Какво мислите за метросексоалните мъже?
|
|
20.04.2007, 20:43
Какво мислите за тези лакирани маникенчета. Мене хич не ме кефят дори по скоро ме дразнят. Питам защото гледам един от моя клас му лъщят ноктите, а сега му гледам на Скайпа официялно си е признал, че е метросексоален. Не мога да ги разбера като им поникне косъм и ПАНИКААА обикалят 3 фризюорски салона и са готови. Влагат толкова усиля в нещо безмислено, ако му вкараш една ще се разглоби на диадема пръстен, гривна и т.н. Аз искам ръцете ми да са мусколести а не да лъщят. Не е ли така Мъж ли си или мека китка.. В НАЧАЛОТО Е ТРУДНО, НО УСПЕХА Е НЕИЗБЕЖЕН... ТЕЖЕСТА ПРОМЕНЯ ЧОВЕКА КЪМ ДОБРО... |
|
|
20.04.2007, 20:57
Скоро се появи това явление в България. Нормално, обществото трябва да се развива в някаква посока. На мен лично не ми пречат. Всеки си има мнение и разбирания. По същия начин може да обсъждаме металите, рокерите, скиновете и всички там разновидности на личността. Practice makes perfect. |
|
|
20.04.2007, 21:11
Ако напиша това, което наистина мисля за тях, най-вероятно ще ми изтрият поста. Ще се огранича с това, че за мен тези индивиди са представители на трети пол, който седи посредата между мъжете и жените. Правилното месоимение за тях не е “той“, а “то“. Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“ |
|
|
20.04.2007, 21:12
всякакви ги има |
|
|
20.04.2007, 21:14
Едно е да си метал, рокер, скин, друго е да си на границата с педерастията. В НАЧАЛОТО Е ТРУДНО, НО УСПЕХА Е НЕИЗБЕЖЕН... ТЕЖЕСТА ПРОМЕНЯ ЧОВЕКА КЪМ ДОБРО... |
|
|
20.04.2007, 21:15
Но е същото явление - някой който се откроява от другия драстично. Practice makes perfect. |
|
20.04.2007, 21:19
Да си кажа и аз не го приемам, всичко си има някакви граници определяни от куп фактори, но никой не иска зле поддържана жена до себе си, нали? Същото е и с жените! А да се проявява агресия е признак на слабост! |
|
|
|
20.04.2007, 21:20
Аз като начало мисля, че темата не е за този раздел. И съответно я местя.
|
|
|
20.04.2007, 21:25
Едно време го е имало също и са го смятали за болест и се е лекувало с електрошокове както повечето психични отклонения ако някой се навие да ми плаща тока отварям веднага частна клиника Имам нови неразпечатвани продукти на фирмата MegaBollid и още някой неща за продан ако някой се интересува |
|
|
20.04.2007, 22:27
,чалгаджиите Иначе по темата, тези стилни гей?ета будят у мен само смях като ги видя. Не може да се каже че ми пречат по някакъв начин, най-малкото пък да им се кефя. Всеки може да си се облича и да се държи както си иска щом не може да бъде забелязан по друг начин и няма други качества, които да впечатлят околните. НЕ Е ЯКО ДА СИ ГОТИН. ГОТИНО Е ДА СИ ЯК! |
|
20.04.2007, 22:38
Абе...тва не е само как изглеждаш. Тия с дънките в ботушките по улицата нямат нищо общо с метросексуалността, дори може да си космат и пак да си метросексуален.. Shut the f… up and train. |
|
|
|
20.04.2007, 22:42
за всеки влак си има пътници. Още преди години излезе понятието “унисекс“. Живеем в свободна страна и всеки има право на избор. Ако ти харесва да нисиш впити дънки, да имаш повече парфюми от някоя мутреса, да си правиш прическата 50 минути сутрин и да се кефиш супер много на “Секса и града“ и хаус музика, никой нищо не може да ти каже. Важното е сам да се харесваш. Аз съм останал с впечетлението, че повечето жени не ги харесват много-много тези. Естествено има и изключения. BLOOD ON THE BARBELL |
|
|
20.04.2007, 23:02
не си пожелавайте военно положение след 10-20 години. Пази Боже !!! the more, the better. |
|
|
20.04.2007, 23:08
Ей, това е уникално! Счупил съм се да се смея Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“ |
|
|
21.04.2007, 00:44
тук чета много и различни разбирания за метросексуалността, Рони Коман си прави маникюр, педикюр, многобройни манипулации на лице и тяло, кола маска на цяло тяло .... той е мертосексуален!!!и кво ... ??? да не е педал или нещо .. не бъркайте хилавите “Гъзьарчета“ с обезкосмените вежди и странните разбирания за модерно с добре поддържаният мъж!!! |
|
|
21.04.2007, 06:52
Какво мисля ли....че пазаруват в Метро Не е важно,че ти говорят зад гърба,важното е като се обърнеш ДА МЛЪКНАТ! |
