Фитнес зали във Варна - за пореден път същия въпрос.
|
|
11.09.2008, 09:20
Улица Райно Попович 17 е адреса! Не е фитнес зала, а студио за персонални тренировки със запазен индивидуален час за месец напред, два месеца и три месеца напред във времето. Използва се помещението самостоятелно или тренират клиентите под мое ръководство в изолирана среда! За да се избегне притеснението на хората от присъствието на други такива и под звуците на Тибет! Използвани са методите на Фън Шуй за подредба на помещението и се използва аромотерапия в отделните помещения! ПОВЕЧЕ ЗА МЕН: http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки Персонален треньор и Диетолог и Консултант |
|
26.09.2008, 18:46
препорьчвам ти фитнес зала МЕGA MEN- ул,Патлейна 8,срещу дирекцията на МВР-кьдето се правят задграничните паспорти.Работи от 8-22,сьбота и неделя от 10-20.Тренировката е 3 лв,има карти от 28.32.36.40 лв.Лицензирани фитнес инструктори.Залата е от 6 месеца,с уреди на “IVAN”-Русе.Сигурна сьм че ще ти хареса. |
|
|
29.11.2008, 14:09
Здравейте! Моля да ми помогнете с информация за фитнес зала в центъра на Варна - около колхозния пазар. Преди четири месеца станах майка на един голям сладур, но имам 6-7 килца за сваляне. |
|