Освободиха ги!!!
|
|
24.07.2007, 09:20
Най-сетне! Направо като на филм. |
|
|
24.07.2007, 10:16
и аз днес слушах по радиото. Пътуват със самолета френския министър председател. Би трябвало да са кацнали вече. Браво. НАЙ-НАКРАЯ!!!!! For the Jedi, |
|
|
24.07.2007, 10:21
Сестрите са на българска земя http://www.plovdiv24.com/news/29905.html
|
|
|
24.07.2007, 11:01
Е нали ще ги местят в България,но на доживотен затвор. Аз така бях чул. То ако е така егати свободата.. ама по-добре в затвор в България,отколкото при мъченията в Либия DEADLIFT |
|
|
24.07.2007, 11:04
И аз също чух така ама си прав че по - добре макар и в затвор в България ! Ако съдбата ти затваря вратата, влез през прозореца! |
|
|
24.07.2007, 11:15
Ако са в Български затвор, то тогава нямат нищо общо с Либия. Учих право и доколкото си спомням виновният извършил пресъпление в дадена страна (пр Либия) понася вината с техните закони и в техните затвори (по-лесно казано). Така че, ако медиците са в Български затвор, те зависят от нашият съд и прокуратура, а едва ли нашите ще ги държат още |
|
|
24.07.2007, 11:20
От право имам малко идея, но не от българско и не наказателно, но според това, което се разпространява катои нформация, има и вариант президентът да ги помилва. My hands may be rough, but I look better than you do naked! |
|
|
24.07.2007, 11:38
Да, половин час след като кацнаха на българска земя президента ги помилва, оставаше и да не ги “Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein |
|
|
24.07.2007, 11:39
Е то това беше идеята, като дойдат тука, президента да ги помилва.
|
|
|
24.07.2007, 21:33
Абе тос палестинския лекар дето беше с тях ,той също ли е помилван ? И ако да ,абе изобщо той откъде се появи ? Капката е издълбала камъка не със сила,а с постоянство... |
|
24.07.2007, 21:58
Получи българско гражданство, за тва.. Shut the f… up and train. |
|
|
|
24.07.2007, 22:08
Сега най много народа да ги намрази. п.с. иначе се радвам, че най-накрая са свободни и на българска земя. Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
24.07.2007, 22:51
абе я не пишете глупости,някой може ли да ти бръкне в джоба и да каже,че тия пари кадето ги взима са заради медичките и палестинския маринец,някой знае ли,че Либия има да връща на България близо 2 милярда евро ли бяха или лева незнам,ма сигурно са се договорили да ги намалят с 400 милиона долара а? и така да е,лично аз лев не давам по тая кауза,защото както прочетох в един друг форум по въпроса,не са ме питали преди да идат да работят в Либия,за повече пари,от лакомия,та сега да ги откупвам.Не може да вдигнат тока,и да кажат че е заради медиците,защото директно паля енергото или нека някой каже,че се вдигат някакви цени заради това,да видите какав бой ще отнесе.Да не направят данък “медици“ ? ——————-POWER AND HONOUR——————— |
|
|
24.07.2007, 23:06
Вярно е това, че Либия и както много други страни ни дължат страшно много пари, но пради една или друга причина не ги получаваме обратно. Гениялността винаги има граници, за разлика от простотията. 17год, 185см, 85кг Never used supplements |
|
|
24.07.2007, 23:28
Сега въпроса е как ще ни го върнат... Не бих се изненадал от скорошни военни действия. Пази Боже де... Practice makes perfect. |
|
|
25.07.2007, 00:01
Не пишете глупости, нито ще ни го връщат, нито ще ни оберат. Тия пари, които ни дължат, така или иначе нямаше да ги върнат. |
|
|
25.07.2007, 01:37
СПРАВЕДЛИВОСТТА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!! <——Персонален Фитнес инструктур,изготвяне на индивидуален хранителен и тренировачен режим,според целите на клиента и тренировка с мен за показване на правилното изпълнение на упражненията,който иска 0899856998-Тео цена 20лв |
|
25.07.2007, 08:08
Той д-р Здравко забравям му фамилията дори не е упражнявал професията си там, а е бил градинар. Данък “медици“ нищо чудно. 8години все за тях слушам, а сега всеки говори по телевизията за горките сестри...е тва ако не е цинизъм незнам кое е. Либия дължи 800млн. евро на България, а най-якото се оказа, че емира на Катар е дал 1млрд. долара и е откупил и сестрите. Сега в Нова ТВ беше и майката на Бербатов...и тя хленчи нещо, ми сина и взима 13млн. на година, може да се бръкне, щом “хронично болните“, виновни в проституция сестри искат парички. Shut the f… up and train. |
|
|
25.07.2007, 08:40
Аз споделям мнението на topDevil президента търсеше показност - помилва ги на летището още “Shut Up and Train” |
|
|
|
25.07.2007, 09:08
Външния дълг на Ирак към България е 10 млрд For the Jedi, |
|
|
25.07.2007, 09:10
А и междодругото като попита нали е имало други българки. Те са се изнесли даже една жена разказваше по телевизията, че като са ги предопредили и тя с още много сестри които са били основната група са си тръгнали, а те са останали заради парите, а и не само българи те са били там и французи, англичани, германци, ако не бъркам и всички са се изтеглили.Тва е била първата им грешка, а втората е, че политиците не им е пукало и са си мислили, че това ще отмине ...А относно вината те са били предупредени, може да не са виновни (както предполагам, че е било) или поне не са го направили предумишлено, но все пак е трябвало да обвинят някой. “Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein |
