Според мен идва от това че войните обикновенно са били на път и не са могли да се хранят добре :)
казано от Alkorin на 24.12.07, 08:29:
Според мен идва от това че войните обикновенно са били на път и не са могли да се хранят добре :)
;)
днеска:
преди малко станах и закусвах зеленчукова супа
после ме почерпи съседа с бонбон ,че има рожден ден :)
довечера няма да е точно както по план- нали днесмесо не се яде....но няма да се тъпча :)
и ...без спорт днес :)
Искам да изкажа мнение,че според мен яденето ти за 23 декември е малко.Разбирам момиче си,но все пак 100гр какавал някак не ми се вярва да ти доставя нужните белтъчини.При уориър диетата не мисля,че трябва да те е страх от качване,зсатова според мен когато ядеш трябва да ядеш както трябва-демек доста белтъчини и чак след тях ако имаш мерак въглехидрати,но и малко въглехидрат не бих казал,че е зле.Един приятел я практикува тази диета,невероятно доволен е. ;)
Хм...по празниците малко имаше отклонения ,но като цяло принципа спзвах горе -долу :)
Не знам още колко дълго ще карам така ,но се чувствам добре определено:) може би като почнеме училище ще е малко по-тегаво ,защото стреса определено ще е повече .... :) Но ще му мисля тогава
С завръщането в даскало пак си почнах по нвд :)
С известни отклонения тази седмица ( прекалено много черен шоколад и кафе и по 4 часа сън на нощ ииии без тренировки——>всичко това заради контролни ) ,вече съм в правия път
1. Какво постигнах ,откакто се занимавам по-качествено с начина си на живот? - Свалих си всички нужни % мазнини , стегнах си тялото , изкарах 1 ред плочки :) иииии се чувствам супер
2.Какво искам да постигам ? - Да напредвам в избраните спортове , да се храня добре , да не си развалям навиците ,които толкова време градих
днес тренировка: плуване
храна:
-3 яйца,малко зехтин, 400 мл доматен сок , 2 чушки
-200 гр свинска пържола,задушени броколи със синио сирене
-2 филийки бонус с малко кашкавал
- 150 гр пъстърва със сушени домати и 5-6 бадема
малко вода -около 1,5 л
много сън!
Днеска : плуване
само месо и зеленчуци ядох
Утре :
фитнес тренировка ( план ) :
-загрявка 10 мин ( колело , разтягане)
-ротация на ръцете с дъмбели 3Х 10 с 3 кг
-упр. за рамо 3Х 8 с 4 -5 кг
-упр. за задно рамо 3Х 10 с 3 кг
-хиперекстензии 3Х колкото мога
-вертикален скрипец 3Х 10 с около 20 кг ( нз дали е добре,но не мога повече :( )
- бецепсово сгъване с дъмбел 3 Х 8 с 5 кг
-разгъване на скрипец ( трицепс) 3 Х 8 с 7,5 кг
-клекове 50-60 без тежест
-аддуктори 20-30
-има един уред за дупе нз каксе казва - 30 маха на крак
-коремни преси 3Х 20
-наклони с дъмбел встрани 3Х20
-повдигане на краката от вис 3Х 15 - 20
Правя 2 кръга от това .
След това 15- 20 минути интервално на колелото или ски тренажора
+ добър стречинг ,защото послеее лошо :)
Утре храната ще е :
-плодове
-яйца,салата ,зехтин
- кисело мляко
-месо,салата,зехтин
мерих се : 60 кг съм . Странно ,защото по едно време бях57-58 . Явно празниците са си казали думата ... След един месец и половина обаче има важно събитие така да го кажем и ще съм с много къса и тясна рокля. Искам да изглеждам максимално добре и сега ме е хванала “манията” хахах :)
Мнението беше редактирано от тайна. на 20.01.08 18:13.
20.01.08
19:55
Нз как оцеляваш с таз Уориар Диета !! Много са ти дълги тренировките гледам !! 60 кила не са много а са малко дори като започнах да тренирам бях 60 кила и бях доста мършав !!
пич,аз както споменах пак съм на нвд ,не по уориър щото училище и неядене малко тегаво ми идва :)
а иначе съм 60 кг ,на 172 височина някъде ... и съм момиче иии не съм мършава хаха :)
Мнението беше редактирано от тайна. на 20.01.08 20:49.
казано от Wrestling_pro на 20.01.08, 19:55:
60 кила не са много а са малко дори като започнах да тренирам бях 60 кила и бях доста мършав !!
