Дневник на RedWalker

Темата е заключена.
Прескочи до:

17.07.08
17:05

Ужасна треска имам в краката от тягата..но ходих да правя крака днес.
1.Клекове - 50 70 90 115 90 70
2.Прасец
Хранене по режима.За съжеление сега храненето го спазвам, но ми се щеше да направя някои промени, но това ще е от септември.

18.07.08
16:25

Рамо
1.Преси с дъмбел  10 15 15 17 22
2.Разтваряне в страни 10 12 10 12 10 6
3.Разтваряне назад 15 15 15
Хранене по режима.

18.07.08
17:58

Я си напиши режима?

19.07.08
08:59

В момента изглежда така :
1.7-30 - 3яйца + 1 мляко + 3 филии хляб
2.12;30 - 200-250гр пилешко + 100-150гр ориз + 3 филии хляб + салата
3.5;00 - Тренировка
4.6;00 - 300-350 гр риба + 100-150гр ориз + 3 филии хляб
5.10;30 - 250гр извара + 4 филии хляб + салата
Не е нещо кой знае какво но в момента няма време за нещо по-така.

21.07.08
19:27

Днес гърди трицепс
1.Равен лег 50 60 70 80
2.Кофички - 8 с 10кг, 7 с 15кг, 7 с 15кг,6 с 10кг
3.Горен флайс 20 20 20
4.Френско прав 30 40 40 45
5.Скрипец 20 30 35 40
Хранене по режима.

23.07.08
16:00

Днес гръб бицепс, не тренирах вчера защото съм болен и ми е много зле.
1.Набирания 6 с 10кг, 7 с 10кг, 7 с 5кг, 8 с 5кг
2.Тяга 70 90 110 130
3.Мечка 65 65 65
4.Бицепсово с дъмбели 12 12 10 10
5.Концентрично 10 10 10 + дроп 10,4 (свършиха дъмбелите, че всичко беше заето..)
Хранене по режима.Нещо от известно време насам резултатите спрямо маса не ми харесват и започвам да обмислям цикъл към края на септември или декември, ако нещата не се променят до няколко месеца.Ще трябва да направя и малко експерименти с храненето през идвните 2 месеца.От днес започнах и витамин Ц да пия.За сега съм на 3х100мг, а след края на седмицата минавам 2х100мг.

24.07.08
20:24

Крака
1.Лег преса 30 80 100 130 150
2.Бедрено сгъване 30 30 30 30
+ прасец
Мерих се днес 75кг.Върнал съм 3кг и ми се струва, че до 80 няма да мога да ги кача пак...............

NI

24.07.08
21:27

179 висок 80 кила 80 талия 116-7 гръб..39 рака.

Ако наистина си с таквиа мерки и правиш с тези смешни колограми всички упражнения в залата,по-добре да се откажеш от този спорт.Сега даже предпоалгам си с по-големи размери,че тва е старо,от началото на темата.Аз съм с 42 ръка на 191 височина,а правя лег с 150 2-ка,бицепс с 65 6-ца,клек с 140 6-ца,набирания с диск 15-ка 8-ца,незнам кви са тия твоите смехории дето си писал,земи са стегни малко и тренирай здраво,а не като няква жена,80 на лег,тва в залата с 35 ръка го дигат пичовете..

24.07.08
22:46

Nikito1 не се бъркай на човека, той не е тръгнал да се състезава с никого достатъчно добре си тренира и си подобрява визията.

25.07.08
01:11

Абсолютно, присъединявам се към мнението на Алкорин.
Дори и методите, съответно и целите на Редлоукър, да не са ми най-привичните, уважавам упорството и резултатите, постигнати от него!
А той е постигнал доста!
Много повече от доста негови връстници и не само!

NI

25.07.08
01:40

Така е,но това е само до един етап,след това ако не вкараш тежест в тренировката няма да растеш каквото и да правиш,така че нека си дава повечко зор в тая зала,тва не е развлекателен център.

