Дневник на Tralfamadorian

Дата: 19.03.2007
От: BN/Варна
15.04.2008, 20:24

Имаш предвид, че на такива тежести би отговаряла повечко маса? Добре, че не е така, защото масата не ми е в никакъв случаи приоритет, но тежко се кефя да вдигам.
Едно нещо се каня да те питам от известно време. Смятах в твоя дневник ,но ще го плясна тук, пък ти когато минеш наоколо ще прочетеш. Каза, че пише протеин през деня в момента. Какъв точно? Също съм обмисляла да го правя и идеята ми е следната. Не съм убедена една стандартна суроватка доколко би имала смисъл. Мисля си дали в състояние на fasting не би била абсорбирана твърде бързо. Изобщо, като че ли съм по-склонна да заложа на матричен протеин, който да осигури по-дълъг период на захранване с аминокиселини. Бих се радвала да чуя твоето мнение. И изобщо, не огладняваш ли от протеина?

My hands may be rough, but I look better than you do naked!
Remember, if you get away from what you fear, you get weaker. But when you move toward what you fear, you get stronger.
дневник

Дата: 16.07.2006
15.04.2008, 23:11
Tralfamadorian - 15.04.2008, 18:27

Alkorin, знам колко си прав...ама глава г*з затрива казали хората (всъщност друго са казали, но в моя случай това напълно важи smile ). Благодаря ти, че ме сваляш на земята. Понякога има нужда.

Понякога единственото което пречи на прогреса е желанието за бързо постигане на резултати без да се взима под внимание моментното състояние на тялото, изпитал съм го на собствен гръб. Най - добре е прогреса да е систематичен, постоянен и винаги съобразен с моментното състояние на тялото, примерно аз ако не се чуствам възтановен не отивам да тренирам дори да съм смятал да тренирам в този ден, отлагам с един ден, храня се добре, почивам още и отивам и подобрявам постиженията.

16.04.2008, 22:44

Днес:
частична тяга 4х12 с 50кг
прасец от стоец 4х12 с 65кг
корем 4х12
суингове 60бр под 5 мин

Меню:
яйца, зелено, кефир, телешко с грах, котидж

Remember, if you get away from what you fear, you get weaker. But when you move toward what you fear, you get stronger.
дневник

18.04.2008, 21:45

Днес:
военна преса с дъмбели наутрален хват 12,12,10 с 10кг
набирания неутрален хват 4,3,3
кофички 12, 10, 7 (започна да ми пука рамото)
въртолет 3х12 с 20кг
всичко в гигантска серия
накрая малко набирания на машина
суингове 65бр 5мин (щях да почина)

Меню:
яйца, зелено, скумрия, прасе, ядки

дневник

Дата: 17.12.2006
От: Варна
19.04.2008, 08:25

Тралфи, привет! Ей това ме заитригува какво упражнение е...

Tralfamadorian - 18.04.2008, 21:45

суингове 65 бр 5мин (щях да почина)

но не успях да открия показно. Имаш ли нещо против да ми покажеш? Изглежда доста енегоемко  smile

19.04.2008, 09:47

Не енергоемко, ами след него искам само да лежа на пода и да си изплюя белите дробове smile
Ползвам го като интервално кардио, въпреки че си е и силово упражнение.
Ето ти линк към един добър tutorial. Има различни варианти, някой вдигат тежестта само до хоризонтала и не приклякат много, аз го правя в пълен диапазон, както е в началото на филмчето.
Ето ти и блога на една девойка, която тренира основно със суингове и сначове, да видиш какво значи маратон smile

дневник

21.04.2008, 21:46

Днес:

лег с дъмбели 3х5 с 20кг (има да работя над амплитудата на движение, но поне прекрачих психологическата граница 20кг)
гребане с щанга тесен подхват 3х5 с 50кг
лег с щанга обратен наклон 3х5 с 40кг
гребане с дъмбели полулег 3х5 с 20кг
суингове 70бр 5мин

Менюто като гледам е като предния път, в който съм писала.