Само дето ти не си жена, нали? ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 20.01.08 20:51.
21.01.08
07:01
Сори не видях и все пак прави си ВВ дни като си на НВД
За днеска плана беше успешно изпълнен !
За утре :
храна :
-плодове ,
-месо,салата,зехтин
-кисело мляко
-месо/яйца,салата ,зехтин
общо взето нищо ново
2.тренировка:
(като да добавя ,че танците са всеки ден и за тва не ги пиша)
-фитнес:
-10 мин колело , стреч
-ротация на ръцете с дъмбели
-хиперекстензии колкото мога
-хоризонтален скрипец , 20 - 22 кг
-вертикален скрипец
-упр за рамо
-за задно рамо
-бицепсово сгъване
-трицепс(скрипец)
-бедрено сгъване,разгъване
-аддуктори
-клекове 2Х 50-60
-машина за дупе-нз как се казва
-повдигане на краката от вис
-пак хиперекстензии и странични
-наклони с дъмбел встрани
-коремни преси
това 2 пъти се повтаря
после около 15-20 минути колело или ски тренажор
много добър стречинг накрая ,въпреки ,че след такава тренировка ,в която има тежести , съм като кашкавал...нз защо ;]
но просто след фитнес мога да се разчекна до “незнайни висоти” хаха
Мнението беше редактирано от тайна. на 21.01.08 19:22.
edit:днеска към обяда и 2 филийки бял хляб! Месото беше плашещо малко ,а друго нямаше какво да се добави ,за да не съм като звяр :) хаха :)
приятна мускулна треска от тренировките .утре почивам и съм само на месо и зеленчуци
22.01.08
17:49
Не прави толко растоварващи дни направи един НВ ден ама пък на месо и зеленчуци не е хубаво
е ,то не е баш изцяло месо и зеленчуци - сутрин има или малко сирене ,или айрян ;)
ето по-подробно за утре:
1.спорта:реших все пак сутринта да включа 5-10 мин въже + добър стречинг заради мускулната треска,която доста силно ме налазва
2.храната от близо :) :
-кафе
-2 айряна
-риба + зелена салата
-3 яйца + салата домати,краставици,чушки,лук,зехтин
-после ако съм гладна по-късно-салата със зехтин и/или някое др парче сирене
ох днеска се чувствах като смазана , нз защо ,т.е. знам де - недостатъчно сън и мускулна треска иииии ужасен апетит! Не знам какво ми става !
То още не е свършил днешния ден де ,но аз да си напиша за утре,че после няма да мога:
1.Храна - по-пълноценно меню :
1.плодове след ставане
2.в у-ще: предложения сандвич в изданието ( бонус,яйце,пилешко,зеленчук) + айрян
3.обяда: омлет от 2 яйца , салата +зехтин
4.следобед:айрян и/или плод
5.вечеря: риба със салата +зехтин
6.по-късно : салата със зехтин (зеле най-вероятно)
Утре пак фитнес тренировка като предните дни !!!!
ще се постарая да изпия 3 литра вода,ужасно ми е трудно и гадно ,но...
Днес изпих 1,5 л.
Мнението беше редактирано от тайна. на 23.01.08 15:42.
за днеска плана е изпълнен!
От утре започвам много по-строга подготовка за “събитието”.
Знам ,че хич няма да е здравословно ,ама роклята както казах е супер и искам на мен да седи още по-супер.Суета-кво да се прави.
Като начало:
5-дневна протеинова диета (която бухтата беше пуснала в една тема) .—>яйца,месо,зеленчуци-в големи количества,за да не умра хахах
за тези 5 дена :
1.петък-фитнес:(кардио)—> 10 мин колело, хиперекстензии,15 мин комплекс за корем,2Х60 клекове , 30 мин. ски-тренажор,10 мин стречинг
2.събота-плуване 1 час+много танци
3.неделя-пак плуване,пак мн танци
4.понеделник-фитнес-като днешната тренировка(кръгова)
5.вторник-почивка
водата ще я вдигна над 3 л.Няма да падам под 1500 калорий.
Аз си пожелавам късмет (колко яко звучи хахах ) ,пожелайте ми и вие . След 5 дена ще пиша как ми се е отразило ,какво точно съм яла и какъв е резултата иии как продължавам с изтезанията. :) (те сършват чак края на февруарии :( )
Поздрави.
Мнението беше редактирано от тайна. на 24.01.08 18:24.
