По пътя на успеха...

Дата: 27.10.2007
От: София
21.11.2007, 11:41

мерси за мнението ! определено ми е полезно да чувам изказвания на по-компетентни от мен smile
а само да кажа- тази програма ,която си кометирал е стара - всъщност аз всяка тренировка правя различни упражнения smile ето в поста над твоя съм писала за днес програмата smile
краката и дупето са ми наистина мн стегнати ,ама нали уж цялото тяло трябва да се натварва и за това съм ги включила ( пак повтарям-виж днешната програма и ако може малко критики и по нея няма да ми е излишно smile )
като цяло искам да си “засиля“ ръцете .В смисъл искам малко по-силни да станат ,защото усещам ,че са ми слабо място smileНе са някакви “веещи се “ меса , просто не са силни.

п.с. само да добавя - за загрявка правя 5 мин кардио и 10 мин стреч. и кръгови движения

“По пътя на успеха...“

“Всеки ден човек трябва да прави поне две неща които мрази.Просто за упражнение... wink

Дата: 14.09.2005
От: Свищов/София
21.11.2007, 12:04
тайна. - 21.11.2007, 11:41

мерси за мнението ! определено ми е полезно да чувам изказвания на по-компетентни от мен smile
а само да кажа- тази програма ,която си кометирал е стара - всъщност аз всяка тренировка правя различни упражнения smile ето в поста над твоя съм писала за днес програмата smile
краката и дупето са ми наистина мн стегнати ,ама нали уж цялото тяло трябва да се натварва и за това съм ги включила ( пак повтарям-виж днешната програма и ако може малко критики и по нея няма да ми е излишно smile )
като цяло искам да си “засиля“ ръцете .В смисъл искам малко по-силни да станат ,защото усещам ,че са ми слабо място smileНе са някакви “веещи се “ меса , просто не са силни.

п.с. само да добавя - за загрявка правя 5 мин кардио и 10 мин стреч. и кръгови движения

Засекли са ни се постовете!  grin Мдаа... Така е по-добре тренировката. Ако искаш да си “засилиш“ ръцете намали в тях повторенията на 6-8 и увеличи тежестите. Гледай във всеки кръг да има по 1 упр. и за бицепс и за трицепс, че гледам ги редуваш. Ръцете се натоварват и като правиш гърди, гръб и рамо, така че ще е достатъчно - просто почни малко по-тежко за тях. Аз също бих ти препоръчал да намалиш и повторенията за гърди на 6-8, хайде 10 да са, но с такава подбрана тежест, че последното повторение да е наистина последно!

http://www.bg-muscles.com/content/view/14/39/

ЗДРАВКО ЗАНЕВ - ПЕТИ В СВЕТА ЗА 2007!

Дата: 21.09.2006
21.11.2007, 14:26
vlade - 20.11.2007, 22:30

mitaka101,

защо не орехи?  rolleyes

Заради арахидроновата и линоленовата киселини.
Ако си мъж и качавш са О.К. - в противен случай сменяш ядките.

Аз Не Зобя
http://vitosha100km.hit.bg/results.html
http://www.mensa-bg.org/
http://www.bb-team.org/articles/2341/
моята галерия http://www.bb-team.org/gallery/106615/
изготвям индивидуални тренировъчни програми, препоръчвам хранителен режим и възстановителни средства

Дата: 31.08.2006
21.11.2007, 15:29

Алфа линоленовата киселина не е ли омега-3 мастна киселина? Това което знам за орехите е, че са с най-висока антиоксидантна активност сред ядките, имат съставки, които подпомагат гладкостта на вътрешната стена на кръвоносните съдове, свалят холестерола и са богати на магнезий smile Цитирам, но казват, че хората които консумират орехи значително по-рядко получават сърдечни удари smile
Какво е арахидронова киселина?
Едит2: След още малко четене вече не съм сигурен линоловата или алфа-линоленовата киселини са съответно омега-6 и омега-3, но май има консенсус, че са в съотношение 1(омега-3) : 4(омега-6) в орехите което ги прави много добри източници на есенциални мастни кислелини.  И все пак - защо не са препоръчителни за жени?

21.11.2007, 18:49

хм... ами тогава с какви ядки да сменям ? Предложения ? Сурови лешници до сега не съм срещала,или поне мн рядко ...но вече не . smile Този бразилски орех и той ли не става?

