Дневник на RedWalker
|
|
31.07.2008, 18:36
Да, събота и неделя идват.. - време за спане........ Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
02.08.2008, 18:19
Вчера рамо.. Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
04.08.2008, 22:06
1.Горен лег дъмбели 20 22 22 25 Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
05.08.2008, 19:44
Гръб бицепс .. силата продължава да расте .. Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
09.08.2008, 00:24
Рамо Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
11.08.2008, 06:43
WTF?! 3000 калории е минимумът,увеличи на 3500 поне.Аз на 4000 калории съм карал. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
11.08.2008, 07:44
Значи незнам дали съм 75.. напоследък ям всичко и не ми дреме особено Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
11.08.2008, 19:57
ГЪрди трицепс Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
12.08.2008, 10:48
Ще ти кажа същото,което ти набивах в главата и при първия ти случай на застой - прогресирай в тренировките.Тогава решението беше лесно - увеличи си работните килограми.Сега,според мен твърде дълго време (винаги...) тренираш по един и същи начин.Верно нямаш две еднакви тренировки,но номерът не е само в разликата,а и в прогресът.Дефакто един от друг треновете не са станали по-трудни.Предлагам ти да потърсиш начин да увеличиш работния обем.Тъй като да вдигаш повече ще е трудно,може да вдигнеш сериите,да намалиш повторения за сметка на тежести,да увеличиш упражненията...но някакъв прогрес трябва да има и е крайно време. За 1 седмица може да дърпаш и 2 пъти тяга,да тренираш 2 пъти ръце...и т.н. Мисля,че 2 години в залата са ти напълно достатъчни за да не претренираш ако се понапънеш малко... Сега се сещам например,че не си пробвал да изпълняваш бавно негативната част от движенията.Хората са измислили десетки работещи варианти за хипертрофия,а ти стоиш на класически сплит и програма за начинаещи от 2 години.Не е трудно да се види защо ти е трудно да растеш. Другото,което ми мина през главата е ,че може би си малък за 125-130 гръб и 42 ръка...но съм чувал някъде,че нямало причина да се спира да се расте. Ти си решаваш де,само предлагам.А конкретен пример за програма сега немога да ти дам. :/
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
12.08.2008, 13:18
+1 мнение за прогресирането в тренировките. Ако се опитваш във всяка тренировка да вдигнеш повече отколкото в предишната (било то 1 повторение повече със същата тежест, или още 3-4 килограма отгоре) ще имаш по-голям прогрес. “Тежестите са средство, а не цел“ - нали това е бодибилдинг мотото. Обаче като са средство, използвай го! Вдигай по-тежко, за да станеш по-голям (виж колко логично звучи всъщност “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline |
|
|
|
12.08.2008, 16:30
GEEK това със силата съм го пробвал, качих 10кг лег,10 тяга и още толкова клек за 1 седмица - файда никаква.Вчера в залата мъж с 46 ръка, който не беше кой знае колко изчистен.. но си личеше че има доста ММ правеше 80кг лег.. после мина на 30кг бицепс, с мойта 30 ръка сгъвам 45кг а тои с 46 ръка прави с 30 и пак ръсте.. къде е логиката ?Беше към 185 и 95-100кг..А за съвета на дедман.. не ми остава нищо друго освен да пробвам и смяна на програмата.Ще пробвам още няколко работи преди да мина на твърда химия.До другото лято ще съм най-малко 85кг на цената на всичко..От седмица и нещо вече ям каквоти ми падне и на корем.. робуването на режими се оказва пълна простотия. Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
12.08.2008, 17:20
Ама ти лимитираше ли се на 3000 калории ?!Ми ако ти се яде още? : ))) Аз мислех,че като се изработва режим за ММ се гледа колко можеш да изядеш,а не колко трябва. Сам ми каза,че този с 46 ръка е бил зобен... Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
12.08.2008, 18:41
Под твърда химия сигурно имаш впредвид стероиди? DEADLIFT |
|
|
12.08.2008, 18:42
Не,има предвид твърди,протеинови барчета на Нутрим... Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
12.08.2008, 20:03
RedWalker ти колко килограма си сега? Ако искаш да качиш още килограми просто трябва да се спазват няколко прости правила - много калории, много богато на протеин ядене и да се стремиш да увеличаваш тежестите. Знам че ти не си привърженик на мисленето че големите тежести са пряко свързани с растежа обаче на практика е така. Ако ти трябва нещо за бързо увеличаване на масата може да пробваш “milk & qsuat” с тази програма ако и се посветиш може да се качи много бързо. |