Каква трябва да е идеалната фитнес зала за Вас?
|
18.10.2007, 16:07
Каква трябва да е фитнес залата в която ще ви е най-приятно да тренирате? Какви уреди искате, каква обстановка искате или въобще всичко свързано с тренировъчния процес. Може да кажете и какво харесвате във фитнеса в който тренирате в момента и какво му липсва, без да посочвате имена. |
|
|
|
18.10.2007, 17:23
Знам само, че не бих си взел абонамент за зала без място за раменна преса с лост, клетка за клекове, кенеф и баня. Някой път като прекаля с напъните в клетката ми се присира, а накрая е редно да се подмиеш... http://modreactor.com/ - БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА PC TUNNING/MODDING |
|
|
18.10.2007, 21:59
Имам чувството, че темата е адресирана към дамите. |
|
|
18.10.2007, 22:44
Мога да ти кажа какво харевам в залата, в която тренирам: от горепосочените неща задъжителни са хигиената и качеството на уредите, всичко друго са екстри без които мога да мина, но които ме радват не ми харесва: My hands may be rough, but I look better than you do naked! |
|
|
19.10.2007, 14:12
Tralfamadorian ти къде тренираш та е толкова оборудвано и евтино, btw колко точно е евтино? |
|
|
20.10.2007, 10:53
Alkorin, знаех си, че все някой ще пита изумено. П.П. My hands may be rough, but I look better than you do naked! |