Дневник - Корд

1 от 3
1

Дата: 16.08.2007
19.09.2007, 11:44

Сутринта станах в 7:30 слязох с колелото до фитнеса, изпуших отвън една цигара и влязох, направих 2 серии хиперекстензии за загрявка след което минах към мъртвата тяга

1 серия разгравяща само с лоста и 3 други(отскоро правя мъртва тяга опитвам се да правя правилно изпълнение и не слагах много големи килограми) сериите ми бяха 32, 44, 56 със по 12-8 повторения

след което направих 3 серии набирания с широк хват пред гърди близо 6 повторения всяка

след това 4 серии чукове една само с лоста и три други една с подхват и другите две с надхват, опитах се да бъда по наведен от обикновено и го почувствах по силно в гърба но и в бицепса
сериите бяха 32-44-56 със по 12-8 повторения

след това направих 3 серии на една странна машина за гръб, сядаш, горе има 3 вида ръкохватки, и дърпаш тя също е за гръб и доста добре я усетих
след което бях доста изморен и направих 1 серия вертикален скрипец и преебах машината след което направих упражнение за задно рамо 2

сутринта ядох 2 банички, към обед ще ям хамбургер, а вечерта каквото има, по принцип съм абсолютен мезоморф...стаж 4 месеца...165-65

19.09.2007, 21:33

преди малко хапнах боб с хляб и чесън и луканка и кашкавал и вафла

Дата: 30.01.2004
От: София
20.09.2007, 07:24
Cord - 19.09.2007, 11:44

Сутринта станах в 7:30 слязох с колелото до фитнеса, изпуших отвън една цигара и влязох...

Пробвай следващия път да влезнеш без да изпушиш цигарата, вратата пак ще се отвори - мисля, че и повече сила ще имаш.

20.09.2007, 22:02

днес ядох баничка хамбургер кифли с мармалад 2 яйца и грозде и вафла

нищо не съм тренирал само по едно време нещо ми текна та си стречвах бицепсите и трапецо

Дата: 29.03.2007
От: Troyan,BG
20.09.2007, 22:08

Храненето е под всякаква критика. Единственото полезно, което видях бяха кашкавал, 2те яйца и гроздето... за пушенето няма да коментирам.

“Man is a goal-seeking animal. His life only has meaning if he is reaching out and striving for his goals.“ -Aristotle

21.09.2007, 10:04

Днес станах в 7:30,  слязох с колелото до фитнеса и пропуснах да изпушвам една цигара, влязох, разгрях стречнах се и направих 3 серии набирания с тесен подхват за бицепс, последната от която беше с тежест 10 кила

след това направих 21, а след това направих концентрично с негативни повторения 3 серии

след това 3 серии повдигане на щанга от лег с тесен хват , при всяка следваща вдигах килцата

след това разгъвах дъмбел с две ръце зад врат, 2 серии

след това изтласквах трицепси на трицепс машина, 3 серии при всяка селдваща вдигах килата

и накрая завърших с трицепсово разгъване на горен скрипец с подхват

след това навивах и  развивах за предмишница с едно с въже което го усетих мноооого перфектно

след това направих три суперсерии за корем, нормални си коремни преси от отрицателен лег след това пводигане на краката от вис
последната ми серия на коремните беше с тежест зад врат

всичко това ми отне около час и 10 минути през което време пийнах 1 литър изотон :Р

сутринта закусих с кифли с сирене и истинско чисто и хубаво прясно мляко

следобед се очертава да ям хамбургер, а довечера не се очертава да ям нищо свестно, но се надявам да греша

знам че имам ужасен проблем с храненето, но не мога да си изготвя диета нещо

ако продължавам да се храня така цяла зима много лошо

23.09.2007, 16:49

днес съм хапнал едни макарони и една риба с картофи и тва е, вечерта най вероятно да хапна баничка или некоя вафла

Дата: 05.08.2007
От: София, България
23.09.2007, 19:39

Нали знаеш, че се расте в нетренировъчните дни... Или не знаеш?
Не виждам смисъл в нетренировъчните дни да ядеш по-малко или да не ядеш изобщо...
Ако си ектоморф обаче - няма смисъл, откажи се wink

Хората често ме обвиняват, че нямам сърце... Те всъщност не знаят, че имам голямо, но скромно сърце на студент... което държа в буркан с формалин на бюрото си...
Написаното от мен във всеки един пост е лично мнение. Никой не е длъжен да се съобразява с него.

