Какво мислите за метросексоалните мъже?
|
|
22.04.2007, 00:20
точно така. тя границата е малка но според мен всеки си я сляга за себе си. Според мен и една жена ще предпочете епилиран мъж от колкото да му търси **** в гората Първият форум за бокс и кикбокс в България: |
|
|
22.04.2007, 00:58
Пак казвам едно е да се бръснеш друго е да ходих почти всеки ден на фризьор да носиш пет вида гривни пръстени шноли и т.н. В НАЧАЛОТО Е ТРУДНО, НО УСПЕХА Е НЕИЗБЕЖЕН... ТЕЖЕСТА ПРОМЕНЯ ЧОВЕКА КЪМ ДОБРО... |
|
|
22.04.2007, 01:01
така и не разбрах какво точно ти е становището. “Аз искам ръцете ми да са мусколести а не да лъщят.“ Първият форум за бокс и кикбокс в България: |
|
|
22.04.2007, 05:00
Дам, на културистите ръцете нито са мускулести, нито лъщят :D. Training. It’s a small part of what we do. The other time we eat. And sleep. Recovery makes perfect. |
|
|
22.04.2007, 11:59
Абе, чудя се, какво ли се случва с тия метросексуалните когато попаднат в казармата!? Представете си каква трагедия е за един такъв индивид, когато докато чисти автомата си повреди маникюра или му острижат косицата 1-ви номер. Хайде, дайте малко по-сериозно. Мислите ли, че една зряла и себеуважаваща се жена ще й е приятно да си легне с човек, който използва повече помада от нея и краката му са по-гладки от нейните !? Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“ |
|
|
22.04.2007, 14:21
пак казвам, че някои хора бъркат 2-та типа .... според вас(до колкото разбирам) метросексуалните мъже, са 50 килограмови нищожества, с лакирани нокти и дълги коси .... интересно ми е ... аз си махам космите на краката и корема, ходя на козметик ... но съм с гола глава и съм 90 кила ... аз към кой вид спадам ... пък и тук май не се прави разлика меджу метросексуалността и ХОМОсексуалността!!! |
|
22.04.2007, 15:57
За мене обвързването на махането с космите с педалщината е доста тъпо и ограничено. Че кво, мене ако ме кефи без косми, без косми ще си ходя. И да отвреме на време си махам космите, педал ли съм..Дори мисля да ходя на солариум, щото морето май отпада. Пак не съм педал. Са вече лакирането на ноктите...мене лично ми идва в повече, затова и не го правя. Обаче не съдя хората, кой как му харесва така да изглежда. И защо да питам аз има и космати педали ?! Shut the f… up and train. |
|
|
|
22.04.2007, 17:46
Обескосмяването на краката да ама вече скубенето на вежди бие бая на педерастия.... I WaNt a GirL wHose NamE doEsn’t eNd in .jpg |
|
|
22.04.2007, 18:32
Ами аз си скубя веждите но единствено защото ще почнат да ми се сливат защото имам косми по средата а иначе има едно момче кадето си ги прави супер тънки. На мен ми е смешен но той пък може и да се харесва :Д “Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein |
|
|
22.04.2007, 19:52
А пък на мойте вежди откога им се е заканила га‘жето.
