въпросче :)

Дата: 18.02.2007
От: София,България
11.05.2007, 13:27

В един магазин на щанда за диетични/диабетични храни видях “Слабин“,на което пише че е направено от пшеничени зърна и балансни вещества,може да се приема с прясно/кисело мляко или натурален сок.въпроса ми е мога ли да заместя овесените ядки с него или да ги комбинирам по малко и от двете ?  tongue wink

Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя.
Мненията,които давам НЕ са съвети и не карам никой да ме слуша просто мнение (лично).

Дата: 09.03.2007
От: Варна
11.05.2007, 23:42

Яла съм го и става чудесен заместител на овеса. Може да го хапваш и само така, като гризки. Е, на мен не ми харесаха в тоя вариант поради липсата на сол (мой голям порок ама не мога да го променя), но иначе са добри и доста засищат.

Дата: 29.03.2007
11.05.2007, 23:47

амм името слабин не ти ли говори нещо може и да бъркам де :D

Дата: 18.02.2007
От: София,България
12.05.2007, 11:27
nenene - 11.05.2007, 23:47

амм името слабин не ти ли говори нещо може и да бъркам де :D

Ммм ми предполагхам така се казва,защото деъствието на балансните вещества е точно в тази насока ... а и това е добре защото при НВД се приемат малко от така наречените фибри,които потдържат дейността на стомаха в нормите ... а пък като не се приемат се получава “запек‘’ който отминава с премането на доста фибри или т.н. балансни вещества

Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя.
Мненията,които давам НЕ са съвети и не карам никой да ме слуша просто мнение (лично).