25.07.08
01:50

Разбирам, че критиката ти е градивна(дори и да е в леко подигравателна форма), но пича си коригира работните тежести, поне доколкото знам. :)
Ако удари на камък, ще променя... за момента, явно е доволен от резултатите си. :)

25.07.08
05:08

Никито, нищо лично ма ми изглеждаш пълен комплексар дет седи и гледа кой колко вдига.За какво да си хабя ставите от рано, че да задоволявам интереса на такива като тебе?39,5 ръка имах от тия кг, които виждаш - слаб,силен огледалото си казва истината.Не съм трибоец, не ме интересуват силовите постижения, а масата.Чисто любопитство .. как вдигаш тия 150кг за 2-ка ?Много химия или 20 години стаж?Нагледал съм се на такива като тебе по на 20 години, тъпчат какви ли не добавки или зобят и като видят някой по-малък на 80 лег “МАЛИИ как може да вдигаш толкова малко”..Вдигай и 3000 кг тяга и си стой с 20 ръка :)
ПС - Туко що ти прегледах мненията ники.. ако пия “толкова добавки” както си се изразил и имам само 42 рка.. и то на 190.. като ме питат дали тренирам ще казвам, че не съм влизал в зала никога..

Мнението беше редактирано от RedWalker на 25.07.08 05:25.

NI

25.07.08
06:44

Зимай флексодон за стави бе,не си ли чувал за подобни препарати,които щадят ставите.Не седя всеки колко вдига,следя за такива индивиди като теб,които нямат и понятие от тренировки.Ква маса те интересува,като ти не вдигаш за маса,а ходиш да си разкараш кокалите до залата ? От чисто любопитство стажа ми е 4 години в залата,отделно пия страшно много добавки.Мен не ми трябва повече от 42 ръка,за тва и стоя на толкова,нямам мания да стават охрана или да загубя от бързината си,спортист човек му се вика,не вярвам да си наясно с подобни неща,щото и от фитнес понятие си нямаш,та то това ли..

25.07.08
07:29

Ми пак за 4 години тези 42 ръка не са нищо като се прибави, че си на и на 20 години ...И пак казвам не виждам смисъл да се съсипвам от рано, ако си решил на 30 години да си развалина - бъди все ми е тая.Не съм разбирал нищо от тренировки.. ок.. за година и половина без никакви добавки или каквото и да е било виждаш какво съм постигнал, ако за тебе не е нищо - за мене е.А защо не постнеш някоя снимка да видим дали 20 годишно момче с 4 години стаж и с използване на солидно количество добавки става за нещо на вид?Не си струва да се спори с такива заблудени хора за това спирам..
ПС - След преглед на компетентните ти мнения се убедих, че ти си роден фитнес инструктор/диетолог ;)

Мнението беше редактирано от RedWalker на 25.07.08 07:31.

FZ

25.07.08
09:41

казано от Nikito1 на 25.07.08, 06:44:

Зимай флексодон за стави бе,не си ли чувал за подобни препарати,които щадят ставите.Не седя всеки колко вдига,следя за такива индивиди като теб,които нямат и понятие от тренировки.Ква маса те интересува,като ти не вдигаш за маса,а ходиш да си разкараш кокалите до залата ? От чисто любопитство стажа ми е 4 години в залата,отделно пия страшно много добавки.Мен не ми трябва повече от 42 ръка,за тва и стоя на толкова,нямам мания да стават охрана или да загубя от бързината си,спортист човек му се вика,не вярвам да си наясно с подобни неща,щото и от фитнес понятие си нямаш,та то това ли..

Момче тая 42 см. ръка дето си я направил само си изхабил добавките ?

Какво толкова му се караш на RedWalker , не мислиш ли че си е негова работа какво ще прави в залата и какво иска да постигне ?
Това че ти не искаш маса не означава че  и другите не трябва искат бъдат яки
Ако обичаш спри да налагаш собственото си мнение !

