Да порастнеш ей така...

Темата е заключена.
Прескочи до:

По принцип високите по трудно качват маса,но някак си стои по-красиво

25.02.08
13:07

Добре де, каква е зависимостта между височината и покачването на мускулната маса?
Ясно е, че 100 килограма на 2 метра, е различно от 100 килограма на 1,80 метра, но не виждам спънка точно във височината, за покачването на мускулня маса. Ето примерно тоя бебчо - http://www.sportreport.ru/wp-content/uploads/boks/Valuev.jpg - е 146 кила при 2,13 височина...

25.02.08
13:19

Имаше някакво медицинско изследване за ръста.Синовете са по-високи с определен процент от средния ръст на двамата си родители(тоест средното аритметично от ръста на бащата и майката).Дъщерите са по-ниски със същия процент.Забравих точно колко е,10-15 или повече.

25.02.08
14:39

Преди няколко седмици четох една статия как удължават краката на хората с до 15 сантиметра.. Ако ви е толкова зор, поразровете се из нета.
Статията, която четох беше на немски, ако не се лъжа в  www.spiegel.de
Иначе и аз мисля, че колкото ти е генетически заложено, толкова..

23.03.08
09:17

На 17 години съм, висок  1,70см. и от 2 години тренирам баскетбол редовно. За тези две години пораснах с цели два сантиметра. Но това според мен е много малко. Струва ми се, че с това темпо няма да стана висок дори колкото баща ми, който е 1,77см. Знам, че растежа не е равномерен, има периоди на усилен растеж и такива на забавен, затова се надявам оставащото ми време за растене да бъде период на засилен растеж, но честно казано се съмнявам. Четох някъде, че някои хора спират да растат още на 16 или 17 годишна възраст. Дано при мен да не е така.

25.03.08
13:46

мДам аз със сяко прочетено мнение тук се убеждавам че е до ген :) и се пак имам желанието да опитам с някакви опражнения за разтягане ако може да ме насочите  :)))))))

28.03.08
13:31

казано от hardrlz на 25.03.08, 13:46:

мДам аз със сяко прочетено мнение тук се убеждавам че е до ген :) и се пак имам желанието да опитам с някакви опражнения за разтягане ако може да ме насочите  :)))))))

Абе човек ти да не си ластик? Дори и ластика като го пуснеш след разтягане придобива първоначалната си форма. Предлагам ти следното: оглозгваш някой кокал, след което го хващаш за двата края и го разтягаш с все сили. Ако успееш да го разтегнеш и с един милиметър, аз ще бъда много учуден.

Мнението беше редактирано от так на 28.03.08 13:38.

CA

21.08.08
17:50

Всички от моето семейство са високи над 1.70 а аз съм най-ниска и много се дразна.Първо като бях малка само ми се смееха,че съм по ниска от останалите и ми казваха,че ще си остана такава.Обаче майак ми ми каза,че в пубертета ще порасна да ама сега съм на почти 16 и съм само 1.60 и се чувствам много малка като гледам пирменро брат ми който е на 17 и е 1.75 висок.Търсих да се запиша на волейбол обаче то се оказа,че никъде в града няма!Със скачане на въже незнам дали ще стане нещо.Просто ми дайде съвет какво да правя,че не искам да съм 1.60 искам да порасна най-малко до 1.70 още десет сантиметра.Моля ви помогнете ми,че тоя месец вече съм доста отчаяна и щом ставам сутрин си викам колко съм ниска и като видя някой от наще маркучи :D ми става много гадно.

CA

21.08.08
17:57

Също така да отбележа,че не пуша,защото пушенето вреди на нормалният разтеж.И да попитам ако дръпна с десет сантиметра нали няма да стана някоя яко клощава,защото дупето си го искам както си е сега,то е голяма гордост :).

