казано от Jorku на 30.09.07, 04:38:
Крайно класиране:
1. Jay Cutler
2 .Victor Martinez
3. Dexter Jackson
4. Ronnie Coleman
5. Denis Wolf
6. Melvin Anthony
7. Silvio Samuel
8. Gustavo Badell
9. Johnnie Jackson
10 .David Henry
5-и е Денис Джеймс и на мен ми се искаше да е Волф, дори той ми направи най-добро впечатление на пре-джъджинг-а.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 30.09.07 11:44.
Кво да си говорим вижте само как е цялото ноименование: THE 2007 MUSCLE TECH JOE WEIDER’S OLYMPIA
А знаем че Кътлар им е рекламно лице. Не ме разбирайте погрешно Кътлар не беше в лоша форма но все пак ..... за мен Мартинес беше за първо място. Жалко за Рони но за мен той винаги ще е номер 1.
30.09.07
11:42
Точно това казах снощи на момчетата в чата с които коментирахме Олимпията. Той има огромна маса и симетрия. Нищо не му липсва.
30.09.07
11:56
Аз се радвам за Декстър и Джони Джаксън, те са с най-красивите тела.
Денис Уолф определено ми направи впечатление. В него има доста “хляб” май..
http://contest.bodybuilding.com/results/1883—> тук 5-ото място е отредено на Денис Джеймс...сега я гледам олимпията и ще видя.
30.09.07
12:57
Гледай. Аз я гледах на живо и няма смисъл да се убеждавам.
казано от MOHCTAPA на 30.09.07, 10:35:
казано от Petio_vn на 30.09.07, 10:26:
има ли я качена някаде да я дръпна олимпията ?
Тва са финалите - http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/2007olympia/webcast/2007olympia_finmen.html
мерси ама няма ли го другаде щот пише че е мн голям файла и може и да не го зареди (а то въобще не зарежда) ?
казано от Petio_vn на 30.09.07, 14:49:
казано от MOHCTAPA на 30.09.07, 10:35:
казано от Petio_vn на 30.09.07, 10:26:
има ли я качена някаде да я дръпна олимпията ?
Тва са финалите - http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/2007olympia/webcast/2007olympia_finmen.html
мерси ама няма ли го другаде щот пише че е мн голям файла и може и да не го зареди (а то въобще не зарежда) ?
Буферира си го и се гледа, аз там изгледах и преджъджинга и финалите.
Jorku, в бодибилдонг.ком са объркали, а и stream-а им свършва точно до награждаването и затова не ми стана ясно кой е 5-и. Бях невероятно очуден когато видях, че Волф не се е класирал в 10-ката при положение, че по-широк гръб и рамене нямаше на тази олимпия от неговите. Единствено поради височината си долната част на гърба му не изглежда много плътна, иначе ми е любимец този немец. Сега са оправили класирането де - Волф си е 5-и. А като казах немец, Маркус Рул, който иначе ме кефи с бруталната си физика, тази година не ми хареса особено - имам чувството, че се е опитал да се хареса на съдиите с цел да се класира добре, но е изгубил характерното си животинско излъчване, което е бодибилдърската му осанка.
Много ме накефи и Силвио Самюел, голяма преса, много маса, д0бре сепариран и релефен, евала.
Кътлър седи като пластелин, незнам дали това се харесва на съдиите и феновете му, да огромен е - личи си че е поработил здраво за гърба, който му изоставаше в сравнение с шампионския най-широко на Рони, трицепса му е много добър, доста по-добър от този на ронката, краката му са били и по-изчистени, бицепса му далеч не е най-добрия, не стоеше достатъчно сух, мускулите са му супер А-пластични сякаш не се съкращават - е, според мен НЕ е номер едно.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.10.07 20:03.
01.10.07
20:26
Между другото бях много озадачен как точно bodybuilding.com ще сбъркат това класиране :)