|
|
|
Дата: 18.03.2008
От: sofiq
|
помогнете ми със съвети и стимул защото моя се е изчерпал до краен предел скоро ще навърша 18 изглеждам не добре физически при ръс 166 аз тежа 68кг. искам да подобря визията си още от малка защото съм претърпяла хиляди подигравки другата година ме чака бал как да отида когато не се харесвам тренировките не са ми проблем ими велоаргометър в къщи швейцарска топка въже и гири приемала съм л карнитин,бърнер,липо6,кленбутерол,пила съм протеин спазвала съм режим със протеини и зеленчуци нямям самочувсвие нямам приятели външността е визитната ни картичка в наши дни неудобно ми е че има бременни по слаби от мен скоро ми казаха диетата на пиер дюкан моля ви дайте ми съвет за притъпяване ня желянието да си избивам нервите в ядене на сладко просто пишете споделете вие ще бъдете светлината в тунела която в момента липсва липсва и мотивация всеки ден си лягам и казвам утре ще тренирам ще съм на режим обаче отивам във училище и започва нещастието.намирам се в ужасно положение имам си гадже от почти 4 години понякога даже и от него ме е срам.в момента това е мечтата на живота ми погнете ми да я осъществя
|
|
|
|
|
|
Дата: 07.02.2006
От: Бургас
|
1. един съвет малко встрани от темата - не изравяй теми с годишна давност, а си направи своя в която да пишат хората
по темата:
1. не искай от нас да ти дадем мотивация да направиш нещо със (за) себе си - можем да ти дадем съвети как да го постигнеш, но мотивация ...... застани пред огледалото гола и ако не си доволна от нещо, което виждаш, прежали доста неща и се захващай да го постигнеш. 99% от хората могат да повлияят на визията си (останалия 1% са с хормонални проблеми), стига да имат НАИСТИНА желание да го направят. имаш всичко необходимо за да отслабнеш колкото искаш, май само истинско желание ти липсва. не го казвам с цел да те откажа, казвам го защото ми е минало през главата. спазвал съм зверско НВД, тренирал съм почти без почивка, лишавал съм се от много неща, но успях да сваля 23кг за 4-5 месеца.
2.1000% съм убеден, че си готова да спазваш всякакви измислени и напълно безмислени диети, но не и да спазваш строго нещо проверено от хиляди хора, че даже и работещо. попрочети за диетите - има мноооого теми.
3.имаш “велоаргометър в къщи швейцарска топка въже и гири” , но ползваш ли ги? само 4 кардиотренировки седмично заедно с диетата ще направят чудеса. това са около 3 часа/седм.
4.изпила си сериозен списък с добавки ..... само с добавки не става. направи 5-6 седмици на диета и кардио, купи си свестни добавки и продължавай да сваляш.
5.ТЪРПЕНИЕ! нищо не става за 1-2-3 седмици. добре, че навреме си се сетила, че те чака бал. ако наистина желаеш да си промениш визията, имаш достатъчно време да го направиш
изобщо не ги чувам нещата
|
|
|
|
|
|
Дата: 16.07.2006
|
Франко ти е отговорил много добре, това което мога да добавя е - спри да мрънкаш и се стегни.
|
|
|
|
|
|
|
изключително много съм благодарна ,затова че има отклик проблема ми искам да кажа че аз със тренировките нямам проблем даже съм в няква степен вманиачена бих помолила за примерен режим от три хранения ако има добвка която притъпява желанието за храна моля кажете ми я също благодаря ,че някой се осмели да ми каже истината за да се взема в ръце,шапка ти свалям за 23 кг ако може да споделите нещо повече от своя опит като съвети ше съм ви благодарна все пак затова се обръщам към вас защото сте компетентни и имате опит и последен въпрос ако си на режим и отслабнеш след това каво се прави за да не напълнееш.
