Фитнес зали във Варна - за пореден път същия въпрос.
|
Потребител
|
04.12.2007, 14:55
Ходил ли си в залата в Тракия...тя вече наистина е маза Невъзможно е силна дума, използвана от слаби хора. Невъзможно е само в ума ти! |
|
Потребител
|
04.12.2007, 16:02
На Тракия не съм ходил, но като ученик тренирах в “залата” на Стадион Черно Море, защото нямах достатъчно пари за нещо по-добро. Е... по-голяма дупка от това няма Cheat on your girlfriends, not on your workouts!” |
|
Потребител
|
04.12.2007, 21:26
|
|
Потребител
|
04.12.2007, 21:36
Аз ходя в progym - на 50 метра от Математическата гимназия в квартал “Чайка”.Фитнеса е много добър,инструкторите са големи пичове,а цената е 2.50лв за тренировка или 30 лв. на месец |
|
Потребител
|
05.12.2007, 09:04
Минавал съм от там .... ми става ПОВЕЧЕ ЗА МЕН: http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки Персонален треньор и Диетолог и Консултант |
|
Потребител
|
05.12.2007, 11:39
От 5 години ходя само в ТИМ. Сега прекарвам малко време във Варна, но ако съм там тренирам винаги в ТИМ. Вярно е че тренировката е 4 лева, но това вече не е много. Защо да давам 2,50 и да тренирам в кочина като мога за 4 да тренирам на чисто и приятно място? А и не на супер удобно място, само дето паркирането е мъка Yooo!!! What’s going on, party people?! This is SAEED YOUNAN and you are listening to my mix recorded life at club “EXCESS”! ENJOY!!! |
|
Потребител
|
05.12.2007, 20:23
Аз като давам 2,5о , тренирам в кочина ли?!?!?! |
|
Потребител
|
05.12.2007, 23:04
Аз твоята зала не бих я определил в никакъв случай като кочина, дори се поддържа чисто и подредено. Проблема там е друг- няма всички уреди и е тесничко. А като добавим, че трябва да се пази и гробна тишина заради живещите в блока отгоре, атмосферата става малко тягостна. Като се пренебрегнат тези фактори - залата си е добра Cheat on your girlfriends, not on your workouts!” |
|
Потребител
|
01.08.2008, 11:29
Малко да вдигна темата, с допитване до разбиращите хора: Благодаря на всички ви, и хубава работа вършите с този сайт. |
|
Потребител
|
01.08.2008, 11:45
Здравейте! |
|
Потребител
|
06.09.2008, 16:33
има ли във Варна фитнес зали където мъжете тренират отделно от жените ? |
|
Потребител
|
07.09.2008, 10:42
Скоро ще има! Ще местя фитнес студиото си в Център за красота, където ще се водят тематични тренировки, мъже, отделно от жени! Ще стане дума затова съвсем скоро! ПОВЕЧЕ ЗА МЕН: http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки Персонален треньор и Диетолог и Консултант |
|
Потребител
|
09.09.2008, 19:46
Белчо, очаквам развитието на темата Cheat on your girlfriends, not on your workouts!” |
|
Потребител
|
10.09.2008, 21:45
Премествам фитнес студиото си в Център за красота и здраве “САР”! По-голямо помещение с по-професионално обслужване и много повече уникални за Варна услуги! Самостоятелни или персонални тренировки с мен по фитнес. Плюс семинари, програми, хранителни планове и диагностика, замерване на прогреса, анализи и много други неща! Никога няма да боря “конкуренция” с цени, а с уникален подход! Заповядайте и вижте! ПОВЕЧЕ ЗА МЕН: http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки Персонален треньор и Диетолог и Консултант |
|
Потребител
|
11.09.2008, 08:50
Питон, къде се намира този Център за красота и здраве “САР” ? |