BU

25.07.08
10:34

Ники...смешко,как мизерно си повдигаш самочувствието...хаха

Значи ако съм разбрал правилно ти тренираш 2 години повече от него,пиеш страшно много добавки и все пак си само 20 кг над него на клек,5 кг над него на набирания...Та ти си смешник.Като добавим,че аз имам стаж 6-7 месеца и 90% се доближавам до резултатите на РедУолкър,което е нормално,при положение,че той доскоро не смяташе,че има връзка между маса и сила,вдигаше работните килограми с 5 на 2 месеца...Но какво говори това за теб?Целиш сила,пиеш какво ли не,тренираш от 4 години,а си пикльо?

TI

25.07.08
10:54

казано от Nikito1 на 25.07.08, 06:44:

Ей стига си се излагал. Човека добре си тренира, спазва си режимче и си се кефи. Расте си качва сила и си е доволен. И идваш ти и започваш да се хвалиш, че за 4 години си направил ръка 42. Браво. Аз направих почти 42 ръка за половин година, а един приятел и за по-малко. Това момче е от моя град и за две години направи ръка 47, а като почна беше 33. Никой от нас не е пил нищо. За 4 години не коментирам какво може да стане особено с добавки. Силовите ти постижения са добри, поне в сравнение с моите. Аре стига си се заяждал с хората и си гледай себе си.

П. С.: Извинявам се за хваленето и за спам-а, но просто се подразних и затова драснах няколко реда.

NI

25.07.08
11:51

Ахахаха тук било пълно със смешници и деградирали момчета за жалост.Вие тримцата надали имате и 40 ръце,а ми се надувате тука,по на 14-15 години  лайнарчета сте,а сте тръгнали да ми давате съвети,аз когато съм почнал да тренирам вие сте започвали 8 клас мухлярчета.Било излагация 42 ръка викаш мухльо,така ли,я ми кажи ти някога ще постигнеш ли 42 ръка на 4.6& мазнини,тоест невероятно нацепен и венозен,НИКОГА,повечето хора са с по 10% и нагоре,така че недей ми се оправдава,и аз мога да стана 120кг с 47 ръка,но предпочитам 94 с 42,сеш се гомньо!

25.07.08
12:27

казано от Nikito1 на 25.07.08, 11:51:

Ахахаха тук било пълно със смешници и деградирали момчета за жалост.Вие тримцата надали имате и 40 ръце,а ми се надувате тука,по на 14-15 години  лайнарчета сте,а сте тръгнали да ми давате съвети,аз когато съм почнал да тренирам вие сте започвали 8 клас мухлярчета.Било излагация 42 ръка викаш мухльо,така ли,я ми кажи ти някога ще постигнеш ли 42 ръка на 4.6& мазнини,тоест невероятно нацепен и венозен,НИКОГА,повечето хора са с по 10% и нагоре,така че недей ми се оправдава,и аз мога да стана 120кг с 47 ръка,но предпочитам 94 с 42,сеш се гомньо!

Айде много моля един отговорен модератор да го банне многознаещия Рамбо за постоянно.Една майна и да ходи да се прави на ербап по другите интернет форуми като голям мъж!!

25.07.08
18:08

Рамо днес
1.Преси зад врат прав 30 50 50 55 (скоро мисля да гоня 6-тица на 60..)
2.Хеликоптер 40 40 40 45
3.Разтваряне назад на скрипец 4 серии
Хранене по режима.

25.07.08
19:13

Ръка 42 и мазно 4.6 само със стероиди ;)

25.07.08
19:32

Ники защо се заяджаш,ти ако си “силач” ние не сме.Аз също съм с 41-2 ръка,но не прая лег с 150 кг,тоест мога но само 1 път.За къф чеп ми е това едно повторение?Ти като много знаеш я направи хубава серия(8-10 повторения) с 150 кг без да се пънеш под лоста и да ти помагат 3ма души.Редуалкер,си знае работата и тялото и сам може да прецени с ква тежест да си прави сериите.
Стига сте оспамвали дневника на човека.

