SYNTRAX
|
|
02.10.2007, 13:08
Тук може да задавате въпроси относно продуктите на SYNTRAX. Повече информация за продуктите може да получите и на http://www.syntraxbg.com или на http://www.si03.com Ето и ценова листа и пълния списъп ск продукти, внасяни в БГ: Артикул № Име на продукт Цена |
|
|
02.10.2007, 19:33
Едно знам със сигурност.Лятото ще изпробвам Fyre+Spyce комбинацията ! Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
02.10.2007, 21:21
Мисля, че ще останеш приятно изненадан. В момента това комбо е хит в САЩ и резултатите наистина са впечатляващи. |
|
|
02.10.2007, 21:31
При покупки на стойност 250-300 лв правите ли отстъпки? Характера се оформя с бой,бий здраво стани човек!!! |
|
|
02.10.2007, 22:13
Да, при покупка на стойност над 300 лева е възможно да се направи 10% отстъпка от крайната цена + безплатна доставка за територията на България. |
|
|
07.10.2007, 13:33
Здравей -Решил съм да си купя и да ползвам Nectar – Whey Protein Isolate и също така искам да си взема някакви аминокиселини по възможност качествени..(реших ако може пак да са на syntrax)но на сайта не видях..(или не знам какво да гледам) били ми казал дали имате такъв продукт? Пърдя във фитнеса! |
|
|
07.10.2007, 18:35
Здравейте, SYNTRAX не произвежда аминокиселини и няма да намерите такъв артикул в сайта на компанията. Предполагам, че в Германия се внасят продуктите на SYNTRAX, но за точна информация е най-удачно да се обърнете към http://www.si03.com - там може да попитате и за доставката. |
|
|
07.10.2007, 21:29
@Syntrax искам да те попитам като можеш да дадеш инфо направо от кухнята на нещата макар,че може леко да си пристрастен Характера се оформя с бой,бий здраво стани човек!!! |
|
|
07.10.2007, 22:14
Този стак е повече от удачен. При добри тренировки и хранене резултатите ще са впечатляващи. За суроватъчен протеин бих ти препоръчал NECTAR. |
|
|
07.10.2007, 23:38
Този раздел е създаден именно за да може крайните потребители да задават своите въпроси към нас вносителите и представителите на определени марки за да може ние да дадем най-точна информация и отговори на задаваните въпроси. Въпросната комбинация (SWOLE + NITROUS + SINTRA EC)е достатъчно популярна в САЩ за тези които са се интересували. Ще помоля да не спамите излишно, а да пишете само за продуктите на SYNTRAX INNOVATIONS. Моля модераторите да изтрият излишните постове! PS Всеки бизнес е пари. Ако отидеш при дилър на мерцедес и искаш да си купиш кола той какво да ти каже? Че мерцедес не е най-доброто? Или може би трябва да му е неудобно, че ти взима парите? Всеки един продукт или услуга се предлагат с цел печалба. Никой не го прави ей така за идеята. Но въпросът е кой дава най-добрата стойност на своите клиенти. SYNTRAX определено го прави. Компанията няма голям асортимент, но всичките и продукти са уникални. |
|
|
19.10.2007, 15:46
Искам да попитам като съм на 17 години ще мога ли да използвам NITROUS и SINTRA EC(дали няма да дадът някви странични ефекти) |
|
|
19.10.2007, 18:12
Проблеми няма да имаш, но на тази възраст и с този стаж те съветвам да пробваш NITROUS + SWOLE ще усетиш по-добър ефект. |
|
|
20.10.2007, 14:14
Вашият азотен буустер опасен ли е или не? Защото много искам да пробвам такъв вид суплимент,но се страхувам. Та NITROUS безопасен ли е,и дали е ефективен? Иначе като цяло съм доволен от NECTAR. |
|
|
20.10.2007, 18:18
В момента NITROUS е един от най-ефективните азотни буустери - а ако го сравниш с конкурентите му ще видиш, че цената му е повече от добра. ПС При спазване на указания на опаковката начин на прием няма да имаш никакви странични ефекти. ПС2 Всеки продукт при неспазване на дозата или ако се употребява по-продължително от указаното може да бъде опасен. Затова са етикетите за да се четат и спазват. |
|
|
28.10.2007, 17:37
Взех си NITROUS + SWOLE,пия ги вече една седмица и като че ли взе да има ефект |
|
|
28.10.2007, 17:50
Искам да помоля да ми разясните малко повече за този Promina Protein,който се зыдыржа в Nectar-a.Какво представлява,откъде се извлича,защо го наричате най-качетвения протеин на пазара(the highest quality whey protein isolate ever developed)? Пърдя във фитнеса! |