Най-нелепите ви контузии по време на тренировка
|
|
27.06.2008, 11:37
ха ха ха, аз ще споделя и една контузия на екс - тренировъчния партнер, понеже си вдигаме сами дъмбелите понякога стават големи глупости. И така вдига той от земята две по 44 кг за да прави преса с дъмбели под наклон за горна част на гърдите , вдига ги до стартова позиция и ръката от лакътя отказва, сгъва се и той получава 44 килограмов дъмбел в лицето, е жив е още. иначе такива дето си се ударил, ритнал, пребил или там ккавото е не се броят. Х0) Редовно се случват такива неща http://www.myspace.com/esoundc
|
|
|
27.06.2008, 11:56
Веднъж правя рамо с щанга от седнало положение, на уреда със седалка и стойка, сещате се. Супер неудобно да взимаш / оставяш сам, особено на по-тежко, а този ден ми беше планиран за това. И понеже нямаше кьорав човек в залата помолих едно младо момче да ми помогне да я взема / оставя. На него му се видяха много 70 кг и извика един свой приятел, като застанаха не зад мене, на платформата, ами отсрани, като всеки хвана по единия край на щангата. Взех я, изправих я, пускам, дигам и си такова таковата! Единия не разбрал какво трябва да прави и повдига единия край с мене, в следствие на което изсипа 25 кила дискове в/у приятеля си |
|
|
27.06.2008, 12:18
Аз в деня за трицепс още като незнаех колко килограма да сложа като правя дъмбел зад врат и явно на много тежко се изсилх и до като сложа дъмбела зад врата и да седна и се преобърнах назад направо незнам как неси спуках главата. |
|
|
27.06.2008, 14:39
Товарих си лег пресата и си пуснах 25 кг. на малкиа пръст на лявата ръка. Грозна гледка беше но си направих серията де… No profit grows where’s no pleasure taken!!! |
|
|
27.06.2008, 17:20
Еми аз редовно си удрям главата по лостовете |
|
|
30.06.2008, 21:31
затискъл съм се на долната лежанка със 50 кг преди 4 годинки:) |
|
|
30.06.2008, 21:46
последните две, които усещам още:
изобщо не ги чувам нещата |
|
|
01.07.2008, 00:32
Разтегнах минискус, понеже се заплеснах и забравих да загрея преди кросче.. :( Train Insane... |
|
|
01.07.2008, 13:25
В събота си правя лег тесен хват.Свърших си последната серията и какво се замотах от 1-та страна оставих лоста на стойката, а от другата от невнимание ли от заплес ли не видях, че не съм, добрече видя ине пуснах лоста иначе щеше да е доста неприятно |
|
|
01.07.2008, 13:41
Да не чува Дявола до сега от фитнеса съм нямал контузии |
|
|
01.07.2008, 22:23
Това,което ми прави впечатление и донякъде ме плаши е,че повечето от вас не са се възстановили...ипращяват ви веднъж рамената и занапред винаги си остават кекави...защо? Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
“To secure peace is to prepare for war” |
|
|
02.07.2008, 12:53
Повечето пъти се получава леко разтваряне на ствата и не се предприемат мерки(по-леки тренировки) и заради това нещо ставата придобива нова форма. |
|
|
02.07.2008, 13:13
И какви мерки трябва да се предприемат? Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
“To secure peace is to prepare for war” |
|
|
02.07.2008, 13:15
Видам че можеш да четеш.Погледми ми пак мнението. |