Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak
|
|
08.12.2007, 10:58
Мани-мани.... Попско чедо на задушница... Добре че не съм по сладкото - щеше да стане яка мазня! Направо се чудя как някои хора живеят в тоз кулинарен барок ежедневно.
Тъй вярно!
Знам, знам...
Слушам, шефе!
Ох, това звучи като заплаха! [color=red]Към Тютчев - прав си, това е типичното НЕЯДЕНЕ !
ПП. Честит 8 декември на всички студенти! Пожеланието важи и за тези , които се чувстват такива, макар и да са напуснали отдавна университетите. Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
16.12.2007, 15:30
Здравейте на четящите тоз дневник. Последната седмица нищо не съм написала, защото не съм тренирала. Признавам си без бой. Причините започват от “поло-технически“ и стигат до свръхработа, както и поредица от т.нар. банкети, на които трябваше да се отиде - ненавиждам тия коледно-новогодишни истории, дано тез ПрасоПразници се изнижат по-бързо. След две вечери от партита - за щастие не поредни, на другия ден едва се вдигах, макар нито да съм препивала и преяждала естествено, нито да съм оставала до късно. Въобще цялата седмица мина под знака на 1000000 оборота бачкане, придружено от усещане за умора, липса на тонус и енергия, както и безмерна сънливост. Поне поразтиках ангажиментите, така че оставащите седмици от годината ще се стегна отново. Въпреки всичко това мисля,че е редно да спомена мерките си - 14 число на всеки месец ми е т.нар. “падеж“, в който контролно се измервам. Утехата е, че: системата на тренера - Митака, е перфектна и ефектът е страхотен! Милион благодарности и се надявам да ми простиш “изневярата“ и “непослушанието“ в тази отминала седмица.
- бедро - 58 см / разлика: минус 1 см от предходния месец - все е нещо, предив проблемите с колената и олекотения режим, който от утре вече няма да е олекотен!) - ханш - 100 см / минус 2 см - тук сме постигали и по-добри резултати, но се радвам и на това че все пак има един минус отпред -талия - 72 см / минус 2 см (тук се наблюдава напредък -ура, ура, ура - странната меренка за т.нар паласки точно под пъпа - 86 см , а това си е страхотен резулат, миналият месец е била 90 см, значи минус 4 см - имам си още една странна меренка, досега не съм я споменавала - в горната част на ханша, точно където свършва чертата на д-то (и това е с цел отразяване на прогреса на паласките) - сега там сантиметърът сочи 91 см, а през ноември е било 94 см - което дава цели минус 3 см! -прасец - 36 см / най-после мръднаха тез крака мама му стара - минус 1 см - над коляното - 37 см / хайде и тук едно минусче, тоест без 1 см - бюст - 91/ олала, минус 4 см - въщност това не ме притеснява - гърди -измерени над бюста, със сантиметър минаващ точно под мишниците - 89 см, миналият месеце е било 92 - значи минус 3см. - под бюст (както жените знаят основна мярка за основата на сутиен - 79 см - разлика минус 3см (беше 82) - бицепс - 29 - е тук е плюс 1 см Вчера санитарствах из вкъщи с едни отразяани дънкови бермуди на мъжа ми, които през лятото ми бяха точни, че чак ме стягаха леко в кръстта - а сега са ми доста широчки и дори се смъкват и спокойно се закопчават като гащи с ниска талия на нивото на тазовите щръкнали кости. Да не говорим, че вече нося дебел чорапогашник спокойно под моите дънки и поли... Нямам промяна в хранителния режим - но все повече започвам да внимавам предвид коледно-новогодишните освинвания. Направо треперя пред мазномера на Митака - какво ли ще покаже? ПП. Абе нещо в последно време все нещо сладко ми се похапва чат-пат- никак не е нормално за мен .... Защо? Какво да правя? Налитам и на кисели краставички и туршии (тук предизвиках съмнения от друг характер в къщи, но бидеха напразни)... Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
16.12.2007, 16:02
Здравей, Кифличке! |
|
|
17.12.2007, 14:49
Здрасти УИНИпегска вълчице на фитнеса Разгрявка - подробно на мускули и стави.5 минути вело Корем
Гръб: гребане на машина - 1 х 8 на 20, 2 х 8 на 25 Крака кактоси му е редът, неправи в този си вид от 100 века насам кръг х 2: Тук имаше и един опит занапади, който мина само една непълна серия - просто почувствах напрежение в колената и не посмяха да продължа Кръг х3 - тук увеличих с един кръг за наказание: 10 мин степер наколнена напред Храната до момента: тук не знам какво ще има вечерята ми е ясна като бял ден - телешко задушено с лук, моркови и дюли Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
17.12.2007, 15:31
Когато свиква тялото, сменяй ъгъла на натоварване, намали почивките между серии, редувай голям-малък брой повторения и др. ... ПОВЕЧЕ ЗА МЕН: http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки Персонален треньор и Диетолог и Консултант |
|
|
18.12.2007, 00:29
Браво, чудесно се справяш! Аз Не Зобя |
|
|
19.12.2007, 11:34
Ето и вчерашната тренировка - нямах много време, затовма си акцентирах на краката: загряване, 5 мин вело ханш Абдуктор с изправен гръб - 90 повторения на 20 кг кръгово:
15 мин степер и стречинга отиде в небитието - но, все пак нещо направих. Много мрязая да не мога да си проведа като хората тренировката и да ме пресира времето. Храната: Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
20.12.2007, 14:10
Ох днес беше много странна тренировка, която започна ужасяващо, но приключи блестящо. Влязох в залата почти изнасилвайки себе си, беше ми разбъркан стомаха, гадеше ми се - явно кафето ме раздразни нещо, никакъв тонус. А същевременно още от вчера много ми се тренираше. Доест борбата бе между психика и физиология. Но все пак... реших да се пробвам. И сега , разбира се хич не съжалявам.