DI

21.08.08
19:17

Баща ми е 1.90 майка ми 1.65 аз съм 1.86-7 на 17 г съм ама от една година не съм растял :)
Явно синът/дащерята рядко става по висок/а от бащата :)

21.08.08
19:35

Баща ми е 1.90 майка ми 1.65 аз съм 1.86-7 на 17 г съм ама от една година не съм растял 
Явно синът/дащерята рядко става по висок/а от бащата

Моя случай е подобен 193см./163см, а аз съм 182. Имах няколко периода на растеж (единия 14см/година), но като започнах да тренирам усилено бокс и да пазя категория - растежа спря. От 15-годишен докато излезнах от казармата на 20, все си бях 178см. И бях 60-63,5 кг, а в казармата качих до 67кг. После един приятел ме запали да вдигам и за 4 години качих 30кг. И порастнах също. Къде с половин, къде с цял сантиметър през годините. Последния прираст отчетох на 29години. Меренето е обективно - на една и съща врата, с един и същ триъгълник, сутрин, на гладно. Та, това е при мен - растеж на ръст когато качвам тегло и до доста по-късно от цитираните в анатомията 25 години.

CA

22.08.08
18:39

Аха, а иначе ако играя баскет дали ще дръпна,защото не о игая всеки ден ами два пъти в седмицата.По-рано играех много волейбол в старото даскало обаче в новото даскала не ми дава. а ако играя баскет два пъти в седмицата редовно ще дръпна ли...???

22.08.08
19:40

Каси,виж това
http://www.bb-team.org/articles/2801/
Явно,еднотипни мнения,че всичко е ген са малко излишни.

CA

23.08.08
18:05

Благодаря ти много.Прочетох всичко :).

23.08.08
18:35

CaSSie за момиче ръста ти е нормален не се шашкаи :D Kylie Minogue е 1.53 см пък не и пречи да е мацка - мен мн ме радва :)

24.08.08
06:48

Разбира се  ниските момичета са по готини от  разни  по 1.80

24.08.08
10:04

За всеки влак си има пътници и за всеки пътник ... влак:))

24.08.08
14:00

казано от Ива Павлина на 24.08.08, 10:04:

За всеки влак си има пътници и за всеки пътник ... влак:))

Ако си  1.80   не исках да  те обидя

CA

24.08.08
17:01

Нз. хора кой ше ще хареса момиче 1.60 поне 1.65,че се чувствам яко ниска.Все пак гаджето ми ако е 1.70 а аз 1.60 ще е много смешно :D.Защото според мен всички мъже харесват жени с дълги крака!

Мнението беше редактирано от CaSSie* на 24.08.08 17:02.

24.08.08
19:21

казано от CaSSie* на 24.08.08, 17:01:

Нз. хора кой ше ще хареса момиче 1.60 поне 1.65,че се чувствам яко ниска.Все пак гаджето ми ако е 1.70 а аз 1.60 ще е много смешно :D.Защото според мен всички мъже харесват жени с дълги крака!

Според мен височината не е наи-важното ... дори не е  сред  важните,характера  ,излъчването красотата  и интелекта  са работите  които ще привелкат момчето ,а не  ръст 1.80-190 .. според мен ако момчето е  по-ниско е  смешно,

Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 24.08.08 19:22.

24.08.08
19:27

казано от CaSSie* на 24.08.08, 17:01:

Аз ги харесвам баш с такава височина. И не държа на дългите крака ;)
Не си създавай от малка подобни комплекси. Има шанс да израстнеш още, но и да не стане - да не ти пука.

Мнението беше редактирано от Петко К на 24.08.08 19:30.

24.08.08
19:55

Значи за момиченцето, което се притеснява за височината, само ще отбележа, че това лято видях (запознах се, че чак и взех телефона :) ) момичето с най-красива и симетрична фигура, която някога съм виждал...и о, чудо - беше около 1.60 По-важният факт е, че не съм субективен, защото и аз съм нисък - цялата ми компания от общо 5 момчета твърдо застъпват моето мнение, както и почти всичко мъжко по плажа, съдейки по погледите им. Тъй че независимо от ръста човек винаги трябва да знае, че има поне един плаж население, което го харесва ;) Ако добавиш и себе си към хората, които те харесват, значи вече трябва да си един много щастлив и харесван човек с високо самочувствие.

BU

24.08.08
20:08

Кейси...да ти имам проблемите. :) Разбрала си нещо погрешно,мъжете може и да харесват дългокраки мадами,ама да ги гледат,дотам.Ниските момичета повече се харесват,защото не са толкова “страшни”.Мъжка му работа. : )) Ама не се коси,аз също ги харесвам нисички като Петко К,имаш двама обожатели вече.

