Форумът е заприличал на кофа за смет!

Темата е заключена.

20.11.07
16:17

Нямах предвид мнения...Виждам,че е трудно затова идеята на модерейт да отпадне.Тогава аз предлагам да се заключват темите от сега нататък.Пример:”сън,какъв протеин,кво е креатин,как да кача маса,как да сваля,вода,алкохол” и всякви подобни бозави теми.Аз не искам от модераторите да се проверява всяко мнение и всяка тема.Колко подобни теми могат да се отвовят днес 5-10 макс.Не че не искам да се помага на хората,но да се помага на хора,които искат и имат воля да се занимават с тоя спорт.Индивида X пуска тема с едно изречение “как да кача маса” нито години,нито килограми,нито стаж,ръст.По начина по,който е оформена темата можеш да добиеш представа за човека.Или пък”кво да прая,че картата ми за морето почва след месец”.Като гледам и сайта е написан на чист български език и ако не си киорав,можеш да видиш колко информация има(за начинаещите говора).Тези теми никнат кат гъби,защото донякаде няма и респект от бб-тима,новия знае,че дори и да наруши правилата няма нищо да му стане.Когато земат да гаснат един по един и малко по малко ще се научат да търсат.Пък следващия път да видим дали ще пусне тема.

Мнението беше редактирано от Финдо на 20.11.07 16:19.

20.11.07
16:57

Както стана дума за броя мнения ми се струва добра идея в тези (евентуално) подфоруми за ветерани наистина да пишат хора които вече имат някаква база от постове за да не може всеки който е решил да си спами излишно с некомпетентни мнения, така ще се предотврати възможноста и там да се оспами.Така ако се сложи примерно някакъв праг от около 200 поста може да има някаква сигурност че човека през времето за което ще ги достигне ще попрочете доста материал от форума и ще понаучи доста неща, да вероятно ще има малко хора които са тренирали от години и едва наскоро са се регистрирали и няма да могат да пишат в тези подфоруми но те ще са малко и бързо биха стигнали този минимален праг след като има какво да кажат.
За да няма объркване какво имам предвид с тези подфоруми (може да се изразявам неправилно) ще обясня какво точно имам предвид - например в форума тренировки и упражнения има следните подфорумни папки 1.тренировъчни програми и упражнения 2.упражнения 3.травми и контузии 4.общи теми за тренировки и упражнения и тука като пета папка може да се добави 5.общи теми за тренировки и упражнения за ветерани - и в скоба да се сложи примерно 200 поста минимум.

20.11.07
18:18

Нещото, което ме кара да чета и пиша в този форум е точно това - когато дойдох, познанията ми за тоя спорт бяха ...никакви.
Хареса ми това, че тук получих отговори. Сигурно съм задавал елементарни и тъпи въпроси. Получих отговори.
Това е нещото, което ми хареса, затова и когато видя някоя ‘поредна, тъпа и бозава’ тема, ако мога да дам отговор на въпроса, ако ще да е и с линк към предишна такава тема - правя го. Все пак, тук сме с идеята да понаучим нещо, както и да споделим наученото, не да се надуваме и да претендираме за ‘форумно величие’ - това последното би било смешно и жалко.

В тази тема, имаше и добри предложения, но като цяло е...едно голямо мрънкане.

20.11.07
19:18

За съжаление нямах време да изчета всичко написано в темата, но мисля, че положението е повече от ясно.

Мисля, че форума има вече солидна история за жанра си. В него има голяма по количество и често пъти по качество  информация. Тя трябва да бъде систематизирана и подредена, така че да бъде използваема. Ясно е, че в едно чекмедже може да имаш много ценни и полезни неща. Ама като вътре е пълен бардак няма да може нищо да намериш.

Според мен трябва да се създаде нещо като добре замислена логически база данни от теми и мнения от форума. Това не е никак проста работа и изисква време и професионални качества, което предполага и известен финансов аспект.

Чесно казано не виждам какво друго би могло да свърши работа в конкретния случай. А ако по една или друга причина не се предприеме подобен ход, ще си е откровено циклене на едно място, стъпка назад.

Поздрави и успех ако решите за да се захванете с проекта.

Уважаеми съфорумци, благодаря за така добре развилата се дискусия. Радвам се, че има желание да споделяте вижданията си за развитието на изданието.

Нарочно ще се въздържа от коментар какво е и какво не е планирано вече да се направи, предлагам да представим една идея и да я коментираме отново.

С цел тази тема да не се разводнява като повечето родна извара на пазара, ще я заключа и ще Ви поканя отново при наличен резултат от работата, за да стреляме директно в целта, а не на посоки.

Надявам се да сте ме разбрали, благодаря още веднъж. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1