прегреших

Дата: 18.02.2007
От: София,България
13.07.2007, 07:24

лелел хора снощи не знам какво ме налегна някакъв глад за сладко и взех че точно 10 минути преди да си легна опуках един шоколад Милка с лешници ;( и сега ми тежи на съвестта.Мислех да се принудя да повърна ама си казах че това е параноя и че нищо особено няма да стане с 1 шоколад,но все пак ме е яд че не го оставих за сутринта.
сега отивам на рабопта и реших да се изповядам и да чуя няколко менения.
Благодаря за вниманието.Успех.

Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя.
Мненията,които давам НЕ са съвети и не карам никой да ме слуша просто мнение (лично).

Дата: 08.05.2007
От: България
13.07.2007, 08:21
Goshku88 - 13.07.2007, 07:24

лелел хора снощи не знам какво ме налегна някакъв глад за сладко и взех че точно 10 минути преди да си легна опуках един шоколад Милка с лешници ;( и сега ми тежи на съвестта.Мислех да се принудя да повърна ама си казах че това е параноя и че нищо особено няма да стане с 1 шоколад,но все пак ме е яд че не го оставих за сутринта.

Спокойно!
Един шоколад няма как да ти навреди. Изпадаш в прекалено вманиачаване. Гледай малко по-глобално на нещата. Предполагам няма да ставаш някакъв професионалист, поради което е добре да спазваш основни принципи, без да изпадаш в детайли. Мисли за здравето и формата си, като за ценност, но не и като някаква фикс идея, защото ще стане болестно състояние.
Успех!

Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си!

Дата: 11.07.2005
От: Перник
13.07.2007, 09:07

Нормално ! И аз бях така като праех нвд-то на 40-41 ден без сладко не издържа и в 23 часъ на денонощния магазин за шоколад АьХАхахах  .

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
SQUAT - Because somewhere out there a GIRL is warming up with your MAX !!!

Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world!

Дата: 08.10.2005
От: Сливен
13.07.2007, 10:45

Хахаха.И аз се бях поизчистил вече прилично,ама замазах полжението последните 2 седмици.smileВъпросните угризения мисля,че всички ги знаем.Ако беше повърнал щеше да е голяма глупост.Както казва един приятел в “трудни“ ситуации...“Дръж се мъжки ку*во! “ grin

I do it because I can,
I can because I want to,
I want to because you said I couldn’t

Дата: 03.02.2005
От: София
13.07.2007, 12:19

Голяма работа. Тва значи, че днес след работа ако изядеш един Mc Donald’s и ще следва самоубийство? smile

Practice makes perfect.
На хората не достига не сила, а воля.
http://www.bb-team.org/articles/2799/

Дата: 21.04.2006
13.07.2007, 14:00
Goshku88 - 13.07.2007, 07:24

Внимавай само да не ти стане навик .

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !

Дата: 29.03.2007
От: Troyan,BG
13.07.2007, 17:25

Да беше отишъл на стадиона да направиш 20 обиколки, че да изкараш енергията от шоколада  cheese
Аве човек това е един шоколад един път. Ако всеки спазваше толкова стриктно всички неща, които са полезни, то всеки щеше да е професионален култорист. Мисля че веднъж на 2,3 седмици ако хапнеш например сладко или пържено няма да навреди. Все пак трябва да има и удоволствие в цялата тая работа smile

Don’t worry, be happy wink

“Man is a goal-seeking animal. His life only has meaning if he is reaching out and striving for his goals.“ -Aristotle

13.07.2007, 22:41

ами братленце не знам на теб на 40-41 ден как ти е било ама аз вече ям нискоъглехидратно около 6 месеца smile не смятам по колко въглехидрати ам на ден ама са около 1-1,2 на кг ... 90 килограма (потдържам) 187 см съм висок.Свалил съм 20 кила за тея 6-7 месеца и сега не близвам хляб и сладко (е понякога сутрин 1 бонбон). тренирам минимум по 3 пъти в седмицата.работя по 6 дена в седмицата в автосервиз като кон.и сега вече се замислям дали да не увелича малко въглехиратите примерно с по 1-2 филийки хляб Бонус на ден? защото ми е доста тегаво ...
примерно яденето ми днес беше:
купичка (200грама) супа топчета
2 праскови
100-150 грама месо,4 чушки пълнени с извара и запечени,1 домат
3 яйца с овесени ядки и месо печени в микровълнова
2домата 1 краставица 2 чушки +200 грама извара.
Успех.

Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя.
Мненията,които давам НЕ са съвети и не карам никой да ме слуша просто мнение (лично).

Дата: 14.04.2007
От: Велико Търново
14.07.2007, 00:03

Бих ти препоръчал да увеличиш въглехидратите и да преминеш към нормален режим, защото ти си човек, работещ тежка физическа работа. Щади тялото си!

