|
Дата: 03.03.2007
|
Здравейте искам да попитам как мога да изкарам пресата за лятото без да свалям килограми от останалата част от тялото?Ако може някой да ми каже някой трик много ще сам му благодарен 
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.08.2006
|
Този въпрос никога не е задаван , как си се сетил незнам..
|
|
|
|
|
|
Дата: 07.02.2006
От: Бургас
|
с липосукция.
няма друг начин да свалиш само от тумбака.
ОБАЧЕ най важното нещо е да я имаш въпросната преса
изобщо не ги чувам нещата
|
|
|
|
|
|
Дата: 30.01.2004
От: София
|
Прегледай темите във форума, има немалък брой подобни.
|
|
|
|
|
|
|
да вярно е,но повечето са пълни безсмислици.Всички са пълни с неща ,които знам.Знам че най-добрият начин е да си направя хранителен режим, но ме е страх като правя аеробика и като сам на диета да не отслабна и от другите части на тялото и да сваля мускулна маса.Затова питам за друго мнение Ако може някакъв съвет да ми дадеш по-точно.
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.08.2006
|
Които се страхува от мечки да не влиза в гората нали знаеш..иначе без хранителен режим няма да минеш.
|
|
|
|
|
|
Дата: 13.12.2006
|
Не знам как изглежаш в момента, обаче:
За да изкараш пресата трябва да я имаш - става въпрос за коремните мускули (плочките ) - това става с тренировки с тежест - например коремни преси с дъмбел зад врат. Чак след това можеш да ги изкараш, като изгориш подкожните си мазнини от цялото тяло.
Почти няма ефикасен начин за локално горене на мазнини, освен липосукцията. Някои професионалните бодибилдъри се инжектират с бета агонисти в тази област, но от това се сваля съвсем малко (те се състезават и при тях всеки сантиметър е от значение).
Най-голям ефект идва от диетата и аеробните тренировки.
|
|
|
|
|
|
|
Ами висок сам 1,66 тежа 60 кг.Ръката ми е 36см гръдна обиколка 93 см .Общо взето като тази снимка ,която ти е на аватар ми е телосложението.Не съм замазнен по другите части на тялото просто от диетите за покачване на маса ,които правех до сега ми се поскри пресата и в долната част се лепнаха повечето мазнини и затова питах ,но явно диетата е единствения изход .Благодаря за съвета .
|
|
|
|
|
|
Дата: 12.11.2006
|
каква диета точно трябва да се пази точно в този случаи .... да се намалят въглехидратите и мазнините ? и калорииния баланс трябваше да е отрицателен маи ? така ли беше че и аз съм със същия проблем , и примерно на какви храни да наблягам повече на по богатите на протеин ли ? (то други не останаха и бес тва )
|
|
|
|
|
|
Дата: 20.10.2006
От: Sofia city
|
Jihatji - 14.04.2007, 11:06 каква диета точно трябва да се пази точно в този случаи .... да се намалят въглехидратите и мазнините ? и калорииния баланс трябваше да е отрицателен маи ? така ли беше че и аз съм със същия проблем , и примерно на какви храни да наблягам повече на по богатите на протеин ли ? (то други не останаха и бес тва )
Да.
|
|
|
|
|
|
|
Трябва да избягваш простите въглехидрати и мазнините.Наблягай на белтъчините .Но това не значи ,че напълно трябва зда изключиш въглехидратите ,защото организма си има все пак някаква нужда от тях.
|
|
|
|
|
|
Дата: 20.10.2006
От: Sofia city
|
black_rider - 14.04.2007, 20:13 Трябва да избягваш простите въглехидрати и мазнините.Наблягай на белтъчините .Но това не значи ,че напълно трябва зда изключиш въглехидратите ,защото организма си има все пак някаква нужда от тях.
Мазнини трябват и то качествени 
-Зехтин
-Ленено олио
-Маслини
-Рибено масло
...
|
|
|
|
|
|
Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
|
Как мога да изкарам пресата?
Трудно :D
Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
|
|
|
|
|
|
|
Boban пропуснал съм ги .Иначе аз като съм на диета всяка салата и въобще всичко си правя със зехтин 
|
|
|
|
|
|
Дата: 31.05.2007
|
Според мене пресата не е толко трудна за правене а изчистването и иска НВД проблема е че мазнините по корема отиват последни!! Обаче знам че има химия с която губиш само мазнини !!може да ползваш фетбурнери или л карнитин!!
ИМА ЛИ ЖЕЛАНИЕ ИМА И НАЧИН
|
|
|
|
|
|
Дата: 01.08.2005
От: Бургас
|
От първата диета, е малко вероятно да искараш преса. Но като направиш 1-2 опита, може и да се получи.
Като начало започни с кардио сутрин на гладно поне 3-4 пъти на седмица, спри въглехидратите след 5 часа и се храни на всеки 3 часа с пиле, риба, яйца и зеленчуци, пий много вода.
Това ти е основата, по-нататъка ще научиш и другите тънкости - въртене на въгл, суплементи и тнт
НЕ Е ВАЖНО КАКВО ГОВОРЯТ ХОРАТА ЗАД ГЪРБА ТИ, ВАЖНОТО Е КАТО СЕ ОБЪРНЕШ ВСИЧКИ ДА МЪЛЧАТ
|
|
|
|
|
|
Дата: 31.05.2007
|
4-5 супени лъжици овесени ядки с 250 гр.мляко и 50гр.изолат вписват ли се като първа закуска веднага след ставане, при този режим?
|
|
|