Зала във Варна
|
|
29.04.2007, 09:56
Предстои ми едно завръщане по родните земи, следващия месец, а не ми се иска да спирам да тренирам (особено като знам на кави кулинарни атаки ще бъда подложена Благодаря! My hands may be rough, but I look better than you do naked! |
|
01.06.2007, 01:48
Зали има много. Ако търсиш хигиена и ако под приятна атмосфера разбираш лъскава, предполагам фитнесите в Пикадили центровете ще ти допаднат.. ТИМ залата - също. |
|
|
|
01.06.2007, 09:03
Препоръчвам ти фитнес център “Финес“. Намира се в техникума по облекло. Аз тренирам там и съм много доволен от условията. Широко е, има всевъзможни уреди, чисто е (не се допуска влизане с външни обувки) и ходят доста жени. Мисля, че определено ще ти допадне. Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“ |
|
|
01.06.2007, 13:24
Фитнес център Мусаши в х-л Черно море също е не лоша зала, а и цените са по-поносими в сравнение със залата в Пикадили Парк. Фитнеса в Палах център също е много добър, но и малко по-скъп. Има и една зала до магазин Габровски (срещу Пикадили - окръжна болница), до колкото знам и в нея не е лошо, ама там не съм тренирала. Дано да съм помогнала. |
|
|
01.06.2007, 15:30
Малко късничко ми идва информацията, но все пак благодаря на всички. Тази “Финес“ я гледах и и се чудех, защото изглежда приятно отвън, пък и ми е близо. Следващия път, като се прибера до Вн ще я пробвам. My hands may be rough, but I look better than you do naked! |
|
|
01.06.2007, 18:10
Пробвай я, няма да съжаляваш. Не че правя реклама, но наистина си заслужават 3-те лева за тренировка. Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“ |
|
|
02.06.2007, 01:03
За мен най-добрата зала е ТИМ (Медицински Университет). Хигиената е винаги на ниво и се поддържа отлично. А и като цена е добре. От “Мусаши“ съм много недоволен. За Extreme” мога да кажа само, че е една ДУПКА. Във “Финес“ не съм ходил щото не прекарвам достатъчно време във Варна. А новото Пикадили и Палах центъра са много добри, но цените са прекалено високи ине си заслужава. Yooo!!! What’s going on, party people?! This is SAEED YOUNAN and you are listening to my mix recorded life at club “EXCESS”! ENJOY!!! |