обсъждане на трениривочаният процес на Мастър

Прескочи до:

08.02.05
16:38

Aми Марто имам страшно много сланини по гъзъ , краката и талията , а пък по ръцете и гърдите не чак толкова , тях искам да ги оформя .За гърдите въобще не се боя че ще паднат , защото моите изглеждат все едно че вдигам 150 кила , големи са но не са много оформени . Искам и плочки , страничните и коремните.

ТОВА ДОСТАТЪЧНО ОСНОВАНИЕ ЗА РЕЛЕФ ЛИ ТИ Е ???

08.02.05
16:41

Важно за теб да е достатъчно основание, не за мен. Според мен би било по-добре да започнеш да балансираш нещата постепенно. Изключване на някои храни от менюто, добавяне на кардиотренировки.

Момчета, я си минете на чат? Моля ...
Извинявайте,статистиката е хубаво нещо, ама все пак влезлият в темата очаква да види някаква полезна информация за себе си.
Вий хубуу й сменихте заглавието, ама все пак....

08.02.05
17:31

Аз мисля, че е съвсем нормално да се обсъжда тренировъчния процес на даден човек в отделна тема. Всеки може да влезе да влезе и да почерпи информация. Защото в общия случай са дадени индивидуалните особености на трениращия, както и резултатите. Има много подобни примери в други форуми. Аз лично неведнъж съм намирал ценна информация в теми от сорта. И си “чатим” в темата, точно за да може някой заинтересован да види как се съставя тренировъчна програма, съобразена с особеностите на конкретния човек. И тн.........
Ао искаш мога да давам линкове към форуми. Да видиш как е по на запад :wink:
А иначе, ако някой го дразни, ми е все едно дали на ЛС или във форума ще бъде.
ПС - Чат е нещо съвсем друго> има специални раздели за това (и отново мога да дам линкове). Защо да не се поучим от от по-знаещите и по-развитите :?:  :wink:
Поздрави

08.02.05
17:37

Eми Марто на мен кардио ми се явява всяка тренировка по карате -3 пъти седмично .По скоро мисля че причината е в безконтролното пиене на безлкохолни напитки и ядене на сладко и прекаляване с хляба.

П.С. А как да балансирам ???

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1