Корем Гърди: и... нещо хич не ми се работеше горна част на тялото - която по принцип ми е любима и винаги ми се ще да се улисам в гирички и щанги. Тоз път една направих гърдите. Адски ми се тренираха крака и се хвърлих натам - а и ми дойде прилив н енергия, която реших да използвам. Бедра Кръг х2: кръг по две: кръг по две: 15 мин степер наведена напред направо си чувствам размазани краката - но се радвам, че успях да се справя въпреки кофти старта нещо почвам да го закъсвам с умората - не знам какво става edit: допълванка за храната -ами така ме завъртя шайбата че хич не ядох. Едва сега на вечеря една свинска пържола на тефлон и салата от сорово червено цвекло.... Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
21.12.2007, 11:41
Ето резултатите от почти 2 месеца тренировки: Аз Не Зобя |
|
21.12.2007, 14:37
Браво за постигнатите резултати!! |
|
|
|
21.12.2007, 14:59
По мое мнение не трябва да пада под 60кг. 29,7% мазнини са в нормата, но в горния и край. Оптималния % за нейната възраст е около 26% и е твърде възможно да ги постигне до няколко месеца. Аз Не Зобя |
|
|
06.01.2008, 18:40
Здравейте и да ни е честита и тренировъчна новата 2008г.! В четвъртък на току що изминаващата седмица си открих тренировъчния сезон полека-лека. Тъй като ме мъчи един гърлобол от Коледа насам и все още се боря здравата с него, едва през първата работна седмица успях да се докопам до залата. Но вкъщи не лентяйствах. С видеото “Идеален ханш“ и чифт тежести за крака (подарък от “по-добрата половинка“ за Новата година :-)))))))) ) се разкършвах я всеки ден, я през ден, плюс допълнителни упражненийца в къщи на пода. Е... не е същото. Просто държат ниво - друго си е да се развихриш във фитнеса. За отминалите две тренировки не съм писала - те са по същият сплит както досега, само че с по-малко повторения. 50-60 на брой за високоинтензивните упражнения, и по едно упражнение за мускулна група от горната част на тялото. По препоръка на тренера и заради гадния кактус в гърлото, който ту се появява, ту утихва (сега се мъчи дас е качи и проубразува на хрема, ама аз му се опъвам) решихме да карам и идващата от утре седмица така, а после ще сменим сплита с нов. Направо нямам търпение за това! Тогава и пак стриктно ще си водя дневника. Иначе мога само да прибавя, че към тренировките вече си добавих и нападите - от травмата на коляното много време мина, повече от месец, 20 мин. пътека и 10 мн. кростренажор. Много нахъсана се чувствам. Мускулна треска имах само на дупето и малко на краката, гърдите и гърба. Ама бързо отмина. Ще си взема течен Л-карнитин. А по-натам може би като ми стане и по трудно да сваля - фет бърнер. Избрала съм си- само ще го обсъдя с тренера. Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
08.01.2008, 10:52
Вчера, понеделнишки, направих страхотна тренировка. Явно тялото си е имало нужда от почивка.... мдааааа.... Направо бях експолизва в залата! Направих си сплит 1в пълния вариант с нападите, многократно описван в дневника, като повторенията за краката бяха 60. Активността и интензивността - страхотно добре. Кардиото - 20 мин пътека, 10 кростренажор - и двете на интервален вариант. Яко разтягане за финал. Ще ми се да мога да науча малко повече упражнения за гъвкавост и разтягане след тренировка, защото имам чувството че съм малко сковна и стегната - но нещо няма откъде да прочета и видя такива. Някакви идеи? Направо се почувствах като преродена, като излязох изпод горещия душ. А днес съм в яка мускулна треска на глутеусите - всяка фибра ми трепти от млечна киселина.... Но това ми харесва. И с храната вчера съм перфектна: Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
08.01.2008, 11:11
Твърде малко храна според мен... |
|
|
08.01.2008, 11:38
Алкорин, може би с прав, ама не винаги мога да ям често и при това разнообразно. Не винаги и ми се яде. Естеството на работата ми и района , в който вчера пребивавах не предразполагат към по-интересно хранене. Това вчера ми е идеално като вариант. Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |