Дневник на RedWalker
|
|
25.07.2008, 13:46
Момче тая 42 см. ръка дето си я направил само си изхабил добавките ?
Какво толкова му се караш на RedWalker , не мислиш ли че си е негова работа какво ще прави в залата и какво иска да постигне ?
Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
25.07.2008, 14:39
Ники...смешко,как мизерно си повдигаш самочувствието...хаха Значи ако съм разбрал правилно ти тренираш 2 години повече от него,пиеш страшно много добавки и все пак си само 20 кг над него на клек,5 кг над него на набирания...Та ти си смешник.Като добавим,че аз имам стаж 6-7 месеца и 90% се доближавам до резултатите на РедУолкър,което е нормално,при положение,че той доскоро не смяташе,че има връзка между маса и сила,вдигаше работните килограми с 5 на 2 месеца...Но какво говори това за теб?Целиш сила,пиеш какво ли не,тренираш от 4 години,а си пикльо? Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
|
25.07.2008, 14:59
Ей стига си се излагал. Човека добре си тренира, спазва си режимче и си се кефи. Расте си качва сила и си е доволен. И идваш ти и започваш да се хвалиш, че за 4 години си направил ръка 42. Браво. Аз направих почти 42 ръка за половин година, а един приятел и за по-малко. Това момче е от моя град и за две години направи ръка 47, а като почна беше 33. Никой от нас не е пил нищо. За 4 години не коментирам какво може да стане особено с добавки. Силовите ти постижения са добри, поне в сравнение с моите. Аре стига си се заяждал с хората и си гледай себе си. П. С.: Извинявам се за хваленето и за спам-а, но просто се подразних и затова драснах няколко реда. |
|
|
25.07.2008, 15:56
Ахахаха тук било пълно със смешници и деградирали момчета за жалост.Вие тримцата надали имате и 40 ръце,а ми се надувате тука,по на 14-15 години лайнарчета сте,а сте тръгнали да ми давате съвети,аз когато съм почнал да тренирам вие сте започвали 8 клас мухлярчета.Било излагация 42 ръка викаш мухльо,така ли,я ми кажи ти някога ще постигнеш ли 42 ръка на 4.6& мазнини,тоест невероятно нацепен и венозен,НИКОГА,повечето хора са с по 10% и нагоре,така че недей ми се оправдава,и аз мога да стана 120кг с 47 ръка,но предпочитам 94 с 42,сеш се гомньо! Всичко,което не ни убива,ни прави по-силни! |
|
|
25.07.2008, 16:32
Айде много моля един отговорен модератор да го банне многознаещия Рамбо за постоянно.Една майна и да ходи да се прави на ербап по другите интернет форуми като голям мъж!! |
|
|
25.07.2008, 22:13
Рамо днес
Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
25.07.2008, 23:18
Ръка 42 и мазно 4.6 само със стероиди **ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР ПО СИСТЕМАТА**
http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки |
|
25.07.2008, 23:37
Ники защо се заяджаш,ти ако си “силач” ние не сме.Аз също съм с 41-2 ръка,но не прая лег с 150 кг,тоест мога но само 1 път.За къф чеп ми е това едно повторение?Ти като много знаеш я направи хубава серия(8-10 повторения) с 150 кг без да се пънеш под лоста и да ти помагат 3ма души.Редуалкер,си знае работата и тялото и сам може да прецени с ква тежест да си прави сериите.
Ники,ти ли имаш 42 ръка с 4.6 % мазно?Или грешно съм разбрал? [quote author="так"]
|
|
|
|
26.07.2008, 01:26
Не мога да разбера какво ти пречи как тренира ... Всеки си избира как ! Всеки има право на мнение ама не е необходимо да се изказваш толкова грубо все пак е на 15 години .Аз лично като спортист уважавам успехите на другите колкото и малки да ми се струват а ти с какъв спорт се занимваш ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |
|
|
26.07.2008, 01:45
Защо се захванахте с размерите на ръцете не можах да разбера.Септември месец стават 2 години от както тренирам през които 2 години не съм ползвал добавки и подобни глупости и онзи ден си мерих ръката студена беше 34(на следващия ден след като правих бицепс беше почти 36).Според мен това колко ти е ръката няма толкова голямо значение.А никито го оставете до известна степен е прав но все пак момчето си решава как да тренира.150 килограма на лежанката не са много при положение че не е много лек.Днес направих чистак на 110 на 60 кг а тренирам от 2 години и съм на 15.За 4 години с толкова много добавки а и на 20 години не са кой знае какво постиженията му не че ги омаловажавам дори нямаше да нарпави впечатление ако не се беше заял. |
|
|
26.07.2008, 01:48
RedWalker изглеждаш ми сравнително голям особено гърба ти.Как си постигнал тази фигура след като не правиш с кой знае какви килограми(без да се обиждаш само питам)? |
|
|
26.07.2008, 01:53
Абе стига с тия килограми бе хора, размери се правят и без да е нужно да вдигате големи тежести. Не че съм привърженик на това, но е факт. И освен това, размера на ръката няма никакво отношение към това колко вдигаш от лежанка! И стига сте му спамили повече дневника на човека, с коментари към постовете на Nikito1, той не може да отговори в момента.
|
|
|
26.07.2008, 12:11
@dan40
Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
26.07.2008, 12:40
И аз я правя като по учебник лежанката са паузи и всичко.Но просто с малко килограми трудно се трупа маса.Добре е че си решил да не се натоварваш но все пак ми е интересно как с малки килограми се трупа маса.Но може защото ти си имаш режим и всичко което е добре аз не спазвам режими. |
|
|
26.07.2008, 12:51
С използване на негативното движение което се използва от Маик Маикменцер като тренира някви хора .. доста е добро ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |