глад
|
27.04.2007, 22:19
Какво е мнението ви за гладуването? Спортувам, ходя на фитнес 4 пъти седмично, искам да сваля някой -друго килце за лятото, казаха ми че има голям ефект от гладуването (по Л. Ковачева) Правих го 10 дни + фитнес и резултатът е 5-6 кг надолу. Сега 2-ри ден се захранвам но се чудя дали ще задържа постигнатото? |
|
|
|
27.04.2007, 22:57
Проблема при глада е че след като спреш да гладуваш организма се плаши, че пак може да го оставиш без никаква храна и се запасява и както се сещаш ефекта е нулев. Practice makes perfect. |
|
|
27.04.2007, 23:29
Няма да го задържиш. Лечебният глад е измислен за физически болести, а не за отслабване. The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
30.04.2007, 00:10
Казвам ти от опит, че няма да ги задържиш. Аз изкарах един курс с това гладуване преди години зареди здравословни проблеми. След като се захраних си върнах килограмите с няколко отгоре. И освен това е страшно глупаво да тренираш с тежести и да си на лечебен глад, едното не може да върви с другото. След като приключиш със захранването, не го повтаряй повече, особено пък ако тренираш. Успех, всичко хубаво. |
|
06.05.2007, 22:36
днес сме 06.05. и вече всичко си възстанових :-( |
|
|
|
07.05.2007, 08:04
Незнам каква е тази мания при момичетата да се пазят постоянно някакви диети. Просто почни да се храниш здравословно!!! |
|
|
07.05.2007, 10:43
Сигурно. Всеки ден е подходящ за една булимия... The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
07.05.2007, 11:00
@Lumina Булимията няма много общо в случая, тя смята да гладува, а не да яде. @Fitday И аз не мога да разбера защо за масата от жените здравословното хранене е равнозначно на гладуване или още по-добрата версия ядене само на едно и също в продължение на седмица примерно @milenast Нова седмица, нов късмет, една сваляме на следващата възстановяваме...колко пъти трябва да го направиш, за да разбереш, че не е това начинът. Ако прекрачиш психологическата бариера и си позволиш да ядеш от всичко (под формата на някакъв хранителен режим, примери за каквито има тук със стотици), тялото ти ще ти бъде само и единствено благодарно. My hands may be rough, but I look better than you do naked! |
|
|
07.05.2007, 11:16
Момичетата ( не всички ) имат много странни възгледи за отслабването и здравословното храненето. Вероятно се дължи на прекомерното четене на женски списания и реклами на продукти за отслабване... Страх Ви е да хапнете малко свински пържоли или телешко и да слагате мазнини в диетите си а нагъвате бейк ролси, активии с фибри, сникерси, ‘натурални‘ сокове, гладувате с дни и после преяждате и връщате изгубените килограми ( главно активно тегло, а не мазнини ) за няколко дена.. бе гледайте опаковката, има ли повече от 3 съставаки - НЕ СТРУВА! Толкова ли е трудно да се разбере нещо толкова елементарно? Хубавата и здравословна храна е тази в природата.. а там няма бейк ролси, сникерси и такива глупости.. има теле, офца, свинско, кокошка, марула, скумрия.. Другото го има в сайта на килограм - всякакво инфо - за калроиен баланс, за НВД, за кардио, таблица с хранителните стойности .. слагайте повече мазнини, ограничавайте въг. до минимум, много месо+салати .. спирайте сладко, захар, тестени изделия, алкохол, цигари, наркотици, кисело, пресолено, газирано, всякакъв junk food и т.н. .. не е толкова трудно или? .. Say Hello To My Little Friend.. |
|
|
07.05.2007, 12:00
http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=1555996 Статията е повече за качващите, но и тези, които имат за сваляне има какво да прочетат Crazy_with_razor, пак цитираш писани от мен работи по някой по-младежки форуми виждам... BLOOD ON THE BARBELL |
|
|
07.05.2007, 12:16
Абсолютно! |
|
|
07.05.2007, 12:24
Say Hello To My Little Friend.. |
|
|
07.05.2007, 12:45
Tralfamadorian, остави на мен да преценявам какво говоря и защо, във връзка с психичните разстройства. The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
07.05.2007, 12:55
Хора, при всичкото ми уважение, не бъркайте понятията. Булимията е свързана с хранене, а анорексията с гладуване. И двете нямат пряка връзка с обсъжданите женски диети. Освен това булимиците НЕ са слаби. Именно липсата на видима промяна във външния им вид я прави толкова трудна за установяване. My hands may be rough, but I look better than you do naked! |
|
|
07.05.2007, 14:06
Ниго = locvs. Тчаст от това, което писа по-горе и едни работи дето пуска за холестерола съм ги писал аз под псевдоним Ниго. Бях ти писал и едно ЛС, ама май не си го видял BLOOD ON THE BARBELL |
|
|
07.05.2007, 15:05
Say Hello To My Little Friend.. |
|
|
07.05.2007, 18:39
Не виждам някой друг тук да “бърка“ двете понятия, освен мен, защо говориш в множествено число?... The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
07.05.2007, 19:59