Още веднъж голямо благодарско за отговора
|
|
|
|
|
|
|
Основното при храненето е да се яде на по - малки порции по - често през деня така се поддържа метаболизма висок - това е бързината на протичане на реакциите в организма, ядейки по - малки порции по - често организма изгаря повече калории в състояние на покой, нискокалорични яденета богати на протеин, пиене на повече вода, кардио упражнения 3-4 пъти седмично, силови тренировки с тежести с предпочитание на базови упражнения, изхвърляне на всякакви храни като банички, сладки неща и подобни въобще храни направени от бяло брашно и бяла захар, пържените храни също не са за предпочитане. Това са достатъчно насоки за да се ориентираш.
|
|
|
|
|
|
|
искам да попитам режим със извара и белтъци възможен ли е и ако се тренира задължително ли е да се приемат въглехидрати и какви ако някой може да ми препоръча извара.А диета само на протеин възможна ли е.
|
|
|
|
|
|
Дата: 08.12.2006
|
izmu4ena du6a - 19.03.2008, 20:20 искам да попитам режим със извара и белтъци възможен ли е и ако се тренира задължително ли е да се приемат въглехидрати и какви ако някой може да ми препоръча извара.А диета само на протеин възможна ли е.
За възможна е възможна. Дали е препоръчителна? Според моето скромно лично мнение - не, в никакъв случей!
Say Hello To My Little Friend..
..I’ll Choose The Truth I Like
|
|
|
|
|
|
Дата: 17.04.2005
От: Пловдив
|
Е,не е толкова трудно де...не драматизирай чак толкоз.Правиш си диетата,транираш,правиш аеробика и резултатите ще дойдат.
За мен такива “диети” трябва да се забранят със закон от рода на пиер докан и още 2ма,3ма видни явно “диетолози”.Тва не е диета,тва е глад.
Като съвет мога да ти дам,да не изключваш въглехидратите изцяло,прави си високо въглехидратни дни.Вкарай мазнини също.
[quote author="так"]
Колкото до висенето на лост, клон или каквото и да било ще кажа, че и оная ми работа виси от години, но не се е издължила и с милиметър.
|
|
|
|
|
|
Дата: 08.12.2006
|
Аз ще предложа друго - със закон да се задължат тези дето ги пишат тия диети да си ги спазват и те!!
Say Hello To My Little Friend..
..I’ll Choose The Truth I Like
|
|
|
|
|
|
|
izmu4ena du6a - 19.03.2008, 20:20 искам да попитам режим със извара и белтъци възможен ли е и ако се тренира задължително ли е да се приемат въглехидрати и какви ако някой може да ми препоръча извара.А диета само на протеин възможна ли е.
При крайностите бързо се стига до плато, така че не - това не е вариант. Комплексните въглехидрати и мазнините трябва да бъдат намалени но не и изключени.
|
|
|
|
|
|
Дата: 08.05.2007
От: България
|
Георги Гайдов - 28.04.2007, 01:02 Проблема при глада е че след като спреш да гладуваш организма се плаши, че пак може да го оставиш без никаква храна и се запасява и както се сещаш ефекта е нулев.
Подкрепям те напълно. Добре е да се внимава с глада. Разтоварването може да стане и без да се лишава организма от храна.
Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си!
|
|
|
|
|
|
|
хора вие сте нямям думи особено мисълта на Венелин.Може ли пояснение за позволени въглехидрати или може всички в намалено количество и последно нахалстване има ли забранени меса.Благодаря ви за ценните съвети.
|
|
|
|
|
|
Дата: 08.05.2007
От: България
|
izmu4ena du6a - 20.03.2008, 17:46 хора вие сте нямям думи особено мисълта на Венелин.Може ли пояснение за позволени въглехидрати или може всички в намалено количество и последно нахалстване има ли забранени меса.Благодаря ви за ценните съвети.
Ще си позволя да те коригирам Не ВеНЕлин, а Велин. Благодаря за разбирането.
Все пак, ако мога да помогна - можеш, ако желаеш да пишеш на лично!
Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си!
|
|
|
|
|
|
Дата: 01.02.2007
От: Княжево
|
Глад, мизерия и жандармерия!
Не си е оферта да гладуваш… Един ден съм бил само на плодчета и чайчета, и не мисля пак да се забърквам в тоя психо-трилър…
The greater danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it.
|
|
|