Е тази тема как си я изровила просто незнам :) Това е първото нещо, което написах преди няколко години в този форума. От тогава доста съм развила познанията си и с днешна дата не бих предложила този режим. Не само, че съм против кето режимите, ами и класическите схеми на НВД считани за “светило” в последните години не одобравям напълно. Аз съм за режими с контрол над въглехидратите, а не за тяхното тотално премахване.
25.01.08
19:44
Нвдто си е наи доброто ама ако има ВВ дни !!Благодарение на тях организма си мисли че не е на диета и яко гори !!
Доста си категоричен в коментара си! Надявам се, че той не се базира на няколко прочетени статии по темата, а на богат опит в спортното хранене!
Колкото до цитирания по горе режим става въпрос за няколко дневен режим, който се практикува като финална фаза на НВД и включва приема само на протеин на прах и зеленчуци.
Тайна не съм ти чела подробно дневника, но съдейки по това, че се малка май на години и имаш многочасови спортни натоварваня мисля, че такъв режим е меко казано НЕподходящ за теб!
Мнението беше редактирано от buhtata на 25.01.08 21:01.
хаха ,оф ми явно не съм разбрала - аз протеин на прах дори не съм помирисвала,имах предвид протеини като: месо,яйца, сушеница,луканка....
с протеин на прах не бих се изтезавала чесно казано! А и това е само няколко дни де - после пак си включвам въглехидрати.
Ето какво ядох днеска примерно :
-50 гр луканка
-на два пъти:400 гр пилешко със зехтин , домати,краставици
-150 гр сушеница
-краставици
пак се извинявам за неточността.Явно не съм прочела правилно,че е с протеин на прах диетата .Имах предвид месо . ;)
поздрави
Мнението беше редактирано от тайна. на 25.01.08 21:11.
Ето ме пак :)
За “гладните дни” само на месо и зеленчуци - първия ден ядох и сушеница - тя ме крепеше ,после останалите 4 дни реших да я махна и останах само на месо ,зеленчук и яйца и ужасен спорт ииииии в момента ям бисквити хаха :) А пък на обяд ядох мюсли с прясно мляко ! но Както и да е да -мерих се и не съм отслабнала на кг !! Тва е най-големия парадокс - как може да ям толкова чисто и да не отслабна . В огледалото онзи слой ,който така и не мога да мохна , пак си седи ( не че съм очаквала чудо за 4 дена де , ама предвид ,че се храня гадно напоследък ,един такъв режим трябваше да ми повлияе НЯКАК ) .
Все едно . Продължавам . Но първо ще си довърша пакетчето бисквити (мМмМММмМм :) )
Все пак от 5 дена 1 не беше читав .Пак е добре .
За периода 30.01-05.02 съм си изготвила следния режим :
1.спорт : фитнес,танци,кардио на гладно -нищо ново
2.храна:
6 дена в седмицата ям само : айрянища,месо,яйца,оот вр на вр сирене , зеленчуци , от вр на вр грейпфрут сутрин , зехтин
на 7-мия (т.е. на 05.02) -зареждащ ден—>каквото поискам въглехидратно ,до обяд (знам ,че ще поискам шоколад , значи нека бъде 85% ) + бонус или ориз :)
за калорийте-1500 се оказват мн малко - вдигам ги на 1800 .Поддържащи са ми към 2400,така че и 2000 да станат не е толкова фатално,ноо 1500 имат само един изход-пакетчето бисквити хахах :)
поздрави ;)
Мнението беше редактирано от тайна. на 29.01.08 18:08.
Ами ти ще кажеш как се чувстваш. Каквото и да правиш преди да минат 2 седмици промени не чакай - организма се съпротивлява, най-често задържа вода за да запази кг-те, на които е свикнал.
Ако нямаш негативни усещания като световъртеж и отпадналост, значи ти понася. Ако почувстваш нещо от тези симптоми хапни бърз въглехидрат, ама малко - един бонбон например.
Имай впредвид, че може да ти се отрази на ученето. Мозъка иска глюкоза, а ти НЕ МУ Я ДАВАШ. 120гр/ден без да се напъваш да запомняш нещо. Ако усетиш, че трудно запомняш и се разсейваш (губиш концентрация), значи трябва да вкараш комплексен въглехидрат в диетата - на закуска е най-удачно.
А ако (най-вероятно) нямаш никакви проблеми - дръж си стриктно диетата и като минат 2-те седмици изведнъж ще имаш качествен скок.