п.с. тая тренировка е супер , по нея или поне по нейни подобия ще тренирам вече smile

“По пътя на успеха...“

“Всеки ден човек трябва да прави поне две неща които мрази.Просто за упражнение... wink

Дата: 21.09.2006
21.11.2007, 22:47

Има сурови лешници, както и суров (и белен) слънчоглед.
По мое мнение вместо ядки яж плодове - ябълки или круши.
А колкото до арахидроновата киселина съм го написал ясно по-горе : ако искаш да качваш килограми я приемай, ако желаеш да чистиш мазнини я избягвай. Ако ме питаш защо - ще отговоря, че спавочници има достатъчно и всеки може да се увери в правотата на цитираното от мен твърдение.

Аз Не Зобя
http://vitosha100km.hit.bg/results.html
http://www.mensa-bg.org/
http://www.bb-team.org/articles/2341/
моята галерия http://www.bb-team.org/gallery/106615/
изготвям индивидуални тренировъчни програми, препоръчвам хранителен режим и възстановителни средства

22.11.2007, 15:05

ахам smile еми да приемем ,че ме мързи да търся ,но ти вярвам wink начи ще ги махна тия орехи
днес:по програм(ротацията) би трябвало да ми е РБД ден

1.спорт
танци 1,5 часа , фитнес
ето малки корекции направих на тренировката,сега мисля ,че е супер:
1.флайс
2.кросоувър
3.вертикален скрипец
4.хиперекстензии
5.повдигане на ръцете напред с дъмбели
6.хибридни арнолд преси
7.бицепсово сгъване с дъмбели
8.трицепсово разгъване на скрипец
9.бедрено сгъване
10.бедрено разгъване
11.коремни преси
12.извивки с дъмбел встрани
13.повдигане на краката от вис

2-ри кръг:

1.вертикален скрипец
2.пек-дек
3.хоризонтален скрипец
4.повдигане на ръцете с дъмбели
5.машина за рамо
6.бицепсовосгъване на скрипец
7.кик бек
8.трицепсово разгъване на скрипец
9.напади
10.абдуктор затваряне (нали това беше за вътрешната част на краката? или съм в грешка)
11.коремни преси
12.извивки с дъмбел встрани
13.повдигане на краката от вис
след това 15 минути интервално кардио на пътека или велоергометър smile

2.храна
сутрин: чаша прясно мляко , 3 лъжици миш-маш
в у-ще: 250 гр ябълка
обяд: към 400 -500 гр домати от на баба консервите smile -не сока ами цели домати ,със босилек  +3 яйца
след това : кашкавал към 30-40 гр
следващото ми хранене мисля да е : пилешки филенца ( към 250 гр ) със моцарела и домат
след това: салата от зеле със зехтин , 2 сварени белтъка,пълнени с 2 с.л. извара и мноооого подправки ( с цел преглъщане ) хахах smile

вода днес май ще достигне 2,5-3 литра , защото до сега съм изпила 1,5 л. smile

“По пътя на успеха...“

24.11.2007, 10:45

за вчера:
почти никаква храна(но за сметка на това лоша) поради никакво нямане на време +от друга страна бях на парти и ... провалих режима ;[

1.танци само 2 часа
2.храна(дори не знам дали трябва да я споделям хахха )
сутринта в 7 и 30 МЮСЛИ ( дето никога не го ям попринцип..) +кисело мляко
на обяд: 1 БАНИЧКА със сирене !!!!
след това чак към 1 вечерта - мак доналдс ....

нямам думи ,ужас .Вчера трябваше да ми е ВВД ама аз се олях просто.Но както и да е ,добре си изкарах и днес е нов ден smile Определено ще е по-добър

“По пътя на успеха...“

Дата: 14.09.2005
От: Свищов/София
24.11.2007, 11:33

Пиши го “мръсен“ ден просто... не знам какво е това, което премълчаваш, но един сандвич не е толкова страшно нещо! Е, не е хубаво да е преди лягане, но...  shut eye 

“Мръсните дни“ са добри за да не се забави метаболизма от постоянно ниския прием на храна, а и да си починеш психически от диетата! Така че - нищо страшно! wink

П.П. Би трябвало да има вече някакви резултати, дай инфо! grin

http://www.bg-muscles.com/content/view/14/39/

ЗДРАВКО ЗАНЕВ - ПЕТИ В СВЕТА ЗА 2007!