Още повече,че ти не си ниска за момиче,1,70 момичета съм срещал рядко.1,70-,180,които съм виждал са били все грозни.Важното е как изглеждаш,а не колко си висока.Височината в мъжките очи става проблем едва ако си (доста) под 1,60. :)

26.08.08
06:51

Стига бе - тук стана форум за взаимна психопомощ - ще вземем сега де се гътнем пък тия над 170 см, че не ни харесвате, а дългите ни крака отиват на кино:)

DI

26.08.08
09:12

Ива Павлина спокойно имате си фенове (аз) :)

CA

26.08.08
19:04

Ива Павлина какъв ти е проблема пък на тебе та ми се перчиш? Избивай си комплексите ама не тука!

Ще призова за малко толерантност в темата.

Каси,
Растежът при момичетата приключва малко по - рано, така че ако ще действаш, действай. Начин винаги има. Баскетбол, плуване... Много са възможностите. Само да имаш желание.
Според мен ти се опитваш да манипулираш аудиторията с приказки за гордости за дупета, кой ше ме хареса и незнам си кво. Ако имаш конкретни въпроси, задавай, ако не, тук не е розов сайт за запознанства.

Колеги,
Стига вече с коментарите кой какви харесвал. Оставяте се да ви манипулира едно 16 годишно момиче. Хайде да не го обръщаме на онлайн вестник “тя и той”. Кой какви харесвал... Не е тука мястото. Виждате, вече и конкуренция взе да става, и женски бой...
И ако темата продължи по този начин, скоро ще спре.
Добронамерено предупреждение.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 26.08.08 19:35.

27.08.08
05:27

Личи си, че момичето е във възрастовата категория 13-16 максимум и съвсем не с приемливо възпитание.Струва ми се, че наистина е сбъркало сайта и комплексите сякаш са негов патент преди всичко.Когато се говори добронамерено, всеки може да даде съвет и помощ, но когато една дама, на всичкото отгоре, се изтъпани с груб и дебелашки тон, това вече не прави добро впечатление...наистина. Жалко.

BU

27.08.08
05:59

Така,преставам да спамя,само да направя едно уточнение - не се карайте,обичам ви всички!  :lol:

27.08.08
06:06

Абе...жени. :lol:
Съберат се две на едно място и започнат да кокетничат и да  си ги мерят. :lol:

Мнението беше редактирано от 6th на 27.08.08 06:06.

Аве тъй е, ама от поста на Каси аз разбрах следните неща:
1. Снимката й, много е готина, браво.
2. Че е на 16.
3. Че има страшно красиво дупе, с което се гордее.
4. Че си няма приятел.
5. Че си търси приятел, който да е по - висок от нея.
6. Че става раздразнителна, когато друга жена й отнеме мъжкото внимание.

7. Че й се тренира, ама не знае какво и къде. Дори не е казала от къде е, че да й помогне някой. Хубуу, че не сме форум за бойни изкуства, че можеше и да й се бие, ама да не знае с кого :)

Затова пак казвам: и вие не се вдетинявайте. Има толкова много послание в поста й, че повече не може, само по темата не разбрах какво пишеме.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 27.08.08 06:50.

27.08.08
06:59

Мисля, че достатъчно внимание отделихме на момиченцето - има още да расте и дано да открие, каквото търси,...по възможност без да се излага пред толкова много хора.

27.08.08
07:07

Поне за нея има надежда. :lol:

Успех в порастването, Каси.

Мнението беше редактирано от 6th на 27.08.08 07:08.

BU

27.08.08
08:06

Хм,с 20 см съм по-висок.Дали да не взема да напиша едно ЛС? Верно изглежда готина,ама аз съм такъв цървул! :cheese: Айде неска ще ѝ се размине...

Кейси,мислила ли си за йога?Не е лоша като натоварване за начало,пък и успокоява. :)

ПС:Пък и с това твое дупе някой асани ще изглеждат...божествено.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 27.08.08 08:08.

Карате ме да затварям тема, която по принцип ми е интересна...

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 27.08.08 09:08.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1