az s1m na4inae6ta :(
|
|
11.04.2007, 23:18
ako moje nqkoi da mi odari edno ramo da mi kaje kakvo da pravq iskam da se stegna glavno korema i krakata i dupeto az s1m hodila nqkolko p1ti na fitnes oba4e vseki mi kazva nqkakvi uprajneniq samo za race :( ako moje da mi kajete nqkoq podhodq6ta programka az s1m 55 kg , visoka 175 sm trenirala s1m basket bol 4 godini no sprqh predi 4 godini mis1ltamie 4e ne s1m 4ak tolkova zle ! BLAGODARQ PREDVARITELNO ZA RAZBIRANETO Пиши на кирилица във форумите! |
|
|
11.04.2007, 23:23
Погледни в раздела “Фитнес за жени“ и пиши на кирилица P2P WILL NEVER DIE!!! |
|
|
11.04.2007, 23:38
гледах там програмите ама пак пове4ето упражнения са за ръце а аз искам главно за крака дупе и КОРЕМ и малко за ръце!!!но благодаря все пак |
|
|
12.04.2007, 07:44
тичане / лично съм се обедил ,че по добро няма - за стягане ! |
|
|
12.04.2007, 10:54
благодаря а за краката ти4ане а за корема коремните преси достатъчнилиса или слаба работа? |
|
|
12.04.2007, 11:42
клякане с щанга на рамене - най-добро от всички за една жена !!! коремни преси+тичане+диета+клекове+още някое друго упражнение в стриктна форма = на УСПЕХ !!! ПРОБЛЕМ СЕ РЕШАВА, КОГАТО СЕ ЗАЕМЕШ С НЕГО! |
|
|
12.04.2007, 13:11
със тичането стягаш цялото тяло не само краката за това казвам ,че е наи-хубаво |
|
03.08.2007, 14:22
като ти4аш правиш обем а ти искаш да ги стегнеш така 4е по добре прави клекове лег прес и вси4ко за крака ... но с малки тежести над 20 повторения а ако искаш сила ве4е 5-6 повторения с големи тежести и така успех |
|
|
|
23.08.2007, 23:09
Пфуу стягане на крака-колкото щеш! Клека е мастъра тука. Ня бях тренирал 5 месеца и след първата серия от 15 с мн малки тежести ме хвана мускулна треска! Иначе бедрено сгъване и разгъване. За корем коремни преси не стигат. трябва нещо за долните плочки-дигане на... краката от лег-вис-наклн, както искаш или клатене като патка наляво-надясно с дъмбел в едната ръка ( http://www.bb-team.org/exercise/1170 ) . За гъзо помага * Глутеус Мост (Повдигане на таза и седалището от тилен лег) ПП“ Just_bb когато почнах да тичам нема си представа къв бицепс напрайх, да не ти говоря за мозъчните гънки, от които може би ... имаш нужда Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие. |
|
|
25.08.2007, 15:53
намали хранат като обем и солта,увели4и приема на вода. бъди търпелива,изисква се извесно време докато се види ефекта от коремните преси.аз ли4но за един месец с две по4ивки в седмицата си стегнах супер корема-правя 5 серии по 60повторения,само 4е не класи4еските коремни,а тези,при които се повдигат леко краката(около 45 градуса) от земята.ти запо4ни с 4 серии с по 40 повторения,смятам 4е ще ти помогне. |
|
|
25.08.2007, 20:02
Айде не обяснявай как тичането прави обем,а не ги стяга.. (__/) E V I L |
|
|
26.08.2007, 10:19
Тежестите RoX;)) Много ми се нравят на мене определено всички упражнения за крака,които се изпълняват с дъмбели.Различните видове клекове,плие и напади се отрязяват екстра на бедрата,както и на задните части. Никой не би желал да падне само заради надеждата, че ще се намери кой да го вдигне. |
|
|
27.08.2007, 09:55
В такъв случай тичай за да направиш обем на мозъка си. После малко нискокалорична храна и току виж си се сдобил с релеф на мозъка. Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие. |
|
27.08.2007, 22:16
Прави напади, скачай на въже, бедрено сгъване, и коремни преси на шведска стена и си 6 точки. Изобщо недей да си правиш диети миети... няма смисъл ти си 55кг/175см, това е много добре балансирано тегло за момиче. __|____|____|____|____|____| |
|
|
|
28.08.2007, 09:17
Не ве, нямаш нужда от диета. Пий си газирано, яж шоколад, набивай сладките на баба, зимай вафлички, не се лишавай от пържени картофки и чизбургери и ще вземеш да отслабнеш. Аре стига, тва са пълни глупости. Как ще отслабне без правилно хранене. Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие. |
|
|
28.08.2007, 23:16
Брей,брей,виждам,че си много стриктен в изискванията си! Сигурно спазваш някой невероятен хранителен и тренировъчен режим? Кажи си мерките.Нека се опитам да отгатна..хм..35 ръка,60 кг,175 ? Момичето наистина има правилните пропорции (55кг/175см) и далеч не се нуждае от стриктни диети или най-малкото, за да задържи тези си пропорции не се е хранила по написания от теб начин. Прекалено си краен в поста си. (__/) E V I L |
|
|
30.08.2007, 09:55
Така е, но ако почне по гореспоменатата от мене “диета“ да не мислиш че ще си запази добрите размери? Висок съм 174, тежа 64 и ръката ми е 31,5. Такива неща избягвам да ям, така че не ме критикувай. Ако си мисли че е слаба, нека да почне да яде такива неща и ще видиш след 6 месеца. казвам го, защото момичета иска да отслабне. Не че мерките и не са добри-напротив, добре си е , даже страхотно. Аз познавам един дет е 175 см и тежи 66кг и е много дебел, разплут и има голям процент мазнини. Мускулите му не изпъкват. Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие. |
|
|
31.08.2007, 00:31
Ей 13Годишния фитнес-боец не мислиш ли че си прекалено злонамерен. Хубаво, прочел си малко статийки, но и ти не си про във фитнеса, а дори да си, това не те прави по-добър от който и да е!!! Всеки прави грешки от незнание. Сега из форума видях и доста галвотии, които ти си писал, ама не започвам веднага да ти пиша колко гладък ти е мозъка и как ще отслабнеш от олиото и шоколада. Сега относно темата: Аз съм твърдо ЗА тичането като начин за стягане. По-точно спринтовете, най-много стягат. От маратонното бягане се горят повече калории и е по-подходящо при сваляне. Тичането по стъпала стяга дупето, също като тичането по урва BTW 175sm, 55kg са си супер мерки. даже мисля че трябва да качиш някое килце. Ако не те е срам би ли дала снимка... “Man is a goal-seeking animal. His life only has meaning if he is reaching out and striving for his goals.“ -Aristotle |