Помощ относно РБР
|
|
19.05.2007, 11:05
Висок съм 174 cm тежа 75 кг на 20 години съм. Сутрин: 8:30 10:30 - 11:00 1 банан ( не винаги ) Обяд: 11:45 - 12:15 150 грама пилешко месо 15:00 - 16:30 1 кисело мляко ( може и малко овесени ядки ) 18:00 - 19:00 зеленчукова супа Въпросите ми са следните: Това може ли да се приеме като някакво РБР ( лично аз предполагам че не ) и ако не какво трябва да променя за да го направя такова ? Предварително ви благодаря за отделеното внимание и отговори. Знам достатъчно за да кажа че нищо не знам. |
|
19.05.2007, 15:09
Ми по отношение на храната спецовете тук ще ти кажат, но аз мисля, че това сирене няма място в диетата ти. |
|
|
|
20.05.2007, 00:19
На мен повече този хранителен режим ми бие на НВД, за РБР принципно съотношението Б/В/М ти е около 40/40/20, т.е. повечко въглехидрат и най-вероятно по-малко мазнини от сега (въпреки че съм смятала, може и да се окажат ок мазнините). Можеш да поддръжаш килограми и с двете, ключът е в калорийния баланс, а не толкова във вида на хранителния режим. Првят ми впечатление обядът и вечерята, на едно ядене приемат огромно количество протеин, тялото ти не може да усвои толкова много. Бих преместила сиренето от обяда примерно във втората закуска, а това от вечерята в следобедната закуска. Като цяло гледай да не хапваш повече от 30тина грама белтък на едно хранене, излишъкът не се усвоява. Със сиренето бих внимавала, доста високо мазнинна храна е, а и ти ядеш по 200 грама на ден. Поне част от тях би могъл да замениш с извара примерно. За късното ядене има различни мнения, аз лично смятам за разумно да хапваш около 3 часа преди да легнеш (т.е. ако лягаш в 2 примерно няма проблем да хапваш в 22-23), но ако правиш тренировка задължително яж след това, независимо колко часа е. My hands may be rough, but I look better than you do naked! |