Новобранец на борда
|
|
04.10.2007, 22:36
Здравейте на всички искам да ви кажа,че е адски трудно да се пише на кирилица!!!!!! Другото е ,че скоро почнах да ходя на зала по принцип исках да се стегна само обаче видях,че тялото ми ще изглежда мн по добре ако се оформят и някои мускули,но проблемът е там,че не разбирам мн мн от такива неща затова ако може да ми кажете някви упражнения и какво да правя |
|
|
04.10.2007, 22:47
http://www.bb-team.org/fitness/workouts Виж и сама прецени какво ште ти е наи полезно. Много е относително какво искаш да постигнеш , но прави кардио ( тичане на патека , колело и тн.) то е наи важно при дамите |
|
05.10.2007, 08:14
Дай ни малко повече инфо за себе си и за целите (на какво искаш да наблегнеш) за да може който и да е да ти даде по-конкретен отговор, защото така е малко трудно |
|
|
|
10.10.2007, 01:21
амии какво да ви кажа висока сам 168 см и тежа 50 кг искам да се стегна и да си напрая яка пресааа |
|
|
10.10.2007, 17:20
ами според мен, не е голям проблема (ако въобще го има) с мазнините. Препоръчвам тренировка за цялото тяло 3 пъти седмично, т.е. нещо стандартно. Първо си мислех за кръгова, но ще ангажираш много уреди в залата пък не е голяма разликата. за упражнения ако искаш пробвай тези: 1. права лежанка с щанга- 2по10 ако има кой да те следи препоръчвам да правиш на мястото на 8. и 9. клякане с щанга (3по 10). Но иначе докато не натрупаш повече опит по-добре запаза тези.. ако дадеш снимки или ни кажеш на какво да поставим акцента, още по-добре би било... Дано не си искала програма от сорта- въже, колело, преси. Защото това е начина да изградиш тяло- тежести. Незман колко си навътре в нещата но никога (без да употребяваш стероиди) не би могла да изглеждаш като културистка... Докато човек не се предаде той е по-силен от съдбата си |
|
|
10.10.2007, 22:35
малееее ама какви са тея лостове е лице? дъмбели работи не не немисля,че тряа да прая чак такива неща тука ми измислиха няква програмка 30 min kardio (kolelo ili pateka) 25 min kardio *vsi4ki uprajneniq da se ispalnqvat pravilno i posledovatelno kato za celta se ispolzvat po leki tejesti добре ли е програмата ? |
|
|
10.10.2007, 22:48
Е очакваше се, типично явление е- неинформира жена/момиче търсеща програм тип пътека-колело-пътека. Не е чак така, но натам бие... Докато човек не се предаде той е по-силен от съдбата си |
|
|
10.10.2007, 23:03
Не. Програмата на jaokin е в пъти по - добра и ефективна от твоята, макар че и тя не е съвършенна.
|
|
|
10.10.2007, 23:33
ами тогава ми даите някаква дето е перфектна бе хора |
|
|
10.10.2007, 23:53
сега като ПеткоК подрече и я погледнах се замислям и.. Докато човек не се предаде той е по-силен от съдбата си |
|
|
11.10.2007, 00:02
Абе оставете момичето да си вдига гиричките. Като не иска да се научи - няма да се научи. Хората често ме обвиняват, че нямам сърце... Те всъщност не знаят, че имам голямо, но скромно сърце на студент... което държа в буркан с формалин на бюрото си... |
|
11.10.2007, 11:03
Като за новобранец мисля че първо тябва да усвои командата -падни за десет и бегом от тук до хоризонта! |
|
|
|
11.10.2007, 11:09
ммммм несериозните работи извиняваите,че попитах тогава мислех,че тоя сайт е точно за това ама явно сам се объркала айде подигравайте се!!!! |
|
|
11.10.2007, 11:14
Marieta90, този сайт е за това, но вероятно твой отговор провокира “сарказма“, който прочиташ. Горепосочените съвети са много подходящи, но може би ти липсва малко мотивация, за да пробваш и прецениш за себе си, дали си в правилна посока. |
|
|
11.10.2007, 11:21
ами те са ми написали 2.флайс от полулег- 2по10 |
|
|
11.10.2007, 11:41
Мариетке, проявяваш типично българския манталитет, питаш защото не си наясно и после казваш, че не става! За това реагират така момчетата по горе. Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/ |
|
|
11.10.2007, 11:53
ми тея дъмбели ми се виждат доста страшнички и незнам наистина дали ще мога да се справя....искам да съм стегната и добре изглеждаща,а не да правя някакви мускули...абе то май и аз незнам какво искам |
|
|
11.10.2007, 11:57
ами в темата се вкл и хора, които ти влизат в положението http://www.bb-team.org/fitness/exercises ако проблема е само че незнаеш кое упражнение кое е и как се прави.. Докато човек не се предаде той е по-силен от съдбата си |
|
|
11.10.2007, 11:59
мерси много jalokin |
|
|
11.10.2007, 21:56
Аз Не Зобя |
|
|
11.10.2007, 22:07
мммдам днеска точно това направих помолих един приятел да ми покаже как се пражят точно упражненията почти на всички уреди ии беше доста добре... |
|
12.10.2007, 13:40
лле от жената мъж направихте, тяги тяги клекове раменни преис :Д |
|
|
|
12.10.2007, 14:01
Виж, доброто изглеждане и стойка и поза и атлетично тяло се дължат на мускулите, може да имаш малки мускули но за да ти стане по - красиво тялото трябва да ги развиеш, няма нужда да се плашиш че ще придобиеш големи мускули от тренировката няма как да стане, мускули се правят много трудно с години сериозни тренировки.Ето тука доста хора те насочват, но се дразнят затова че търсиш съвет а когато го получиш проявяваш недоверие, има ефективни и неефективни упражнения и тренировки и няма мъжки и женски упражнения, много трениори и инструктури знаят как мислят момичетата като теб и им дават това което искат - неефективни тренировки с въртене на ръцете с розови дъмбели и др. всевъзможни глупости, тука хората разбират за какво говорят и ти казват какво е ефективно - послушай ги. |