bgtrener - за къде без мен? :)
|
|
04.09.2007, 17:52
След последната контузия го ударих през просото и сега след 50 дена… Мани мани - 14 кила горе (основно мазнинка и водица), форма “анфора”. Започнах пак тренировки с изкачване на Мусала ,ама много зор… А на всичкото отгоре, реших да изкарам известно време без хранителни добавки !!! Нещо което не съм правил от 10 години. Така , че експеримента ще е доста голям, хем без зоб, хем на дроб…
Резултати ,които трябва да си варна до пролетта!
Като мярка за сила ще ползвам: лежанка, клек и тяга. Първо контролно за лежанка 05.09 , клек 10.09 , тяга 12.09.
Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави - няма нищо ново под слънцето.
|
|
|
04.09.2007, 17:53
Нещо ме кара да си мисля, че дневникът на Весо ще е задължително четиво във форума. |
|
|
04.09.2007, 18:01
ХА ХА ХА
Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави - няма нищо ново под слънцето.
|
|
|
04.09.2007, 18:25
Човек, ти ако отслабнеш директно та изритвам на тренировки по лека атлетика. Ако бягаш 100м за 11,69, без да се занимаваш професионално, ти просто си новата Ивет Лавова само че в мъжки вариант. Мен ако питаш малко Л карнитин щи подейства добре, но ако искаш без добавки… Доста по-бавно ще станеш. Кат за начало може НВД, после почни силово, за да трупаш чиста ММ . Само не ми е ясноп кво е тва “с форд-а”? Я поясни? Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие. |
|
|
04.09.2007, 18:36
На разбрах как ще тренираш и освен 3-те основни силови движения ще правиш ли друго? (и кардиото де)
П.П. аМфора |
|
|
04.09.2007, 20:19
На 31 години съм и се занимавам със силови спортове от 1989г. - http://becko.blog.bg/viewpost.php?id=22080
Така - с forda - означава че дърпам един ford fietsta за време. Ама тази година форда ще е ескорт
Тренировката за сила ми е едното от трите упражнения, които казах в пирамида до 2-3 повторения + лег преса. Това три пъти в седмицата.
Кардиото (лекоатлетическата) няма да описвам, а и в повечето случаи не мога, защото на място го разбирам от тренера. Ще се старая да давам точни “отчети” за тренировките си, и да казвам поне две тренировки напред какво ще правя. Така ,че ако някой иска да следва, да знае поне 3 дни напред какво му предстои. По-долу ще пусна за следващите 2 тренировки плана. Работя като продавач консултант в магазин за хранителни добавки. Знам какво трябва да ползвам, но съм си навил на инат да не ползвам добавки поне една година, защото в последните 10 години не съм спирал, а и със зоба съм прекалявал доста (сега съм чист от няколко месеца). Искам да си видя наистина възможностите. Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави - няма нищо ново под слънцето.
|
|
|
04.09.2007, 21:28
1во поздравления за начинанието, на всички ще ни е мн инт да видим как ще се развиваш. Само че щом си зобил, както добре знаеш, ще е малко кофти да стерисаш тялото натурално . Мн интересна ще е темата, очаквам развитието с нетърпение… Докато човек не се предаде той е по-силен от съдбата си
|
|
|
05.09.2007, 01:33
А човек, добре тренираш лека атлетика. Ако дося си зобил и си пил добавки (особено креатин) не мисля че “натурално” ще успееш да си върнеш старите физически постижения. Само да питам-форда освободен от скорост ли е? Тва с 30кг раница и аз смятам да го пробвам още преди да го пишеш замо че с най-мн 10-15кг. Добре че ме подсети. Но да се върнем на темата-стари силови постижения без добавки едва ли ще постигнеш. И не забравяй да пишеш колко точки си искарал на контролните Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие. |
|
|
05.09.2007, 07:43
Е че освободен ами , той форда ако е на скорост много трудно ще може да го дърпа |
|
|
05.09.2007, 13:08
Защо смяташ ,че е невъзможно да си върна постиженията? Те не са чак толкова големи, че да са невъзможни за “натурално” трениращ. И защо е в кавички натурално? Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави - няма нищо ново под слънцето.
|
|
|
06.09.2007, 15:36
05,09.2007
храна:
|
|
|
06.09.2007, 15:44
Днес тренировка не предвиждам. Няма мускулна треска, значи старта не е бил много тежък.
Храна:
Утре ще съм в Якоруда и ще направя доста сериозен преход, ако има възможност и една тренировка , клек и лег преса.
|
|
|
07.09.2007, 16:07
Браво човек, наистина ти се възхищавам на постиженията( разгледах ти снимките от линка ) и ще ти стискам палци да успееш отново. Ще следя с нетърпение следващите ти постове и само не се отказвай!!! Full respect Lift HEAVY. Life is too short to be small ! |
|
08.09.2007, 13:39
Здравей,искам да те помоля да си напишеш тренировките по лека атлетика..Аз също тренирам лека атлетика и също съм в спринта.Аз съм от Бургас и тук е много трудно,няма никакви условия за трениране писта и т.н.Затова те моля да ми кажеш как тренираш.Пишеш,че правиш разни бягания от по 3000 метра или дълги бягания от по 40 мин. това защо го правиш?От това само ще губиш мускулна маса и килограми?А на спринтиорите това не им трябва..Казваш 100м-11,69с и тренираш от 1-2 години ми какво да ти кажа това е норматив за жени не е никак добро време. |
|
|
|
10.09.2007, 18:08
Здравей,
|
|
|
10.09.2007, 18:52
Отчет за последните няколко дни.
|