23.09.2007, 23:46

ако бях ектоморф щях да се самоубия, спокойно, но не съ м

другото което е просто съм си злояд доста затова ям малко което е лошо не го правя поради други причини

24.09.2007, 09:20

Днес станах сутрин раното към 7:30 и отидох на фитнес

Лег, 5 серии първата разгрявяваща последната напомпваща

обратен лег, 3 серии

3 серии кофи

Машината на ужаса - 3 серии, не я усетих изобщо само се опита да ме преразтегне, тъпата машина,

Кросоувър 3 серии,

Пулоувър една серия и проплаках от рамената

Раменни преси пред врат, 2 серии и проплаках от рамената

разтваряне на дъмбели от стоеж 2 серии и пак проплаках от рамената

коремни преси и вдигане на краката от вис, суперсерии 2 smile

26.09.2007, 17:55

Храна, картофени кюфтета, кроасани, макарони и това беше и боза много

Тренировка, сутрин 8 часа

Набирания пред врат 3 серии, последните две седмици нещо много им се лигавя на набиранията не знам какво става правя ги ма не ги усещам пък

след това четири серии чукове 20 кила, 32, 44, 56 кила smile с подхват

следваше пулдаун и гребане с дъмбело, повдигане на рамената за трапец с щанга и вертикален скрипец smile

и лигавешка за задно рамо,  ходя с ентусиазъм голям на фитнес но понякога при некой упражнения нещо ми става

общо взето не съм доволен от днешната си тренировка за гръб изобщо

следващия един месец мисля да тренирам повече за плътност на гърба затова ще заменя чуковете с мечка и набиранията ще ги правя с неутрален хват

чудя се как да ми е сплита до началото на декември, дали да е  гърди бицепс гръб трицепс или обратното и само да довършвам ръцете, но ще го измислим имам още няколко дни време...

Дата: 05.09.2004
От: София
26.09.2007, 18:18

Няма никакво значение какъв сплит и какви упражнения ще правиш, с такова хранене ефект няма да има.

“No, I’m not on steroids…but thanks for asking”
“Do I look like I need your advice?“
“Да знаеш не е достатъчно. Трябва да ПРИЛАГАШ.“
“Да искаш не е достатъчно. Трябва да ПРАВИШ.“
„Ако човек откаже да приеме друго, освен най-доброто, обикновено го получава.“
Сайт (блог)
Видео

26.09.2007, 18:25

e добре кво да го направя тва проклето хранене

26.09.2007, 18:26

Спокойно, мезоморф съм, за тия 4 месеца дето тренирам има видим резултат, макар че така е ако ям повече щеше да е повече
тая зима нали ти викам требва да стана вече дебел та требва да се храня здраво ма сложно е много

27.09.2007, 16:54

Днес, много доволен съм от тренировката за ръце

за бицепса направих едно най-здраво 21 ама адски здраво беше, и ми беше достатъчно, но след това ми текна да направя 2 серии на бицепс машината, бицепса си го усещам перфектно натрениран и му се кефя, ма има да треперя дали не съм го претренирал, но надали,

за трицепса и него го насрах, лег с тесен хват, 3 серии , френско 2 серии, трицепс машина 3 много тежки серии та до отказ стигнах на третата

и се донапомпах на трицепсовото разгъване на горен скрипец
след това навивах и развивах за предмишница и просто супердобре си натрнеирах ръцете,

01.10.2007, 09:05

Днес е що годе добре храненето, що годе,  Сменям сплита до началото на декември, сега тренирам Гърди и Трицепс,  Гръб Бицепс, крака рамо, мисля също така да наблегна на плътността на гърба следващите неколко месеци, та за тва тяги, мечки и набирания с неутрален хват ще наблегна но ще вкарвам и по някое набиране зад врат некога, ако де ше опраим работите,  също така мисля да редувам през 1 или 2 седмици раменните преси, примерно пред врат, и разтваряне на ръцете в страни, а следващата седмица примерно зад врат и с ръцете напред, а за задно рамо си ги менкам упражненията

Станах в 7:30, хапнах мюсли с пресно млеко, и в 8 се озовах в фитнеса, разгрех рамената и трицепсите и отидох на полулега щото леговете беха заети, та разгрех една серия с лоста и след това още  3 серии, 32,44,56 кила

След това минах на лега и направих 3 серии, 44, 56, 62

След това минах на кофите и направих една серия от към 7-8 повторения без тежест, след това сложих тежест от 5 кила, след това още 10 кила и правих към 5-6 повторения с тез тежести

след това минах на пулоувъра направих една серия ма си викам, седи малко, нали щях да го правя с клековете та го оставих

и с това ми се събраха само 3 упражнения за гърди, за пръв път правя толко адски малко, но ще видим как ще ми се отрази

След това направих 3 серии френско и 4 серии тесен хват и това беше, мислех да направя корем но бях спал само 5 часа и оставих работата за срядата

най интересното е как си чувствам трицепса и гърдите...дали са натренирани добре..утре ще преценя... може би трябваше  да сложа още някое упражнение за трицепса, така или иначе ще се въстановява цели 5-7 дни, но пък като го тренирам с гърдите нз дали би имало смисъл, както и да е ще видим има време, та що годе съм доволен днес

1 от 3
1