Уикендът беше тотално загърбване на всякакви здравословни и разумни навици. Безсъние, пиене, ядене на боклуци. Днес, въпреки че още не съм си отспала имах адски много сила....подобрих си и суинговете, че и още можех...странна работа

дневник

23.04.2008, 20:27

Днес слабо:
частична тяга 4х12 с 50кг За пръв път ми изпуска хвата. И то на кила с които работя принципно. Принципно си използвам съвсем нормален надхват, днес на последната серия и смесения пак едвам държеше.
корем  4х12
прасец от стоеж 4х12 с 65кг
суингове 70бр 5 мин

Меню:
яйца, зелено, пъстърва, теле, евентуално масло към него, ядки

дневник

25.04.2008, 22:33

Днес....пфффф...oh, what a day!
Ранно ставане, яко търчане цял ден, лудница. За пръв път откакто се храня циклично правя тренировка рано сутрин. Противно на очакванията ми след нея не умрях от глад до края на деня.

раменни преси с дъмбели неутрален хват 12, 10, 12 с 10кг
набирания 4,4,3 (подобрявам техниката по малко)
кофи 12, 7,7 (последните тренировки не ми вървят, все нещо ме наболява, днес беше дланта)
въртолет 12,12,12 с 20кг
всичко в гигантска серия
суингове 70бр под 5 мин

меню:
много яйца, много шунка, много масло, мисля че успешно чукнах 2000+ калории smile

Имам си и нова програма. Ако досега съм си мислела, че ми се е отелил вола, нещо ми подсказва, че след нея ще науча истинското значение на този израз. smile Имам и идея да пробвам това за кардио. Но като начало си давам почивка за празниците.

От мен весело великденско изкарване. smile

дневник

29.04.2008, 17:08

Днес:

А1 преден клек 6х3 с 45кг
А2 набирания тесен подхват 6х3
Б1 лег обратен наклон 6х3 с 42.5 кг
Б2 хиперекстензии 6х3
В1 наклони встрани 6х3 с 15кг
В2 прасец от стоеж 6х3 с 20кг дъмбел в ръката

дневник

01.05.2008, 18:33

За известно време спирам да описвам подробно тренировките в дневника. Програмата си върви, ако има нещо специално ще бъде вписвано.
За днес: опит на гореспоменатата кардио програма. Резултат: никога не съм предполагала, че 3 мин могат да бъдат толкова дълго време. Засега първа цел-да издържам без допълнителни почивки и без да си плюя дробовете.

дневник

05.05.2008, 20:23

05.05.08
6х3 хубави набирания със супиниран хват. Опит за прониран...с бая зор 2ка, но беше и накрая на трен. Следващото нещо ще е опит за смесен хват,

дневник

09.05.2008, 22:33

Това много ми хареса. Надъхващо е, а и главният герой е мой идол от младините ми. Просто не се сдържах да споделя. smile

дневник

13.05.2008, 15:47

13.05.08
Издържах го това кардио!!!
За пръв път не си правя екстра почивки и спазвам интервалите. Темпото не е нищо особено-едно бърпи ми идва на 7-10 сек, но важното е, че не прекъснах, за да си изплюя дробовете. smile

дневник

18.05.2008, 14:41

Последната седмица много търчане, малко сън. Резултат-вчера бях като труп и оставих всякакви мисли за тренировка. След 12 часа сън, днес сътворих следното “раздвижване“
Суинг с една ръка х10, бърпи х10, суинг с другата х10, бърпи х10 всичкото 4 пъти
Опит за traveling pushup. Резултат-стаята ми е твърде тясна  LOL и коремът ми е тръде слаб. След нямам спомен колко повторения го наказах с няколко планка.
Горните суингове, само че този път смесени с напади с качване на височина горе-долу на коляното ми.
Имах мерак от известно време да пробвам overhead squat. Мамоу....как пържи това нещо, дори и на минимални кг.

Третата седмица откакто съм на тази програма е мисля добър момент да споделя впечатления. Издържливостта ми (силова и аеробна) се е подобрила, Това е супер, защото тя принципно ми куца за сметка на експлозивната сила. Последната смятам да я премеря в скоро време, имам усещане, че ще стигна нови висоти. Като цяло подобен тип тренировки не са ми присъщи, но оценявам предимствата им. Обща оценка-доволна!

дневник