25.11.2007, 14:16

ееми има резултати,но те не са изразени в “-“см хаха smile като цяло изглеждам по-добре smile
днеска :
1.спорт-танци, мисля да отида и на фитнес вечерта (същата тренировка като последната ,като мисля да пробвам някои от новите упражнеия с дъмбели в сайта) smile
2,.храна:Нвд ден
-50 гр сирене,40 гр бекон
-25 гр сирене,2 яйца
-25 гр сирене ,30 гр пуешко филе
—>след това: салата от зеле и зехтин,3 яйца с 1 с.л. лютеница
—->салата,месо
течности:днеска по-скоро на чай ще го карам - до сега 1 литър чай , половин литър вода

“По пътя на успеха...“

26.11.2007, 19:18

todaY: smile

1.спорт-фитнес: направих следната тренировка:
2 едни и същи кръга(исках 3 да направя ,но нямах време )  :
1.пек дек
2.хоризонтална ротация на ръцете с дъмбели
3.вертикален скрипец
4.хиперекстензии
5.повдигане на ръцете с дъмбели ( напред)
6.повдигане на дъмбели встрани за задно рамо ( от седеж)
7.бицепсово сгъване с дъмбели
8.концентрично сгъване
9.разгъване на скрипец за трицепс
10.бедрено сгъване
11.бедрено разгъване
12.глутеус машина
13.коремни преси
14.повдигане на краката от вис
15.наклони с дъмбел встрани

упражненията за ръце ги правя с по-голяма тежест ( ако е с дъмбели 5 кг ,ако е на скрипец около 10 -12 кг ) по 5 -6 повторения в 3 серий , уж за сила smile
останалите упражнения по 10-12 повторения с тежест все пак да не ми е супер лесно - да е трудничко , по 3 серий
след тези 2 кръга направих 5 минути спринтове на велоергометър и 10 минути стречинг ,като за загрявка също smile

2.храна
сутрин:200 гр кисело мляко , овесени ядки със стафиди и малко лешници
в у-ще: носих си омлет от 2 яйца на палачинка ,намазан с извара,подправки и малко домат
обяд:шопска салата със зехтин ( в нея имаше и мааалко сирене ) + запечени броколи с около 40-50 гр синио сирене
вечеря: 100-120 гр домашна лютеница ( правена със захар (малко) и олио,ама какво да се прави... smile ) , 50 гр кашкавал , много зеле -1 огромна купа-абе направо почти 1 голяма зелка хахах,50 гр пилешко филе

водата-около 1 литър ,чай-също толкова,може и повече да е
п.с. забравих-днес ми се води РБД ден

“По пътя на успеха...“

27.11.2007, 14:47

днес: води се ВВД ден
1.спорт-танци
2.храна
сутринта-свинска пържола
в училище-50 гр лешници
обяд:120 гр свиснко филе,лютеница,маслини, 1 филия пълнозърнест хляб ( реших да се възползвам от деня хаха)
след това-1 банан и половина с кисело мляко ( знам ,че не трябваше да е към 2 часа ама,...)
сле това ще хапна зеле със зехтин
след тренировка( към 9 и 30 ) ще ям 2 белтъка с извара и подправки
вода,течности-към 2 литра ще станат макс.

“По пътя на успеха...“

28.11.2007, 11:46

днес: Нвд

1.спорт-танци
2.храна (общо за целия ден) :
-60 гр кашкавал
-100 гр свинско филе
-50 гр сирене
-150 гр печени чушки от консерва + 100 гр патладжани
-2 яйца с масло +зеле
-риба+зелена салата със сушени домати,авокадо и зехтин

3 литра течности( новата цел-да докарвам до 3 литра водата) малко ще е трудно ама... smile

“По пътя на успеха...“

Дата: 21.08.2006
29.11.2007, 19:23

Хубаво хубаво... Много добре !

Не се притеснявай от бирената мая. Няма нищо повече от витамини и минерали wink. Освен това има високи нива на хром.

Можеш да змениш орехите с бразилски орехи ( 1 орех има цялата дневна доза селен) - 4-5 такива орехчета са ти достатъчни.

Хапвай повече доматки и не се притеснявай въглехидратите му не се считат много. Можеш да включиш спанак, зеле на салатка със зехтин.

Ако не харесваш вкуса на зеления чай като цяло, вземи си подсладителче - 5-6 таблетки правят вкуса му като на мента wink.

gorichka.bg

Дата: 31.05.2007
29.11.2007, 20:24

Храната е  много малко  според мен  !!Някаде  беше споделила че си  на 15 или  16 не помна  затва  знаи  че отрицателните  калории  на  тая  вазраст не са много  хубаво нещо таи като растеш

ИМА  ЛИ  ЖЕЛАНИЕ ИМА И НАЧИН