня отгоре,заради по-голямо турбо:)...по принцип hamann i AcSchnitzer правят може би най-добрите тунинги в света(се пак са немци)...http://www.hamann-motorsport.de/galerie/HAMANN-M6 ей тая м6-ца са я напраили уникална-първо е с 60 коня отгоре(не си спомням точно ама май толкова бяха) и второ е доста олекотена....абе с една дума лудницааа:D

Дата: 15.02.2005
07.04.2007, 19:46

Ти видя ли първото ми мнение!? Да са най-добрите в света, не са, но че са религия, това съм съгласен! Отдавна съм “Вярващ”!!!

Извинявай, не съм видял...
А за тойотата - тя е класи над голф 4, вервайте ми много по-безпроблемна и качествена кола, но всеки с вкуса си...

07.04.2007, 21:40

Yoda, значи е горе долу както си мисля братле...
Ти си некакъв луд спортист  tongue laugh
Е, за класът автомобили не си говорим. Нормално е една кола за 300 хил. лева да има всякакви екстри, включая 4х4.
Наздраве, братле!
Psixar, от все сърце ти ги пожелавам тея коли наистина до 7-8 години smile С200 компресор обаче въобще не е тунинг модел. Не знам защо цените точно на този двигател с 190+ коня паднаха ужасно много. Иначе съм чувал добри неща за скоростните му характеристики, но никога не съм се качвал точно в такова.

Ако говорим за коли, които не са коли - Ферари, Астон, даже и SLR MacLaren, аз лично например много се кефя на bentley continental GT. И на по  -евтиният, но много стилен rolls royce fantom black edition.
Както се вижда при мен пък, мен откровено не ме кефят чисто спортните коли и почти нямам добра дума за порше например. Харесвам тежките, дори агресивни лимузини. Но това, за което си говорим, са коли на картинки. Бентлито само съм го мяркал по случайност за малко. Божествено е! Ролс Ройса пък никога не съм го виждал наживо.
Единствената кола от типа, който харесвам и която може би някога бих си купил, е нещо като да кажем Chrysler 300C. Като определено бих се прежалил и за комбито - стилно му е изпълнението при този модел, а че е практично - спор няма!

Прикрепени изображения
rolls-royce-fantom-black.jpgbentley-continental-gt.jpgchrysler-300C.jpg
Натиснете върху миниатюрата, за да видите целия размер на изображението