Успех!
МЕрси ,Митак :)
Днес: без тренировка,само танци и разтягане - много ми е гадна мускулната треска!
храна
закуска:2 яйца,60 гр извара,150 гр ябълка
обяд: пил филе 200 - 250 гр + моркови +зехтин
вечеря: риба ( около 250 гр изпечена) , правена с олио ,+зелена салата със сушени домати и авокадо
преди лягане:извара с босилек
както и да ги смятам повече от 1500 не идват калорийте .... но повече няма как да ям нещо не-въглехидратно,така че за сега 1500 остават хахх :)
вода много пия напоследък ! (т.е. днес :) )
раздвижен ден
едит : сега се връщам от тренировка :) Казах ,че няма да има ,ама всъщност нещо ме обзе лудостта предвид хубавото слънчице ,което грееше,”заредих се ” и направих една супер кръгова тренировка 2 крръга ( като по-назад описаните ) ,пък и някои упражнения правих с по-голяма тежест (скрипец -25 кг :) хех ) и по повече повторения ! След тия големи 2 кръга имах сили за 20 минути супер интензивно кардио .
Прибрах се , изкъпах се с възможно най-горещата вода ,която мога да понеса и сега си ям рибката :) В рая съм :) Хахахах
Поздрави
31.02.
Спорт днес : кардио ,ама не на гладно :) Скачане на въже +клекчета + напади + танци
храна : някакъв ужасен апетит имам :)
сутринта хапнах 200 гр кис мляко 4,5 % + 2 чушки
в у-ще:1 айрян
после : 1 чаша прясно мляко !!!!!Не знам ,мисля ,че не е особено подходящо ,обаче мноооого обичам !
сега : 100 гр кашкавал , 2 яйца без мазнина изпържени , 4-5 с.л. лютеница ( купена ;( )
за следобед ще има салата
а за вечеря месо със салата
вода много ! Най-якото е ,че вече ожаднявам хахах:)
поздрави
днес между другото изядох и 3 бонбона мерси ,щото по едно време ми се зави свят -нз защо . Имах доста напрегнат ден,може от притеснение да е ама ми стана мн зле вечерта.
Утре план :
чай
кардио 45 минути - скачане на въже , коремни ,лицеви опори колкото мога , клякания - вс на бързи обороти
закуска:белтъци с извара-2 бр
обяд :салата домати ,краставици,сирене , зехтин + 1-2 кюфтета на скара
следобед : салата
вечер : пилешко месо + салата
Здрасти, дечко!
казано от тайна. на 31.01.08, 22:08:
днес между другото изядох и 3 бонбона мерси ,щото по едно време ми се зави свят -нз защо . Имах доста напрегнат ден,може от притеснение да е ама ми стана мн зле вечерта.
Ето такива грешки правих и аз доскоро! И ще ти кажа от какво са - от липсата на въгелхидратни храни по някое време озверяваш за сладко. Промени си менюто! Видях, че ти е харесало мойто - копирай го! Даже трябва да добавиш още храна, ти още растеш, ходиш на училище, ходиш на какво ли не :) танци, манци...
Стига глупости - почни да се храниш като хората.
Пък водата - колкото повече се наливаш, толкова повече ще се наливаш :-)
казано от Winnie на 01.02.08, 07:05:
Здрасти, дечко!
казано от тайна. на 31.01.08, 22:08:
Ето такива грешки правих и аз доскоро! И ще ти кажа от какво са - от липсата на въгелхидратни храни по някое време озверяваш за сладко. Промени си менюто! Видях, че ти е харесало мойто - копирай го! Даже трябва да добавиш още храна, ти още растеш, ходиш на училище, ходиш на какво ли не :) танци, манци...
Стига глупости - почни да се храниш като хората.
Пък водата - колкото повече се наливаш, толкова повече ще се наливаш :-)
ok значи май наистина е по-добре така да вкарам малко въглехидрат :)
значи промяната за днес звучи така :
чай
(кардио правих около 30 -40 мин )
след това шопска салата със сирене
2-ра: извара +плод (парче ябълка)
обяд: 2 кюфтета на скара , в които май няма хляб ,ама не е мн сигурно :) ииии са от кайма нормална-демек малко боклуци +шопска салата със сирене +1- 2 с.л.картофено пюре
следобед:салата +/- кисело мляко
вечеря : риба ( пържена ) + салата
така добре ли е ?
пак много вода :) (да уточня много = до обяд поне 1,5 литра отиват , а до вечерта - 3 )
от днес до края на февруари пак приоритет става училище(изпит)-демек ще са ми малко “заседнали” повечето дни ,а не постоянно в движение. За тва по няколко пъти на ден си скачам на въжето по 10-15 минути .
Днеска се чувствах мн добре,ама си мисля ,че така хич няма да има промяна в тялото ... нз
плана за утре :
кафе +скачане на въже (вече задобрявам :) )
2 белтъка + извара
след 2 часа : 300 мл прясно мляко,евентуално плод
после : салата +зехтин+ месо
тренировка танци
салата + зехтин + месо ( салатите са от зеле )
и после салата +/- извара
Мнението беше редактирано от тайна. на 01.02.08 17:59.
03.02
кафе,30 мин кардио (въже ,коремни преси , др упражнения -нещо като кръгова тренировка )
1.100 гр овесени ядки
2.100 гр овесени ядки
3.пилешко (100-150) +зеле+моркови + зехтин
4.пилешко(100-150)+зеле+моркови+зехтин
танци 2 часа
5.извара(100)+зеле+зехтин
6.зеле+моркови + зехтин
много вода
пшрез деня като се сетя скачам на въже
днеска беше супер-изпълних си плана на 100% !
ето за утре:
чай от липа и бъз от на баба :)
30 мн кардио
1.100 гр ориз
2.100 гр ориз +300 гр прясно мляко
4.2 яйца (пак от на баба ) + зеле+зехтин
5.”санндвич ” за у-ще : в зелеви листа си слагам пилешко месо ,но не бон филе ,а пържолка (на фурна) и става нещо като много-по-засищаш-дюнер :)
5.вечеря салата + извара
фитнес тренировка (по обяд ) : (кръгова) :
2 кръга от следното :
1.вертикален скрипец 3 по 8
2.машина за гърди 3 по 8
4.хор.скрипец 3 по8
5.избутване на дъмбели от полулег 3 по8
6.раменни преси 3по 8 + 3по 8 упр.за задно рамо
7.трицепсово разгъване на скрипец 3 по 8
8.бицепсово сгъване с дъмбели 3 по8
9.50 клека
10.аддуктори и абдуктори колкото може повече повторения
11.напади с 2 по 6 кг дъмбели
12.коремни преси
13.повдигане на краката от вис
14.хиперекстензии
след 2-та кръга без кардио ,защото сутринта има :)
Мнението беше редактирано от тайна. на 03.02.08 17:48.
вчера изпълних режима ,ама през нощта ( тва не знам за днеска ли се брои хаха ) станах и като почнах да наливам прясно млякоооо ! И отделно имам ужасна муск.треска .... :) Но установих нещо-вече без прясно мляко не мога да изкарам и 1 ден !
ето за днес :
-350 пр.мляко
-яйца в зелеви листа ( за у-ще)
-месо в зелеви листа ( пак )
-месо със салата
-салата + зехтин
днеска абсурт да правя тренировки ,само с танци оставам :)
днес ми мина муск.треска , изпълних си плана ,добре се чувствам :) НЕ знам какъв е този феномен ,но само като видя кутия с прясно мляко ,по всяко време на денонощието мога да я изпия цялата .Никога не ме е гонила такава “бяс ” за определена храна . Дори и за шоколад! Все още одържам положението , да не пия по 3 л пр. мляко на ден хахах:)
за утре тренировката ще е фитнес ,описана е в по-горния пост , но след нея ще потичкам на пътеката !
манджа : ще се опитам да не пия ( и мисля ) за мляко :) хахах:)
1.извара с домат и босилек
тренировка
2.зеленнчуци
3.обяда ще е в у-ще : сандвич : в зелеви листа ,намазани с домашна лютеница ( правена със захар и олио ) има 2 яйца с малко зехтин )
4.пак в у-ще : 1-2 айряна
5.месо + салата +зехтин
това е плана :)
едит: Нещо съм се повредила ;) Напоследък каквото и да хапна ( от 2-3 дена насам ) , ми се гади след това ,прилошава ми и не мога да си помисля за храна.Изпитвам глад ,обаче като изям нещо ( дори не мн тежко ) ,умирам.Ето примерно сега ми е така -преди малко вечерях и имам чувството ,че ще повърна .А не ям в големи количества,даже хич! ..Идеи?
Може целулозата да ти идва в повече. Казах ти да вкараш малко нишесте от ориз и картофи.
А може да е “просто” начало на грипче - има сега такова.
Със сигурност не си се повредила трайно :)
може вярно да е от целулозата-вчера (и не само) се скъсах да ям зеле
ето днеска какво ядоХ :
1.1.3-4 парченца св.пушено филе + 3-4 с.л. лютеница
2.100 гр сиомга + 3 чушки+ 1 ф. Бонус
3.”зеленчуков джоб” : маруля и 100 гр пилешка пържола печена
4.1 айрян
5.краставица,250 гр пил.пържола
без тренировка
Днеска какво ще правя :
1.Преди да съм отишла на тренировка , да пусна промяната в нея ,ако все пак има някой да я изкоментира:
Ще правя само 1 кръг,но по-дълъг ,а след него кардио и вече ще правя 4 кръгови тренировки седмично ,не 3 :
загрявка
1.вертикален скрипец 3Х8 (обикновено максималната тежест,до която стигам е 25 кг )
2.машина за гърди (избутване) 3Х8 (при нея максималното е 20 кг )
3.хоризонтален скрипец 3Х8(17,5 кг )
4.Пулоувър ИЛИ кросоувър ИЛи пек-дек 3Х8
5.раменни преси 3Х8(с 2 дъмбела по 4 кг )
6.разтваряне встрани 3Х8 ( с 2Х3 кг )
7. бицепсово сгъване 3Х8 с 2Х 5 кг
8.трицепсово разгъване на скрипец 3Х8 (максималното ми е 12,5-15 кг )
9.50 клека без тежест + 30 клека с 2Х6 кг дъмбели
10.бедрено разгъване 2Х25 без тежест
11.бедрено сгъване 2Х30 с 10 кг
12.аддуктори (колкото мога )
13.абдуктори ( пак колкото мога )
14.глутеус машина 4Х10 на всеки крак
КОРЕМ( 3 кръга от следното ) :
15.”крънчове” 50 -60
16.”крънчове с извивки” 50
17.коремни преси 50
18.повдигане на краката от лег 50
19.повдигане на краката от вис 3Х15
20.на уреда за хиперекстензии -наклони за паласките 2Х30 за всяка страна
21.нормални хиперекстензии колкото мога
след това : 20-30 минути кардио (пътека или кростренажор)
манджата :
1.сега изядох: 3 ф.Бонус + 50 гр кашкавал +20 гр луканка + 250 гр пр.мляко
1 час след тази “здрава” закуска отивам на тренировка
2.1 час след тренировката : “зеленчуков джоб”:2 яйца + краставица+домат в марулки
3.в у-ще : “зеленчуков джоб 2” :) : в марули кашкавал (50 гр ) + краставица+домат
4.айрян
5.вечеря: 300 гр риба + салата +зехтин
мисля ,че около 1700 кал. се събират
Здрасти, дечко! Нали не се сърдиш, че ти викам така ;-)
Да ти кажа честно, тренировката ти ми се струва прекалено дълга и всеобятна. Тези тренировки се правят само в началото, колкото да свикнеш с тежестите, после няма много смисъл от тях, хабиш излишна енергия. Че накрая и кардио :smirk: , колко време ти отнема?! Помисли за нещо, което да е по-компактно и по-ефективно. Три пъти на седмица е добър вариант, но трябва да оправиш сплита. Това горното е луда работа.
Калориите правилно ли смяташ? На мен, без да смятам, ми се виждат по-малко от 1700, може и да греша нещо, но все пак...
Защо не сложиш след тренировката нещо по-качествено, вместо тоя кашкавал и яйца? Тури една мръвка в марулти :-) Между другото, щом тренировката ти е сутринта, сложи и след нея малко “Бонус”. Луканката, ако можеш я избягвай.
здрасти ! Не , не се сърдя естествено , “дечко” е идеално ахахах :) ;)
За тренировката: Определено се измарям доста ,но си мислех ,че тва е идеята..?Иначе сплит-ок,но не знам как да го направя .Ще се разтърся във форума и изданието и ще пусна примерна програма,на която се надявам да бъде хвърлено 1 око :)
Иначе за калорийте не съм сигурна ,все пак меря количествата на око и я е повече-я по-малко... :)
От утре до края на февруари вече сериозно ограничавам въглехидратите.Просто не мога да ги ям и да знам че след 2-3 седмици ще съм полугола :D :D :D
Месо , извара,яйца,зеленчуци,зехтин и от време на време прясно мляко или ов.ядки ще има в менюто ми .