|
|
21.04.2007, 09:00
Нищо ново под слънцето, мисля. Има обаче 2 важни неща: Здравия и елементарно поддържащ хигиена мъж не смърди. Защо му е да се парфюмира нон-стоп. Айде понякога по определен случай-ДА. Ама кубиците смърдяща сентенция, които се правят в света, е това нормално ли е? Само се замислете, че има хора които докато някой се парфюмираш за 20лв с тия пари могат да нахранят гладуващото си семейство. И то гладува не защото не му се работи, ами защото на пустинят, малко трудно да отгледаш жито... Тоест в слуая пари=интерес=козметика=антиспорт и здравословно хранене 2/ Какво е това агресивно отношение към хората. Някой си бил метро-незнам си какво. /Към автора на темата/ И на теб какво ти пука? Не е само той, който има комплекси ами и ти, щом се чувстваш длъжен да говориш за него и да го наричаш педал/мека китка/. Аз ако бях му казвам: Евала майна! Супер си се лакирал, екстра си си изскубал веждите, щом го считаш за нужно продължавай в същия дух! :D - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
21.04.2007, 11:10
Всъщност, малко или много, всеки един от нас е някаква степен метросексуален. Всеки има право да се разнася, както му е кеф, стига да не пречи на останалите.
|
|
|
21.04.2007, 12:40
Вие правите ли разлика между поддържан мъж и метросексуаелн !? Едното няма нищо общо с другот. Първото е задължителна норма на поведение за всеки себеуважаващ се човек, докато второто е вид изкривяване. Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“ |
|
|
21.04.2007, 12:52
И къде точно е границата?
|
|
|
21.04.2007, 12:58
Скубането на веждите и брадата, лакирането на ноктите, гланца по устните и дебилните прически някак си бягат от представата за мъжкия пол. Тук вече изобщо не става дума за поддържане, а за тенденциозно изнежване. Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“ |
|
|
21.04.2007, 13:40
Maй..не ме разбра.
|
|
|
21.04.2007, 13:44
Освен, че може да е на психическа основа, може да е в следствие избиване на комплекси. Много по-лесно е един 50 килограмов мъж да се лакира и залиже перчема, отколкото да си наложи че ще положи зверски труд и започне да блъска с цел да стане 90 килограмово говедо до 5 години да речем, което е доста дългосрочна перспектива и въпросния си казва, че е по-добре да е “модерен“ сега отколкото да е прекрасно изглеждащ след години. Май обаче пак всичко опира до мозъка... |
|
|
21.04.2007, 14:20
напълно съгласен . Много по-лесно е да идеш и един месец да дадеш една камара пари за дрех и да гледаш да ядеш само по един пакет солети, че да имаш дупе като някоя мадама .. Иначе тия не ги знам като си фанат някоя п*тка и са по-нежни от нея как се оправят It is far easier to ignore than to understand |
|
|
21.04.2007, 14:21
Метро, хетеро, бетеро... |
|
|
21.04.2007, 15:22
Moнстара ...абе, донякъде си прав, но не виждам в такъв случай, каква е разликата, освен във времето...някак си не я разбирам. D3BEP - ъъъъ, ама те тия си лягат със жени, просто са по-наконтени и фръцкащи се. Аyo - Е, досети се де.. / бият се за по-лъскавия лак
|
|
|
21.04.2007, 16:18
Едва ли само в лака е проблема. Не схващам защо ще има отделен “вид“ сексуалност заради лак и да кажем червило. |
|
|
21.04.2007, 17:20
Мъжът трябва да е мъж, жената - жена. Всичко друго е противоестествено. Нека ме нарекат нетолерантен, старомоден, расист, фашист и т.н. - не се обиждам. Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“ |
|
|
21.04.2007, 17:43
It is far easier to ignore than to understand |
|
|
21.04.2007, 23:53
какво предпочиташ да си супер здрав и релефен и отгоре да имаш вълна кат на овца от която не може да се види нищо ?! Който не се поддържа според мен трябва да се замисли. Кола маската е началото! Първият форум за бокс и кикбокс в България: |
|
|
22.04.2007, 00:04
Зависи какво се залага под метросексуален мъж . За едни това са онея които ходят по фризьорски салони и си правят педикюр и маникюр и тнт . За други това са мъжете които просто се поддържат - това да си оскубеш веждите е нормално ако почват да ти се съединяват видимо Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |