Комбинация при сплит
|
18.11.2004, 15:55
Предполагам е имало много такива теми .. аз съм нов и незнам пък и в всяка все има нещо различно. |
|
|
18.11.2004, 16:31
Тридневен сплит в който да са комбинирани бицепс/трицепс е сложна работа... Има 2 варианта: Крака-гърди, Гръб-рамо, Ръце или Гръб-гърди, Крака-рамо, Ръце. 2. Гърди, бицепс 3.Гърди, трицепс 4. Гърди, рамо Вариации има още много, просто прецени кои групи ти изостават и им дай чрез сплита приоритет. Чети повече |
|
|
18.11.2004, 18:24
Мерси много ман.. мисля че наи подходящия е :
|
|
|
18.11.2004, 18:47
Нямаш нужда от такъв ‘екстра‘ ден, повярвай ми. |
|
|
18.11.2004, 18:58
[quote author=“gotcha”]Нямаш нужда от такъв ‘екстра‘ ден, повярвай ми. Ами как да прая в нас крака... ? нямам възможност да ходя на зала още един ден за да правя крака.. |
|
|
18.11.2004, 19:33
Говорих по-скоро за някаква аеробна дейност. Но другите групи не ги тренирай извън сплита. Като цяло на мен комбинацията крака-рамо не ми харесва има и разни теории за кръвта, която циркулира и примерно, ако тренираш първо краката, като почнеш да тренираш рамо издърпваш кръвта горе, абе нещо такова беше |
|
|
|
18.11.2004, 20:33
Наитина има такава теория, ама аз лично не съм й фен. При мене комбинацията крака-рамо работи перфектно. То си е индивидуално и всеки трябва сам да си реши. Do something for yourself |
|
|
18.11.2004, 20:46
Има наистина такава теория и мога да си послужа с пример.Мисля че атлета се казваше Йозеф Громулс или нещо подобно от 80 те години,който преди тренировка за рамене е загрявал с клякане точно поради причина за по-добро кръвоснабдяване на цялото тяло и наистина е бил прав сам съм се убедил :wink: Не е важно,че ти говорят зад гърба,важното е като се обърнеш ДА МЛЪКНАТ! |
|
19.11.2004, 03:41
Ама теорията за, която аз говоря казва, че било кофти... |
|
|
|
19.11.2004, 11:51
Доколкото знам Йосеф Гролмус е ползвал каляканията по този начин за доста (да не кажа всички) мускулни групи. Но пак повтарям - индивидуално е. Крака-рамене ми действа супер, но крака - гърди... това ме смазва и нищо не постигам. Do something for yourself |
|
19.11.2004, 12:01
тридневния сплит ще ти се отрази ако на всеки два месеца сменяш сплитовете.но до колкото мисля рамо с крака ще ти се отрази добре ако всеки път редуваш последователноста на мускулите-един път рамо крака,друг път крака рамо. :idea: Добрата тренировка прави добрите билдъри,а добрата почивка прави най-добрите билдери! |
|