Ники,ти ли имаш 42 ръка с 4.6 % мазно?Или грешно съм разбрал?

Мнението беше редактирано от Финдо на 25.07.08 19:34.

25.07.08
21:21

Не  мога  да разбера  какво ти пречи как тренира ... Всеки си избира как ! Всеки има  право на мнение  ама  не е необходимо да  се изказваш толкова грубо все пак е на 15 години .Аз лично като спортист  уважавам успехите на другите  колкото и  малки да ми се струват а ти с  какъв спорт се занимваш

25.07.08
21:40

Защо се захванахте с размерите на ръцете не можах да разбера.Септември месец стават 2 години от както тренирам през които 2 години не съм ползвал добавки и подобни глупости и онзи ден си мерих ръката студена беше 34(на следващия ден след като правих бицепс беше почти 36).Според мен това колко ти е ръката няма толкова голямо значение.А никито го оставете до известна степен е прав но все пак момчето си решава как да тренира.150 килограма на лежанката не са много при положение че не е много лек.Днес направих чистак на 110 на 60 кг а тренирам от 2 години и съм на 15.За 4 години с толкова много добавки а и на 20 години не са кой знае какво постиженията му не че ги омаловажавам дори нямаше да нарпави впечатление ако не се беше заял.

25.07.08
21:43

RedWalker изглеждаш ми сравнително голям особено гърба ти.Как си постигнал тази фигура след като не правиш с кой знае какви килограми(без да се обиждаш само питам)?

25.07.08
21:48

Абе стига с тия килограми бе хора, размери се правят и без да е нужно да вдигате големи тежести. Не че съм привърженик на това, но е факт. И освен това, размера на ръката няма никакво отношение към това колко вдигаш от лежанка! И стига сте му спамили повече дневника на човека, с коментари към постовете на Nikito1, той не може да отговори в момента.

Мнението беше редактирано от Петко К на 25.07.08 21:49.

26.07.08
08:06

@dan40
ПеткоК ти го каза, големите мускули незначат непременно големи килограми, въпреки че в много от случеите е така.Залагам предимно на ПЕРФЕКТНА техника, а кг-тата винаги са ми били на заден план.Например лежанката я правя като по учебник.Старая се да се храня на ниво и това е.. другото е ген и постоянство .. :)

26.07.08
08:35

И аз я правя като по учебник лежанката са паузи и всичко.Но просто с малко килограми трудно се трупа маса.Добре е че си решил да не се натоварваш но все пак ми е интересно как с малки килограми се трупа маса.Но може защото ти си имаш режим и всичко което е добре аз не спазвам режими.

26.07.08
08:46

казано от dan4o93 на 26.07.08, 08:35:

И аз я правя като по учебник лежанката са паузи и всичко.Но просто с малко килограми трудно се трупа маса.Добре е че си решил да не се натоварваш но все пак ми е интересно как с малки килограми се трупа маса.Но може защото ти си имаш режим и всичко което е добре аз не спазвам режими.

С използване на негативното движение  което се използва от Маик Маикменцер като тренира  някви  хора .. доста  е  добро

26.07.08
09:22

казано от dan4o93 на 26.07.08, 08:35:

Мускулите не знаят колко килограма има на щангата, и освен това, “малко” и “много” са относителни понятия. Малко килограми за мен, за друг ще са много. Има начини да натоварваш мускулите и без да вдигаш огромни тежести.

Мнението беше редактирано от Петко К на 26.07.08 09:23.

26.07.08
10:53

Добре кажи как някой куктурист 90 кг да кажем е постигнал масата си и всичко с 90 кг на лежанката примерно че и по малко и как е направил огромния си гръб с 40 кг чукове като прави

п.п. изтрий ми поста после че оспамих

26.07.08
11:05

Еми ся  така е  някои имат сила  и прават с много но нямат маса .