|
25.07.2007, 10:37
head_hunter абсолютно съм съгласен с теб. Това, че съм българин и патриот по никакъв начин не може да се обвързва със защитаването на някакси сестри. И аз не убеден, че са невинни, не заради друго, а защото една голяма част от лекарите са мърлячи и ги интересуват само парите. Това да искаш пари от роднините, за да оперираш някой болен е...за мен садизъм. Всичките разноски по делата ги поема държавата(по-точно обикновените хора, дето им качват данъците всяко тримесечие). Мед. сестрите нямат осигуровки, но ще ги лекуват, от какво и аз незнам, това ако беше обикновен човек, щяха да го изхвърлят. По СПИН делото уж се оказаха невинни, а по другите обвинения, доколкото знам, не могат да го оборят, а именно - проституция, употреба на алкохол, злоупотреба с валута...сега ще ги настанят в резиденция, заедно с роднините им...АЙДЕ СТИГА ! Shut the f… up and train. |
|
|
25.07.2007, 11:05
Да мърлячи са определено - след като са знаели за заразата със СПИН защо подяволите са ползвали игли многократно? Какво точно търси в тяхното жилище, в техния хладилник банка със заразена кръв? За още нещо се сещам да сте ги видяли по снимки без прически, с кофти дрехи, не гримирани, без бижута, недохранени или най-общо казано зле изглеждащи? “Shut Up and Train” |
|
|
|
25.07.2007, 12:44
Дали си струва или не и дали е редно да се плаща? Това, че БГ гражданин е отишъл да работи в друга държава, не означава, че е престанал да бъде БГ гражданин. @Head_hunter - а да си виждал доказателство за вината им?
|
|
25.07.2007, 13:25
Да отговоря първо на въпроса ти дали съм виждал доказателство, че са виновни - ми не не съм, но не съм видял и, че са невинни, а в случая презумция за невинност не може да се използва тук, тъй като са осъдени от легтимен съд макар и на друга държава или само нашия съд е миродавен? п.п. Прочети ми и другите постове в тях съм казал още много неща. п.п.2 И за тея има да им се плащат помощи и какво ли не още, но за нуждаещи се деца нямат с какво са повече от останалите хора? И това ако не е дискриминация зраве му кажи. Ами само с хонорара на единия от адвокатите за един час имате ли си идея колко детски живота щяха да бъдат променени? “Shut Up and Train” |
|
|
|
25.07.2007, 17:26
Винаги има изход от такава ситуация и винаги е имало изход от всяка ситуация,просто някой печели от това,тези пари както никой не ги знае каде отиват и откаде идват,защо след като се пренасочва бюджета за откупването на сестрите,те да не бъдат 400 милиона долара,ми 450 милиона долара и разни негодници да си ги разделят.Одавна можеше да се реши проблема с тия медици.Те са български граждани видимо политически затворници.Мога да ви кажа,че Либия си държи на целите и си ги следва,поискаха много пари не им се дадоха,след това със уговорки стигнаха на тия пари кадето им трябваха и които са мислили пъвоначално.Сега си купуват коли и жени,такива които живеят в катакомби и нямат колело,що да не прежалят едно дете ще си направят ново,пък и без това имат по няколко.абе вие знаете ли какво щеше да стане ако това бяха американци,а не българи.До месец след като са ги затворили хората и се види,че има политически мотив със цел изнудване Либия ще изчезне от картата на света,тия ще изравнат всичко със земята,затова ги уважавам тия американци,държат си на държавата и отстояват всяка цел със кръв,затова са номер 1.А ние кво клекнахме пред 1 милион негодници,които ни държат сънародниците затворени,дори както каза head hunter да не са толкова изтезавани все пак цял свят разбра,че всичко е с политически и парични цели. ——————-POWER AND HONOUR——————— |
|
25.07.2007, 18:25
Американците са паразити, които живеят на гърба на целия свят, а Буш е най-големия терорист. Плюс това имат нещо като “виетнамски синдром“ и от арабския свят - защото ако арабин ти е приятел ти е верен доживот, но ако ти е враг - ти е враг докато умре. Shut the f… up and train. |
|
|
25.07.2007, 21:29
Най-голямата грешка на държавата беше ,че им обърна внимание.Другата най-голяма грешка е че след като им обърнаха внимание вместо да се прави алъш вериш с Кадафи трябваше да има операция “либийска буря“.На ден в България загиват повече хора а те ми тръгнали да плащат за някакви ,които нямат и грам благодарност а на всичкото отгоре вече мислят как да си купят яхти на гърба на данакоплатците. |
|
|
|
26.07.2007, 06:08
Кадафи си изигра картите доста добре. Нащите политици май се опитваха зад кулисите да правят разни неща...
“Егоизма е естествена реакция на разумния човек, породена от заобикалящата го простотия!“ - Аз МОЛЯ ИЗБИВАНЕТО ПО ПЪТИЩАТА ДА СЕ УДВОИ, ЗАЩОТО ЯВНО ВИ Е МАЛКО!!! |
|
26.07.2007, 07:13
Много неща излязоха наяве, оказва се, че не само политиците, но и медиите сериозно спекулират. Shut the f… up and train. |
|
|
|
26.07.2007, 07:24
Ами те казват, че тези пари идват от Либия от тяхната хазна ... И България не е дала никви пари, така поне казват. “Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein |