|
|
|
Дата: 02.10.2007
|
3 часа кардио тренировки седмично са ти предостатъчно. Ако спазваш и приличен хранителен режим би трябвало да имаш много добри резултати.
|
|
|
|
|
|
Дата: 16.05.2006
От: Пловдив
|
munich - 20.01.2008, 20:51 Това “ако има нужда“ звучи добре.
Искам да попитам комбинацията Файър и Спайс до колко трябва да се комбинира със засилени кардио тренировки? Като подчертавам, че ме интесува главно нужното за оптимално действие количество? В момента правя малко над 3 часа кардио тренировки седмично? Достатъчно ли е?
Мерси
почнал ли си ги вече? ако си, чакаме отзиви 
|
|
|
|
|
|
Дата: 31.05.2007
|
SYNTRAX - 05.01.2008, 14:10 m-joy - 05.01.2008, 12:56 Интересувам се от Swole.На 19 съм,никога до сега не съм пил креатин.От 2-3 години цепя в залата.Имам няколко въпроса относно този продукт.
1.Трябва ли да правя зареждащ период?
2.За колко ще ми стигне една опаковка(6о дози)?
3.Колко време трябва да го пия и да почивам от него (30 дни пия 30 почивам или по 50)
4.Гледам комбинирани са някакви различни видове креатин,с какво те са по-добри от обикновенния монохидрат,защото цената определено е доста по-висока.
5.Казаха ми да го комбинирам с Nitrous,но не съм ли още малък за азотен бустер.Не е ли по-добре да започна с креатина и после да минавам на още по-тежките неща?
6.Какви са отзивите за Swole?Мога ли да очаквам някакво определено покачване на силата и килограмите?Мога ли отнякъде да прочета логове/описания на хора който са го позлвали(на този сайт няма)?
Мерси!
1. Без зареждащ период.
2. Вариант едно - пиеш по 2 дози всеки ден и ти стига за 30 дни. Вариант две - в тренировъчен ден пиеш по 2 дози, в нетренировъчен само една - сутрин и ти стига за около 40 дни. Според мен пробвай вторият щом не си толкова напреднал.
3. След като изпиеш една опаковка почини 30-40 дни и може пак да повториш цикъла.
4. http://www.syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=30 - тук са описани предимствата на продукта пред обикновения креатин, а те са много. Като цяло продукта е по ефективен от нормален монохидрат.
5. Мисля, че ако имаш възможност трябва определено да вземеш NITROUS + SWOLE. Няма проблем че си на 19. Цената е нормално да е доста по висока защото продукта няма нищо общо с креатин монохидрата. Всъщност тази цена е доста ниска за такъв вид креатинова матрица.
6. Отзивите за SWOLE са добри, единственото което трябва да следиш е да спазваш добър хранителен режим + тежки тренировки и резултатите ще те впечатлят. НО трябва добро хранене + тренировка. Това все пак не е стероид.
За логове може да потърсиш във форума на bodybuilding.com.
http://www.bulknutrition.com/product_reviews.php?products_id=689 - тук отзиви за продукта, не всичко е чиста монета, но като цяло почти всички са доволни от продукта.
Здравей и от мен!
И аз се интересувам от този продукт, но едно нещо ме спря да си го купя - в съставките има аспартам....“Ingredients: Natural and Artificial Flavors, Aspartame, Acesulfame-K, Silicon Dioxide, Red Cabbage Extract Powder….“
Тази съставка не беше ли доказано вредна!
Моля за Вашият отговор.
|
|
|
|
|
|
|
Къде четеш това? В момента NECTAR е ASPARTAME-FREE. Предполагам, че в миналото се е използвал аспартам при овкусяването, и някой сайт не си е ъпдейтнал инфото, но в момента пред мен имам една кутия NECTAR STRAWBERRY KIWI и пише ASPARTAME-FREE, както и на всички останали кутий. И в ингридиентите не е вписан аспартам.
|
|
|
|
|
|
Дата: 16.05.2006
От: Пловдив
|
потвърждавам горенаписаното 
|
|
|
|
|
|
|
SYNTRAX - 20.01.2008, 21:31 Къде четеш това? В момента NECTAR е ASPARTAME-FREE. Предполагам, че в миналото се е използвал аспартам при овкусяването, и някой сайт не си е ъпдейтнал инфото, но в момента пред мен имам една кутия NECTAR STRAWBERRY KIWI и пише ASPARTAME-FREE, както и на всички останали кутий. И в ингридиентите не е вписан аспартам.
Имах прeдвид SWOLE! Ето тук: http://www25.netrition.com/syntrax_swole_page.html Надолу в описанието на съставките....
Благодаря все пак!
|
|
|
|
|
|
Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
|
Е и ? Знаеш ли колко аспартам си консумирал преди да се вманиачиш и да почнеш да гледаш етикетите.Хора всичко е вредно, навсякъде около нас има врени неща.Дозата прави отровата.Има толкова много народ, които се тъпчат с разни Ета и Аспартами и др. такива ...... ми те вече трябваше да са ритнали камбаната.
Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
|
|
|
|
|
|
|
Не съм обърнал внимание, че визирате SWOLE. Ами не мисля, че в случая е проблем все пак SWOLE не е продукт, който се приема постоянно или в големи дози за да се наблюдава сериозно влияние на аспартама. Но все пак избора е личен.
|
|
|
|
|
|
|
SYNTRAX - 20.01.2008, 22:45 Не съм обърнал внимание, че визирате SWOLE. Ами не мисля, че в случая е проблем все пак SWOLE не е продукт, който се приема постоянно или в големи дози за да се наблюдава сериозно влияние на аспартама. Но все пак избора е личен.
Благодаря!Сигурно ще си взема една опаковка.Лека вечер!
|
|
|
|
|
|
Дата: 04.07.2006
|
Каква е най-добрата схема за приемане на стака Файър и Спайс? Тренировките са ми 4-5 пъти седмично, като 2 от тях са чисто кардио и общо кардио правя около 3 часа седмично, както споменах по-горе.
Мерси предварително
|
|
|
|
|
|
|
Вече беше отговорено на този въпрос. Погледнете предишните постове. Или спазвайте указанието на опаковката.
|
|
|
|
|
|
Дата: 04.07.2006
|
SYNTRAX - 19.01.2008, 14:14 Сутрин 2 капсули и от двата продукта, преди тренировка 2 капсули FYRE, и със следващото хранене - примерно ако е към 6 часа още 2 капсули SPYCE.
Приемането сутрин и вечер непосредствено преди храненето ли да става, или е нужно някакво време между вземането и храненето?
Мерси
|
|
|
|
|
|
Дата: 09.12.2007
|
на опаковката на двете пише:
30-60 мин преди хранене за спайс
и непосредствено преди хранене за файър.
|
|
|
|
|
|
Дата: 07.02.2006
От: Бургас
|
здравейте
интересува ме един продукт на синтракс - Aromazap (не го намерих в сайта ви), внася ли се и ако да, на каква цена?
изобщо не ги чувам нещата
|
|
|
|
|
|
Дата: 05.12.2007
От: София
|
Здравеите , купих си протеина Matrix.Ще го пия сутрин,преди тренировка и преди лягане.Въпроса ми е според вас достатъчно удачен ли е за след тренировка или е по-добре да пия суроватка тогава?
|
|
|