Програмката ми - Благодаря за вниманието

Дата: 24.02.2007
16.10.2007, 23:00

Здравейте драги читатели на форума.Благодарение на вас и на сайта от началото на тази година до лятото успях да сваля цели 12 кг и се спасих можеби от предстоящо затластяване(на 15 съм).Та темата ми е малко за хр.режим.Тренирам по една от програмите в сайта Тридневна - класическа(нещо такова).Тренирам вечер към 18-00 отивам в залата-просто ми е най-удобно това време.Сутрин закусвам 100 гр овесени ядки със прясно мляко 30-40 гр ядки и 1 банан сменям ов.ядки на няколко седм. със сандвич - Хляб бонус сирене зелено и шунка или друго месо.Закуската ми е в 7 без 15.След това училище до 13-00 през училеще почти не ям най-много 1 кис.мляко просто няма какво има пици и т.н.Обядвам различно - ориз боб картоф варен и др. със някакво месо - гърди бутче шницел.Към 16-00 нещо кис.мляко или нз предложете.Преди трен.протеинче от 18-00 до 19-15 трен. и кям 20-00 вечерям нещо месо пържолка гърди със салата - зелена.Значи там където не е добре критикувайте.Значи в момента нито свалям нито искам да качвам просто да си поуформя мускулатурата и тялото тр.за здраве.То резултати ще си дойдат сами със стабилност и здрав дух.Имам и друг въпрос по кое време да ям фъстеченото масло.Тренирам от февруари тази година като септ.месец прекъснах за около 3 седм.Благодаря на всички отговори ли и прочели темата ми smile

Дата: 02.09.2004
От: София
23.10.2007, 11:23

Прочетох поста ти още преди 3 дни, но ме домързя да ти отговоря и си мислех ,че все някой ще се хване да ти помогне, но никакво внимание :O Надявам се да насоча някакво внимание към темата ти. Колкото до теб, смятам, че ти е добър хранителния режим.Малко съм затруднен при даването на съвет от фактът, че искаш да задържиш сегашните си кг, а не да покачиш ММ или да свалиш кг. Трябва да кажеш колко си висок, колко кг си, какъв тип тяло си : ектоморф и т.н. (виж в сайта за тях). Ако си сметнеш дневните енергийни нужди за деня и сметнеш горе-долу колко калории приемаш с храната на ден, можеш сам да прецениш дали ти е добър хранителния режим, като се стремиш приети : израходвани (калории) да е 1:1 . Фъстъченото масло изобщо не ти трябва, само ще се омазниш. Дано съм ти помогнал И по важно дано съм насочил вниманието на аудиторията към твоята тема. Успех!

(__/) E V I L
(=’.’=) B U N N Y
(")_(") R A B B I T

Дата: 10.03.2007
23.10.2007, 11:46

Ами значи М15 ти каза за калориите. Изравниш ли ги 1:1 на теория трябва да задържаш килограми, но както казаха по-отгоре зависи какъв тип тяло си (екто,ендо,мезоморф) плюс това формулите не са 100 % точни, но поне ще си най близко до запазване на кг. Само като си в даскало към тва кисело мляко може да прибавиш и един банан, а за следобедната закуска може примерно пълнозърнест хляб със 100-150 грама пуешко и преди лягане прибави 200-250 грама извара. Фъстъченото масло може и преди лягане, но гледай да е натурално без захари, но пък и аз си мисля, че не ти трябва. Ако запълваш калории да, но мисля че ти с тия ядки сутринта(може да ги направиш 50 грама) достатъчно добри мазнини приемаш, може и към салатката зехтин да прибавиш, ако ти трябват още, Пък и при запазване на кг не ти трябват чак толкова много калории.

“Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein

23.10.2007, 13:26

Мерси момчета.Значи фъстеченото масло ще си го доизям за да не го хвърля вечер по 2 лъжици ами значи висок съм 178 на 65 кг.Това за смятането 1-1 значи не съм го правил но тези 65 кг вече 5 месец си ги подържам със горе долу такъв хр.режим.Но искам също да ви питам имам мазно около корема но най ми е проблема около задника мазното как да го сваля да права ли кардио или не.Днес мисля да направя защото вчере малко се отпуснах на РД и тортичка безалк. и т.н. и много мерси за отговорите благодарение на вас свали 12 кг и предотвратих по нататъчно затластяване.О забравих да ви питам какво да ям като вечеря като тренировката ми е от 6-30 до 7-30 - 8.

23.10.2007, 14:21

Ами значи включваш кардиото 3-4 пъти в седмицата сутрин на гладно бягане(започни с колкото може да издържиш- 15-20 мин. и след това увеличавай времето), ако нямаш възможност може и след силова тренировка на велото в залата, но щом искаш да свалиш значи няма да поддържаш килограми, пък и няма да свалиш само от задните части и корема напримерно, а от всякаде (това мисля, че го знаеш, но да си кажа). А за вечерята мисля че както си написал ти пилешки гърди със салатка мисля, че е екстра, но ти си писал, че свършваш трен в 7:15, а вечеряш в 8. Промени часа от 8 на 8:30-9 часа примерно. Ако искаш да свалиш по бързо може да си вземеш и Л-Карнетин, а след кардиото да вземеш протеинче да запазиш мускулната маса колкото се може повече wink

“Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein

23.10.2007, 23:20

Ами значи протеинче пия преди и след трен.За кардиото трябва вечер защото съм на училище сутрин.Ами искам да попитам ако тренирам само силово и със кардио и при сег режим ще мога ли да изчистя или да чистя на пролет сега само да се оформям и оравновесявам тялото

24.10.2007, 10:24

Щом не можеш да правиш кардио сутрин тогава след трен. А дали сега да пооформяш и пролетта да чистиш, ами не знам зависи колко имаш да сваляш. Ако не е много може и сега да поизчистиш, но работата е там, че сега е най-подходящо да се качва, а пролет-лято да се сваля. Иначе нямаш проблем да изчистиш при този режим само трябва да намалиш калориите - 400 за да си на отрицателин калориен баланс и да сваляш, но ти първо трябва да си ги сметнеш ... Абе според мен най-добре е сега да качиш колкото се може по-чисто и пролетта или лятото да свалиш като гледаш да не изгубиш много ММ.