|
Влизам аз и ко мислите видам - километрични отовори...направо се стреснах да си кажа...
Пък едно разбрах от сичко това - ям добре, но не много; качествена храна (без мазнини) и с повечко протеини. 30ина минути по-късно съм в залата. Не вземам нищо, най-много мултивитамини и то за цялостна бодрост на организма, че иде зима. Пък за ритъм - аз съм буден като ида в залата, сърцето си не вярвам да му пречи много, защото от 11 години тренирам народни танци - пък по-добро кардио от това - здраве му кажете! Ако някой от вас е танцувал някога ще ме разбере. А иначе от някоя гледна точка мога да се съглася с почти всяко мнение. Не съм наясно с разните процеси (катаболни или анаболни - кога има едните и кога другите), не знам нищо за хормоните и изобщо такива неща, но знам че после не съм уморен и мога да си изкарам деня нормално, дори 2 от тренировките ми във залата съвпадат със тренировки на танците (сутринта - зала, вечер - танци). Отразявами се добре поне засега. От септември насам съм качил 2 кг макар и не чисти, а тежестите на малките мускули (бицепс, трицепс, рамо) с по 2,5 кг, гръб с 10 кг....доволен съм, и мисля че с по-здраво ядене ще върви още по-добре.
Не помня къде четох и колко е меродавно, ама на запад (особено в Америка тренирали много рано сутрин - към 6-6:30). Благодаря на всички за мненията и съветите, беше ми хем полезно, хем интересно ;-)
Поздрави
Ако някой може да го синтезира малко по-свястно от мен - бих му бил благодарен ;-) сега съм уморен и отивам да си направя 8 часа сън :)
Ever tried? Ever failed? Never mind! Try again! Fail better!
And forgive me nothing, for I truly meant it all - what I’ve said, what I’ve done…
Когато влязох в ТУ се шегувахме, че като се знаем какви инженери сме ни е страх да идем на лекар.
Е, след септември наистина ме е страх! И то не защото се знам какъв “инжинер“ съм...
|