Дневник - Корд

Темата е заключена.
CO

12.10.07
07:28

Днес съм доволен от тренировката...

клекове - 4-5 серии, обаче не се постарах с тежестта- още спях и ме мързеше, последната серия беше в суперсерия с пулоувър щото забравих преди това да го правя на суперсерии с пулоувъра

след това лег-преси 60-90-120 кила(брей, то било лесно бе)
след това мислих да правя бедрено разгъване и сгъване но викам, заеби, разгъване не ми се правеше, а и надали щеше да има мн смисъл от него, а сгъване още ме боли задната част на бедрото от тягата в сряда
и минах към рамото, легнах на бедрата и разтварях яко, за задно рамо,но само 2 серии, след това направих онова зад кръст дето е, то го усетих доволно но по едно време лявата ръка почна да ме боли странно и то доста повече от дясната не знам защо
след това направих 3 серии арнолд преси, много съм доволен о тях, макар че на последната серия за малко щях да се осера защото не очаквах да са ми тежки килата и почнах рязко и килнах леко с лявата ръка, но после почнах бавно и плавно и стана работата,
след това направих военни преси и се накефих максимално...
опитах се да направя молитва на скрипец, но ме беше срам да го правя коленичил на земята, и се опитах да го направя на скрипеца но не успях да фиксирам краката и не стана затова направих 1 суперсерия лег, с вдигане на краката от вис, но бях изморен и нервиран и си бегах

усещам някаква болка в дясната страна на кръста, особено като се навеждам и изправям, нерв ще да е!

Прекалено много ме кефят тея военни преси, затова търся начин да избича рамото два пъти на седмица

и така ще стане независимо от какво, може единия път да е по леко другия по тежко, но ще е 2 пъти на седмица,

може би понеделник с гърдите да правя предно и средно, сряда задно, петък цялото рамо..но ще го измислим...

другото което е, чудя се дали да не преместя трапеца при рамото, сряда правя тяга и не правя трапец, но ако преместя трапеца петъка...ще видим...

Сутринта макарони...после ориз ще ям...и вечерта може би мюсли..и това ще го измисля...дано ми е ок кръста и дано утре не ме болят краката, защото неделя мисля да поритам с приятели, вече не карам изобщо колело, и водя заседнал живот и добре ще ми дойде, защото само тренировката ме разнообразява, това е за днес

12.10.07
10:43

Рамото се възтановява много бързо и можеш да го тренираш и 3 пъти седмично, но така че да не пречи на другите мускулни групи и с 1 ден разтояние между отделните тренировки.

CO

12.10.07
11:21

Така както съм го разпределил не пречи нали? демек Гърди Трицепс ПРедно Средно рамо, Гръб бицепс задно рамо, и крака цяло рамо

или пък да го направя

гърди трицепс цяло рамо,  гръб бицепс цяло рамо и крака цяло рамо

кое ще е най добре, та да мога да си тренирам повечко рамо ?

12.10.07
11:32

Можеш и втория вариант ако го чустваш възтановено рамото.

CO

12.10.07
11:34

няма вариант да стане прекалено голямо и грозно нали ?

CO

12.10.07
17:16

Днес още

Мач на дъжд, ако тичам така всеки път нищо чудно докато дойде време да влизам в казармата да ги взема 1км за 3;30

Ориз с хубаво месо агнешко ще да е, Картофи с хубаво месо, Пак агнешко май, и 3 айца, и черен леб ядох, днес май е най качественото от некачествените ми хранения, браво на мен

CO

13.10.07
13:57

Днес,  сутринта към 11:30 мюсли , некъде към 3:30 ориз с месо, и към 4:50 картофи с месо, много е вероятно повече да не ям днес, а ако огладнея много може да хапна 1-2 банички към 9-10 часа

КРИТИКИ НЕ ПРИЕМАМ ОТНОСНО ХРАНЕНЕТО СИ, САМО ЛЕКИ СЪВЕТИ!

19.06.08
22:33

казано от Cord на 26.09.07, 16:26:

Спокойно, мезоморф съм, за тия 4 месеца дето тренирам има видим резултат, макар че така е ако ям повече щеше да е повече
тая зима нали ти викам требва да стана вече дебел та требва да се храня здраво ма сложно е много

Ти и да не си мезоморф,за първите 4 месеца пак ще имаш видим ефект. В началото най-бързо се расте.

BU

19.06.08
22:54

Кевин,добре че изрови тази тема.Вдъхнови ме пича.Хахаха,много ме радва! ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1