Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak
|
|
09.01.2008, 16:12
Отчетът за мчера, вторник, 07.01: купих си течен Л-карнитин на ON - много приятен вкус на канела, дано има и ефективност! Така че пия по супена лъжица преди тренировка, и вечер преди лягане. Ще видим! Днес, сряда - почивка. Храната: Това е - утре пак в залата. Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
24.01.2008, 17:53
Горкият ми дневник съвсем прашяса! Но не и тренировките! До края на февруари просто трябвада предам едни 100 изпипани страници и ми е адски напечено. Затова всяка свободна минута, макар и да съм пред компютъра пиша други неща и все не стигам до дневника. Преди да ми направи сплита - тоест на 14 януари - ме измери, както си му е реда. В глобален аспект ето основни състояния: Телесни мазнини - 27,1% Вариант 1: играя го в понеделник и четвъртък (демек днес) 3. Гърди 4. Ръце: втора суперсерия пак в 2 завъртания: а) бицепсово сгъване с кабел, на долната макара - 15 пъти на 15 кг. 5. Крака (е тука става страшно...) 6. Кардио 7. Разтягане. Това е за днес като тренировка. Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
07.02.2008, 12:38
Ей, здравей мили ми читательо на тоз изоставен, прашясал дневник! Сори, ама цялата работа на света ми се е стоварила. За щастие - все още мърдам на тренировки, и както гледам още не съм си написала вариант 2 от тренировъчния сплит, който играя във вторник и петък: 1. Загряване, 5 мин вело 3. Гръб 4. Рамо 5. Крака ( тройна суперсерия: пак тройно завъртане на следните 2 упражнения: тройна суперсерия: 6. Кардио 7. Разтягане. От другата седмица няма да мога да правя 4 тренировки на седмица уви - адски съм притиснта от времето - затова до средата на март уви ще трябва да ги направя 3 пъти в седмицата - понеделник, сряда и петък. Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
07.02.2008, 13:48
Съгласен съм! Аз Не Зобя |
|
|
08.04.2008, 17:41
Здравей мило дневниче и скъпи активни участници на хубавия сайт BB team! Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
08.04.2008, 17:58
Здравей, Кифличке! |
|
|
22.04.2008, 16:26
Ех най-сетне се докопах и аз до залата! Днес ми бе първият истински ден след близо два месеца усилено писане на втора в живота ми дипломна работа - и последна! Тъй като от една седмица ме гонят едни болежки в кръста - най-вероятно заради влажното и променливовреме, днес дадох малко по-лекичко, а и без това трябва да влеза в ритъм. Няма да излъжа ако кажа че съм позагубила тренинг - ама ще върна формата, че и по - добре ще съм. днес какво правих сред тълпа от жени, които досега не бях виждала във фитнеса през цялата зима: Искам се сега да обърна специално внимание на хранителния режим - особено след великден и да го променя с цел пролетно изгаряне:
Ами отворих пролетния сезон - до две седмици се надявам да влеза в ритъм - продължавам си по програмата съставена ми от Митака! Стискайте палци и давайте коментари, ако ви харесва! Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
23.04.2008, 15:10
Така... какви ги свърших днес. 6.00 - кафе, течен л карнитин, след около 2 0 мин. филия бонус - препечена с масло 11.30 - две кюфтета, които ми разказа играта на стомаха вечерята ще бъде към 20.00 - салата домати с пресен чесън и гола кайма Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
23.04.2008, 17:06
Здравей! С интерес ще следя дневника ти. чудя се с тези кюфтета и дюнери и кайма как успяваш да сваляш |
|
|
23.04.2008, 18:13
kozunak, позволявам си да задам един по-генерален въпрос и се извинявам, ако си го споменала преди, а аз не съм прегледал достатъчно. Защо по време на писането на дипломната работа си отказала фитнеса или по-скоро каква е причината да го поставяш като събитие след събитие. Нямаш физическата възможност да го направиш неизменна част от ежедневието или доводите са други? П.П. Това не е критика, любопитсво, тъй като касае нещо, което ме интересува. |
|
|
23.04.2008, 20:37
Благодаря ти за вниманието Жени - ами знам че дюнера беше грешка. И без това от кюфтетата ми се разатбрица стоаха , пък дюнера го дозатапи. Каймата - като я пиша така - понякога си хапвам... сурова. Знам че звучи ужасно ама много обичам. А през деня направо е ужас с това хранене - не винаги мога да си нося нещо от вкъщи и става ад. Я кисело мляко си купувам, я ядки, я някакво месо - тип шунка или филе моля да ми премерат иили нарежат. Гадното е че нямам нито много време , нито не ограничени финансии за да си позволя да седна някъде и да хапна да речем салата. Тук се включвам и с отговор към Димитър: работя на три места, а за да пиша дипломната работа ми трябваше време и още сили хем да чета в народна библиотека и националната филмотека, хем да осмислям прочитането, хем да пиша. И това в натоварен работен график не е много весело. Просто се изискваше и яко съсредоточаване, защото темата ми бе тежка, а сроковете кратки. За три месеца успях да се организирам и да направя 130 стр - с всичко, тоест и бележки под линия. Гонех и конкретна дата за защита на дипломната - втори април. А не можеш хей на за час - два на ден просто така да си поработиш над дипломната. Сядаш, четеш какво си писал предния път, мислиш, сверяваш. Имало е дни, в които съм успявала да се договоря от работите и да си остана в къщи, в пълна изолация и концентрация. Някога съм успявяла 3 страници за ден да напиша - имам предвид с първа ,втора редакция в окончателен вариант - не чернова, а друг път към 11-15 максимум. Това е причината. А на мен това ми е втора магистратура - преди това имам една плюс докторска работа. И край - след доктората вдигаш си сам без да искаш летвата и започваш много да изпипваш и да си мислиш за капаните в които държавната изпитна комисия и рецензентите могат да те вкарат и да се заядат. А ден след като я предадох за четене - 12 март ме сграбчи зверския грип. От дете не бях така боледувала - една седмица бях нон стоп с температура - понякога над 38, с много мускулни и ставни болки, без апетит, без капка тонус. Явно организмът се е бил здравата изтощил и на максимум мобилизиран за да довърша работата. После - крах. Обобщено - нямах емоционална, психическа и физическа сила и време за да движа и фитнес и всичко останало. Трябваше нещо да жертвам. И без това мъжа ми все мрънкаше - ох, една манджичка няма кой да ми сготви.... хахахахаха.....което не е баш така, ама и той донякъде отнесе искри от жертвената клада. Нищо му няма! А - и едни часове със студентите си успях да клъцна. Ма наваксваме сега. В народна библиотека също за един час - два не можеш много неща да свършиш. Поне аз съм така. Надявам се да съм разбрала правилно въпроса ти да съм ти отговорила изчерпателно.
Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
24.04.2008, 21:06
Днес си дадох почивка от фитнеса - хем съм с адска мускулна треска, хем преди си бях на схемата 2 дни фитнес, едни почивка, два дни фитнес, два почивка. Да не говорим че днес едва си отлепих очите и цял ден нямах грам тонус. Но ще си опиша храната поне: към това прибавям и 2 литра вода - не достатъчно е, знам. поне ми се събра на деня към час и половина активно ходене по улиците в бързо темпо - днес бях пак като совалка напред-назад из работите, но това не ми помогна да се събудя добре. Направо ме попилява това време. Хубавото е че ттози път влагата не ми спретна номер и кръста не ме боли. Явно фитнеса и един сеанс масаж си е казал думата. В последно време нещо имам проблеми с перисталтиката - нещо , което никога не ме спохождало преди това... Май ще трябва да направя една профилактика с ленени отвари и повече фибри. Ужасно е мъчително - не мога да разбера как може хората да живеят с такъв проблем години наред. Почнах за било и небило да се подувам, да ми е тежко и дебело. Ето още една причина да си оправя хранителния режим. Може би проблемът идва от споходилия ме грип в средата на март - много антибиотик изпих и тогава започна този гаден цикъл - тука има, тука нема. Нещо оф топик - прочетох “Как да отслабенм завинаги“ на Дюкан и “Зоната“. Първата ми действа скептично, но “Зоната“ ме провокира. Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
26.04.2008, 08:57
Вчера - петък, пак нямаше фитнес - последно за празниците адски много работа ми е отвори, но е то пак манджарето: Днес на закуска продължавам в същия дух: Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
29.04.2008, 19:47
След Великденските прегрешения - е нямаше как Козунака направи козунак и си хапна малко... ама бързо го раздаде по приятели и роднини. Направо си стана яко въглехидратно зареждане предвид и ориза в агнешкото. Но - дотук беше. От днес стегандо-грандо и марш във фитнеса. От утре - продължавам с краката и трябва вече да почвам да тренирам и горната част на тялото че нещо я забравих. Храната - не е върха на сладоледа ама нейсе: Днес се чувствам адски жадна и все ми е суховато - и върху устните и в гърлото, само с вода здравата се наливах. Не знам от какво е това... Ох, трябва още 5 килца да сваля за да съм идеална - обаче имам някакво съмнение че ще се изложа и че това ще са най-трудните кила за сваляне. Иначе съм мотивирана - особено от постигнатото до момента. Дайте съвет как са преборя с гадния момент и да не се удавят власите на края на Дунава. Мислих мног върху диетата на Дюкан, но стигнах до извода, че май не е много подходяща за трениращи хора. Вие какво мислите? Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
30.04.2008, 05:04
Здравей, Кифличке!
И аз бях тъй - от козунаците по Великден. Днес може и да си по-оводнена. Знаеш ли, че колкото повече се наливаш с вода, толкова повече ожадняваш?
Знаеш ли какво ще те посъветвам - не си слагай такива рамки “трябва да сваля още еди-колко си..., ама наистина трябва, мотивирайте ме“. Защо ти е да ги сваляш? Ти си достатъчно висока, за да не изглеждаш табуретка. Дори си мисля, че сваляйки ги тези 5 кила, може да увиснеш тук-таме. Човек, който тренира има такава физика, че изглежда по-слаб, въпреки че е тежък. Аз за пореден път казвам - не гледай кантара, не гледай и сантиметъра - виж се в огледалото и се оцени като цялостна визия. Пий Карнетина, тренирай и малко по малко сланините ще се махнат. Какво според теб е идеал? Дори и да ги свалиш последните заветни няколко грама, пак може да си на мнение, че трябва още нещо. Остави ги тези килограми, направи си готин маникюр |