14.07.2007, 20:39

Да това го осъзнавам,обаче имам чувството че всяка хапка хляб,някаква закуска или сладко ми трупа мазнини.Въпреки това ми казват че при този начин на живот (работа и тренировки) нямало как да кача мазнини.
В това не съм сигурен.

Дата: 16.10.2005
От: Пловдив
15.07.2007, 16:56

Е, ако спазваш всичко 101% точно наистина и резултатите ще са на 101%, но има едно такова правило - ако на седмица имаш 7 дена Х 6 хранения = 42, то може да ядеш не чак толкова строго в 10% от тях wink. Тоест 4 пъти на седмица можеш да си позволиш “забранени“ неща, без това да повлияе на крайния резултат в голяма степен. Ако пък успееш да ги вместиш след тренировка още по-добре. Но както се казва 10% са 10% - в никакъв случай повече wink.

Дата: 14.04.2007
От: Велико Търново
15.07.2007, 17:22

Всяка хапка хляб или сладко трупа мазнини на някой лентяй, но за Бога - това е тежка физическа работа в автосервиз. Увеличи си въглехидратите, а и дори и твоята параноя да се сбъдне, винаги може да коригираш нещата. За сведение - за здрав средностатистиески човек въглехидратите съставляват около 55-70% от енергийната стойност на храната. Според мен може от време на време да си похапваш по нещо сладко - например по време на работа - целта е да се чувстваш добре. Разбира се, ако целта ти не е да поддържаш сегашното тегло, а да отлсбваш още, не можеш да си позволиш неконтролируемо да ядеш въглехидрати и въпреки от време на време може да си позволяваш я по вафличка, я по шоколадче и гледай това да е периодът ти, когато най ти е нужна енергия.

Дата: 29.03.2007
От: Troyan,BG
15.07.2007, 23:12

Ти професионален бодибилдър ли си ?
Защото твоето май наистина е някаква мания.
Живота е да се изпитва удоволствие от него, а не да се живее в лишения. Вярно е, че удоволствието да виждаш с всеки изминал ден как тялото ти става все по изваяно и хубаво е несравимо, ква цена ? Доказано е че в шоколада се съдържат и някои полезни съставки и до колкото знам има някакъв ензим на щастието/Може да говоря пълни простотии ама това съм го чел във вестник/, така че е препоръчително да се ОГРАНИЧИ, но не и да се спира напълно сладкото.

Аз също работя като кон всеки ден, без почивка на кофти смени(3 първа, 3 втора и 3 нощна) и ми се събират по 16 часа работа на ден при преминаването от една смяна на друга и в работно време ям ведъж качествена храна, но и веднъж някой сникерс или вафли, за да ми дадат малко енергия. Не е фатално, поне за мен. Най-гадното е че почти не успявам да намеря време за тренировка, но това си е мой проблем.

“Man is a goal-seeking animal. His life only has meaning if he is reaching out and striving for his goals.“ -Aristotle

16.07.2007, 09:24

LOL момчета благодаря за изчерпателните отговори.Ами не не съм професионален боди билдър но яко ме гони параноята.А за енергията,да понякога се чувствам отпаднал,понякога пък съм пълен с енергия.Например снощи в залата направо експлодирах,чувствах се доста силен и направих идеална силова тренировка.Понякога обаче съм като парцал.Най-вероятно ще ви послушам и примерно на закуска или на втората закуска ще вкарвам по повечеко въглехидрати.А само пак да уточна ... сладкото след тренировка или преди да го хапвам защото всеки казва различно и много се обърках?Иначе гледам да ям винаги добра храна.Преди тренировка (около 1 час преди) изяждам едно от тая чудесия http://www.bb-team.org/forums/viewthread/25718/ smile
Успех!!!

Дата: 16.07.2006
16.07.2007, 15:26

Абе по принцип ако се чистиш трябва да си по - строг но не изпадай в крайни настроения а аз като качвам маса понякога си позволявам дори да хапвам по 1л сладолед smile , така че споко важно е да контролираш общото положение на нещата.

Дата: 21.04.2006
16.07.2007, 18:19
Alkorin - 16.07.2007, 15:26

Абе по принцип ако се чистиш трябва да си по - строг но не изпадай в крайни настроения а аз като качвам маса понякога си позволявам дори да хапвам по 1л сладолед smile , така че споко важно е да контролираш общото положение на нещата.

Това на едно ядене ли  cool cheese ?

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !

16.07.2007, 18:40

да бе бате 1 л на ядене няма ли да ти замръзнат червата smile ебаси мамата ебаси ?