|
|
|
22.04.2007, 20:44
само гледай да не останеш без око It is far easier to ignore than to understand |
|
|
22.04.2007, 20:48
xaxaxa не ми говори същотото е и при мен...понеже имам някви косъмчета между веждите(нямам една вежда^^) и мойта се ме моли да ми ги маха ама аз ги браня храбро! I WaNt a GirL wHose NamE doEsn’t eNd in .jpg |
|
|
22.04.2007, 23:09
Аз съм като войн с пинсетата Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
|
22.04.2007, 23:46
Темата за космите вече сме я дъвкали. |
|
|
23.04.2007, 16:52
Много комплексарски отговори! Какво им е на момчетата.. поне като са такива си гледат в земята и мен ме дразнят разбира се дори понякога (винаги) като видя някой такъв и го провокирам с поглед.. от друга гледна точка това са поддържани мъже.. за космите какво да ви кажа.. една жена не вярвам да предпочите един космясъл ИСТИНСКИ МЪЖ дето се вика.. Не може всички да са големи и да гледат лошо.. тези момчета са си такива и си знаят, че не струват и си гледат обувките.. това от мен.......... по-здрави |
|
23.04.2007, 16:54
Бате ти не провокирай много, че най-големите изроди обиквено си гледат в обувките. ; ) Shut the f… up and train. |
|
|
|
23.04.2007, 17:59
Това пък е пълна глупост Може и да е по-естетично с оскубани вежди - а и не виждам лошо само да се пробва |
|
|
23.04.2007, 19:06
http://i1.tinypic.com/s1hts8.jpg -Винаги съм искал да приличам на тоя с розевата тениска. А тоя с оранжевите ръкавчета да мие дружка и да ходим заедно на физьори и да си менкаме лаковете за нокти. Катарамата на колана да ми е размерите на вестник “работническо дело“ . Да се давя с мокачино секи ден и да имам записани всички епизоди на “секса и града“. Да чета редовно “cosmopolitan” и да си купувам дънки от Tally Weijl (понеже мъжката мода ми е твръде голам, пък те имат такива свжеи моделчетааааа Тези “мъже“ по принцип не ми пречат, освен досега едно малко изключение (на нова година в 3 сутринта ще ми пуска техно (или както той се изрази “един много як хаус“) и ще ми спира хората ... малииииии). BLOOD ON THE BARBELL |
|
|
23.04.2007, 19:51
ЕЕее тия гейтаци са безобразни...абе и те налазват понякога доста добри момиченца-ама и те горките толко им е акъла I WaNt a GirL wHose NamE doEsn’t eNd in .jpg |
|
|
23.04.2007, 20:49
Мен лично ме дразнят,някакви педалчет които се лакират и ходят на солариум.Това е смешмо да се родиш мъж и да се правиш на жена(предците им сигурно се въртят като пумпали в гробовете си).Не четсно трябва мъжа да се поддържа,но знае как и до каде. |
|
23.04.2007, 20:55
Именно бе пич - за всеки тва до къде е различно. Аз мисля сега да тръгна на солариум. Досега педал в лицето ми никой не си е позволил да ми каже. A тия горе направо избиха рибата Shut the f… up and train. |
|
|
|
23.04.2007, 21:38
Да имам предвид бъдете чисти,подържайте се но приличайте на мъже.Тоест да мислите,да се държите,обличате и да правите всичко като мъже.Защото познавам момчета така почнаха солариум,маникюр,педикюр и после взеха да правят свирки в някои тъмни ъгъл около дискотеките.Затова че внимавайте границата е много тънка и няма митничари така че опичайте си акъла. |
|
|
23.04.2007, 22:38
Ехехееее евала пич ти си моят идол!Точно така е.За тва ако не искате да свършите духайки в някоя канафка проСто не си скубете веждите и не се лакирайтееее(въпреки че розово като се замисля много ще ми отива^^) I WaNt a GirL wHose NamE doEsn’t eNd in .jpg |
|
|
24.04.2007, 00:42
тук някои юзери се Усраха в доводите и логиката си!!!!! |
|
|
24.04.2007, 17:48
Няма изверги приателю това е реалноста.Не сам я създал аз не ме винете мен.Това е положението.Има всякакви хора. |
|
|
24.04.2007, 21:45
Aз да кажа само за Ронката защо според мен си лакира ноктите и що си прави педикюр : Капката е издълбала камъка не със сила,а с постоянство... |
|
|
25.04.2007, 08:49
Въпрос на разбиране, Интродюсър. Виждането за голите крака и лака по ноктите е едно.... манекенско виждане, характерно примерно също и за неулегнали новобогаташчета. |
|
|
25.04.2007, 20:18
Браво! Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
|
25.04.2007, 21:36
Да,доста правилно мислиш, ДЗВЕР. Капката е издълбала камъка не със сила,а с постоянство... |
|
|
25.04.2007, 21:59
ДЗВЕР, мога да кажа само едно голямо БРАВО за поста ти! Няма какво да ги обсъждаме повече тия метросексуалните боклуци и да си губим времето с тях. Като ги видите по улицата, теглете им по една майна и толкова. А тая снимка http://i1.tinypic.com/s1hts8.jpg , дето я пусна locvs, колкото повече я гледам, толкова повече се чудя да се смея ли или да се плаша. Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“ |