Съвет за хранителен режим

Дата: 14.11.2004
От: Varna
15.11.2004, 02:35

Zdraveite,
Parvo iskam da vi pozdravq za gotiniq sait, otskoro se zapalih po fitness-a, zapo4nah s trenirovki (okolo 4as i polovina)3 pati v sedmitsata, 4etoh temite otnosno hraneneto, kakto i temite vav foruma, no vapreki tova sam zatrudnena s hranitelniq rejim, kolko kalorii sa mi neobhodimi na den pri polojenie 4e se sremq kam namalqvane na tegloto i vtoro vapreki 4e ne se zanimavate s izgotvqne na indovodualni hranitelni rejimi 6te vi bada mnogo blagodarna ako vse pak dadete nqkakvo primerno i podhodq6to za men menu kato orientir . Predvaritelno blagodarq wink
Пишете на кирилица, предупредена сте и с лично съобщение.
Mr_Muskul

Дата: 08.11.2004
От: Dagobah, Outer Rim
16.11.2004, 08:00

Трудно се съставя програма като не казваш какъв тип тяло си, и колко килограма искаш да свалиш, но прегледай по обстойно информацията във “фитнес за жени“. Можеш да си избереш видовете режими, броя на калориите и т.н. Хубаво, е че и момичета се запалват по фитнеса. Напоследък сте много редки случаи, за съжаление.  :cry: Писнало ми е да гледам момичета с къси потници, на които им “изтичат“ паласките  LOL

For the Jedi,
There is no emotion,  there is peace.
There is no ignorance,  there is knowledge.
There is no passion,  there is serenity.
There is no death,  there is the Force…

Дата: 21.09.2004
От: Варна
17.11.2004, 22:10

от списание Eva:
Как да разбера колко калории трябва да поемам на ден?

Вземете теглото си в килограми, умножете го по 22 и после умножете полученото число по 1.3 - ако водите неактивен живот или по 1.5 - ако сте по-активни. Например жена, която тежи 60 кг. и прави редовно упражнения, се нуждае от 60 x 22 x 1.5 = 1 980 калории на ден, за да поддържа теглото си. Ако обаче иска да отслабва бавно, трябва да изключи от менюто си около 500 калории и следователно трябва да поема около 1 480 калории.

Има из нет-а и други /сигурно по-точни/ формули, потърси, има и калкулатори: http://exrx.net/Calculators/CalRequire.html
И аз съм от Варна, къде тренираш?

Дата: 31.01.2004
От: София
18.11.2004, 03:36

В сайта ни има огромна тема посветена само на това “Колко калории да консумираме днвено?“. Ако Ви е интересно, посетете раздел “Хранене“.