Колкото повече научавам сгигам до един извод как се свалят килограми, чрез манипулация на въгрехидратите, това е.Стига с тея залитания по всякакви диети прочетени от списанията, ако действаха всички щяхме да сме слаби. |
|
|
07.05.2007, 20:01
Според мен гладуването няма да ти докаера нищо добро!Казвам го защото и аз сам гладувала |
|
|
07.05.2007, 20:19
Гладуване препоръчвам само на хора които с години са издевателствали над организма си, примерно нон - стоп пушене, много пиене, лошо хранене и т.н. тогава може да се подложат на гладуване за да изчистят отровите от тялото си и то при лекарски контрол, повечето хора не си знаят мярката, здрави хора не виждам защо да гладуват те могат да си постигнат целите с правилно хранене. |
|
|
07.05.2007, 20:27
Абсолютно,прав си !!!! |
|
|
07.05.2007, 21:34
Мерси |
|
|
07.05.2007, 21:49
Казах го в множествено число, заради изразеното съгласие в мненията под твоето. Връзката с диетите...има я, но има и значителна крачка между двете. Кой колко лесно я прави е отделен въпрос. Нямам нужда от нечие потвърждение по темата, имам познати върнали се от там, от където се връщат едноцифрен процент от заболелите от анорексия. Фактът, че имаш повече понятие от психични разтройства от мен по никакъв начин не го оспорвам, просто изказвам мнение, защото не съм съгласна с нещо. И последно...разбира се че имаш правото да преценяваш сама какво говориш, същото важи и за мен, нали затова сме във форум. Поздрави! My hands may be rough, but I look better than you do naked! |
|
08.05.2007, 21:49
Благодаря ви на всички за изказаните мнения и съвети! Аз наистина тренирам вече по-вече от 1 г. и се чувствам добре, казват ми хора от фитнеса, които ме виждат често, че в сравнение с преди 1 г. изглеждам много добре, но на килограми не мърдам трайно от началото до сега. Сваля някой кг, след седмица-две ги кача и така. Просто искам траен резултат!!! |
|
|
|
09.05.2007, 01:17
Определи си точно целите и питай !!! |
|
|
09.05.2007, 10:03
ЕЕЕЕ, няма да се лишаваме постоянно от удоволствията на живота! Хапвай и вкусотии от време на време, да не е постоянно. Продължавай с тренировките и няма да съжаляваш. Килограмите са много относително нещо, така, че не се води по кантара. Гледай се най-вече в огледалото и в дрехите. Няма нищо по-хубаво от едно спортно, тренирано тяло. Аз познавам много момичета, които са много леки, а изключително обемни, тояно защото не им се тренира. Всичко зависи от съотношението на мазнините спрямо активната маса, затова не се влияй толкоз от кантара. |
|
|
09.05.2007, 11:01
Абсолютно съм съгласна с winnie. Цял живот на режим не става. Важното е да познаваш тялото си и да знаеш как реагира. Когато си наясно спокойно можеш да си позволяваш “забранени“ храни, още повече когато спортуваш вероятността някое изкушеие да ти се отрази е далеч по-малка. Офф Как ми се дояде пица от тия расъждения.... но ще си дъвча изварата Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/ |
|
|
15.08.2007, 01:58
Абре хора какъв глад,к`ва Лидия Ковачева.Не се излагайте. Никой не би желал да падне само заради надеждата, че ще се намери кой да го вдигне. |
|
20.08.2007, 21:07
здравеите! не съм влизала отдавна - чак си забравих паролата и се регистрирах наново-вече съм milenastef. не гладувайте!!!!!! вече го знам от опит!!!!! след гладуването качих кг, сега не мога да ги сваля!! а ми предстои съвсем скоро сватба! бягам сутрин 4 км ограничавам се малко в яденето. Дано успея! кажете при НВД може ли да ям луканка, сушеница |
|
|
|
21.08.2007, 23:32
извиняваите че се намесвам, но защо само жените да си натоварват организма, ами мъжете,които са на качваща диета, през половината година, като се тьпчат здраво, а после половин година се ограничават за да чистят и го прават вече и тинейджьри, абе простотия, мьжете товарят даже повече организма си. Аз съм кьм сьщата група мьже. И двете сьстояния за вселдствие на желанието да изглездаш добре, реално при жените е малко по - трудно, защото основната има обмяна е по - бавна, и след 30 годишна вьзраст е наистина трудно за тях. Все пак дневният им прием намалява до кьм 1600 - 1800 килокалории, които са нищо, и за момичета без познания ядеики по две пакетчета солети на ден и осхте примерно дже други нормални за тях хранения, се чудят от куде са тия мазнини, ама това е положението, за да изглеждате добре трябва абсолутно въздаржание от прости захари, спазване на хранителен режим осигуряващ необходимите калории, и ако искате да сте стегнати 3 пути в седмицата 40 мин спорт това е |
|
|
22.08.2007, 10:01
абе вие всичко сте си го написали , но само да вметна че технически когато започнете да гладувате тялото забавя метаболизма ви и неистово се опитва да запази мазнините , които за него са източник на оцеляване. Просто няма начин да обясните на тялото си , че в момента не ви заплашва гладна смърт и го правите с естетическа цел |