Дата: 19.03.2007
От: BN/Варна
16.07.2007, 18:59

Ами какво му е, 1л сладолед на едно ядене тамън пасва. Мааалко преди да ти стане мега тежко е свършил.  LOL

My hands may be rough, but I look better than you do naked!
Remember, if you get away from what you fear, you get weaker. But when you move toward what you fear, you get stronger.
дневник

16.07.2007, 20:52

Е не наведнъж но за 2 часа съм го омел smile

16.07.2007, 22:32

Ама между другото така като се замисля сладоледа съдържа и доста протеин ... онеже се прави от мляко,яйца и там другите лайна,консерванти,подсладители и т.н. А и преди гледах по телевизията чее от сладоледа се “отслабвало“ понеже калорийте които внасял в организма и енергията която дава са по-малко от тези които се хабят за да бъде загрят и преработен от човешкото тяло smile

16.07.2007, 22:58

Ц, в сладоледаджийниците го правят от течна сметана плюс овкусители, стабилизатори и боички. Във фабриките предполагам блъскат още малко консерванти. Принципно вярно се води млечен продукт, но има минимално съдържание на протеин. Понеже мин седмица ми беше попаднала една кутия още си спомням, че на съдържанието и пишеше нещо от типа на 2-3 гр протеин на 100.  Другото неприятно е, че го блъскат с повече захар, за да може да се усеща сладост, въпреки ниската температура. Но все пак предпочитам сладоледа пред шоколад като по-малкото зло. А с най-чиста съвест съм, като си взема диабетичен шоколад със 75% какао  wink А чак отрицателна хранителна стойност да има сладоледът малко ме съмнява.

Remember, if you get away from what you fear, you get weaker. But when you move toward what you fear, you get stronger.
дневник

17.07.2007, 00:09

Е ама вие го взехте много на сериозно това, аз го хапвам когато тренирам за маса и то рядко да кажем веднъж на месец - месец и половина и то ако е топло времето.

17.07.2007, 11:55

Чакай сега, никой не е говорил за всеки ден. Аз също хапвам горе долу толкова често като теб, но като ще е да е, трудно се спирам на половината на кутията. Какъв е изводът, купувайте си по-малки разфасофки.  LOL

дневник

17.07.2007, 15:29

аххаахХАха да правилно wink ... а какво ще кажете за десертчето “Корни“ това което се води диетични или там както е .. а бе зеленото.То дали е подходящо след тренировка да го хапвам или преди...
Успех!

Дата: 08.07.2007
17.07.2007, 20:12
Goshku88 - 17.07.2007, 15:29

аххаахХАха да правилно wink ... а какво ще кажете за десертчето “Корни“ това което се води диетични или там както е .. а бе зеленото.То дали е подходящо след тренировка да го хапвам или преди...
Успех!

Абе аз когато съм “загорял“ за сладко отивам и хапвам 2-3 супени лъжици обикновен или захаросан мед и съм готов smile Амм може да пробваш от сухите закуски, към които се прибавя мляко, хапвай ги без мляко - богати са на въхлегидрати.

18.07.2007, 00:05

М да за корнфлейксовете говориш ... ми да то аз така на външен вид като гледам и във въпросното корни има овесени ядки,фъстъци,1-2 парченца кашу,бадем иии нещо наподобяващо мед smile ам ще пробвам и с мед,който купувам от Красно сели на пазара 1 буркан 0,5л е 5 кинта надявам се да е добър и да не кача мазнини от него smile

Дата: 16.10.2005
От: Пловдив
18.07.2007, 01:27

Ако приемаш до 1-2 супени лъжици особено след силова тренировка със сигурност няма...

18.07.2007, 13:46

Екстра значи поне от мъчението за сладко ще се отърва в известна степен wink
Успех!

18.07.2007, 14:57

Може и стафидки след тренировка, а преди това ядки някакви или една голяма мазна салата. Вариантът с риба тон и маслини е перфектен за мен. Корнитата не ме кефят особено, натюрел иска човекът както се казваше в един скеч.  wink

дневник

Дата: 01.02.2004
От: Варна
19.07.2007, 15:24

Стафидите са идеални за след тренировка. Много по-добре от вафли, бонбони и други такива.
Добре е да се прави по един заредащ ден през 5-6 дена, в който можеш да си позволяваш някои “забранени“ храни, но най-късно до 17.00.

Невъзможно е силна дума, използвана от слаби хора. Невъзможно е само в ума ти!
Раят е в сянката на сабите!

19.07.2007, 16:54

мерси пичове ... добре ще хапвам по ... колко? 50 грама стафиди след тренировка ? примерно smile а днес преди да тренирам не мазна салатка амаи си напълих 3 чушки със сиренце и малко месце (пушено) идеално ... а иначе знам вечер след 17 минимално (изобщо въглехидрати) ...
Успех!