26.07.08
11:26

казано от dan4o93 на 26.07.08, 10:53:

Добре кажи как някой куктурист 90 кг да кажем е постигнал масата си и всичко с 90 кг на лежанката примерно че и по малко и как е направил огромния си гръб с 40 кг чукове като прави

С храна, добавки и други вещества, с тренировки.
Различни методики при тренировката.
Различни цели, различни пътища, които водят до тях.
Тренирането за размери, не означава пълна липса на силов прогрес, както и наличието на силов прогрес, не означава пълна липса на хипертрофия. Просто, когато целиш едното, другото е на заден план, освен ако не целиш нещо средно - функционална хипертрофия да речем.
И да, има разлика в ‘двата’ вида тренировки. Различен обем на тренировката - по състав и общ, различна честота, различни тежести и изпълнение, както и много други.

И веднага ти давам пример със себе си - непроменени размери и почти удвоени силови постижения в повечето упражнения.
Не е най-коректния пример, но все пак. :)

Бая триене ще падне.

Мнението беше редактирано от 6th на 26.07.08 11:26.

26.07.08
12:55

казано от С7АЛК3Р на 26.07.08, 11:26:

казано от dan4o93 на 26.07.08, 10:53:

С храна, добавки и други вещества, с тренировки.
Различни методики при тренировката.
Различни цели, различни пътища, които водят до тях.
Тренирането за размери, не означава пълна липса на силов прогрес, както и наличието на силов прогрес, не означава пълна липса на хипертрофия. Просто, когато целиш едното, другото е на заден план, освен ако не целиш нещо средно - функционална хипертрофия да речем.
И да, има разлика в ‘двата’ вида тренировки. Различен обем на тренировката - по състав и общ, различна честота, различни тежести и изпълнение, както и много други.

И веднага ти давам пример със себе си - непроменени размери и почти удвоени силови постижения в повечето упражнения.
Не е най-коректния пример, но все пак. :)

Бая триене ще падне.

... или с  тебе данчо 60 кила при  серии с  100 кила лег

BU

26.07.08
13:38

Ами Данчо на 60 кг колко голям очакваш да си?!Уолкър винаги си е имал генът,но по-важното е,че той само за това мисли.Как да стане по-голям.Освен това кой ти каза на тебе,че маса се прави с големи тежести?

Аз ти го написах на тебе,ама ставаше въпрос за сила и отидох в бисерите.С максове на лежанка маса НЯМА да видиш скоро време...

В заключение бих казал,че ако аз гонех маса първото нещо,което бих направил е да намаля килограмите на всичките си упражнения с 10-20 кг. ;)

26.07.08
13:44

Чакай малко сега кой ти говори за маса с максове.Да съм казал макс?Но според мен с тежести с които можеш да направиш 10-15 повторения без никакъв проблем ...

BU

26.07.08
13:53

Данчо,при каквито и да било обстоятелства немога да нарека тежест за 15 повторения “голяма”. :)

А що се отнсася масата тежестите са слаб фактор...наистина техниката е по важна.Защото неможеш да изолираш с 80% от макса си.Неможеш да контролираш тежест,с която правиш едва-едва 8 повторения.Аз маса в гърдите бих правил с 70 кг...

Изключение правят упражнения като тяга,клек...където колкото повече,толкова повече и изолация не се прави.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 26.07.08 13:55.

26.07.08
13:58

С клека и тягата не съм се сборвал до сега.Само онзиден реших да се пробвам пак на тягата но 130 ми се оказаха тежки и не можах да ги дръпна без изпомпване.Маса за гърди и аз бих правил с 70-80 килограма.

26.07.08
14:40

Съгласен с Мартин по всички точки.Аз серия под 6-8 повторения на лег нямам.В последно време съм паднал на 6-тица в последната серия,ако имам сила правя и 8-9-10.На тягата не си давам мн мн зор, важното е да я усещам и да чуствам, че имам контрол над това което вдигам а не че всеки момент ще се разпадна от тежеста, така и с клека.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1