Дневник на Питона /фитнес тренировки и диета/

Дата: 08.11.2004
От: Варна
23.11.2007, 08:22

Хранителния ми режим за снощи:

Веднага след ставане 5 гр Глутамин, 3 гр HMB, гр Tribullus,

Храненията са както следва:

1)10 варени белтъка, 75 гр овесени ядки, 30 гр Казеин
2)грейпфрут, 30 гр бадем, протеинова вафла
3)300 гр риба тон, салата от броколи
4)45 гр казеин
5)300 гр риба мерлуза, зелен фасул

Преди тренировка пия:
- трибестан, BCAA`s, Krealkalyne, Glutamin, HMB, Fat burner, L-carnitine Liquid, и Caffeine+Taurine

По време на тренировка пия шейк от малко декстроза, аминокиселини, креатин монохидрат, глутамин и BCAA`s. - патентована формула smile

Веднага след тренировка пия 10 гр Глутамин, Whey Aminos i Krealkalyne

30мин по-късно суроватъчен изолат, заедно с 20 гр Яйен албумин

6)300 гр риба тон, картофена салата, домат
7) преди лягане Соев протеин 30 гр, ZMA, HMB, течен магнезий, Arginin+Ornitin

Малко ми бе водата, около 3 литра. Това е засега!

Дата: 21.08.2006
23.11.2007, 12:09

Кофеин какъв ? На коя фирма е ?

gorichka.bg

23.11.2007, 12:43

Приемам единствено и само добавки на фирма Weider. Кофеинът там е под формата на добавка, заедно с инозитол и таурин, която се разтваря във вода и става сок. Продуктът се наръча - Red Boost Powder wink

Дата: 18.11.2004
23.11.2007, 13:50

Определено ще следя темата с интерес. smile
Имам 2 въпроса:
300гр риба тон са около 63гр белтъчини,смяташ ли,че наистина успяваш да ги усвоиш всичките,заюото на доста места съм чел,че при голям прием,не всичко бива употребено както трябва.
Гледам няма много въглехидрати,на НВД ли си или.. ?

Пърдя във фитнеса!

23.11.2007, 14:52

Отговарям веднага:
- белтъчините незнам дали ги усвоявам всичките, но с по-малко количество усещам остър глад. И другото, на коет много малко хора обръщат внимание е, че белтъчините имат почти равни калории с въглехидратите и другата част от тях използвам за енергия. wink
Колкото до увеличения прием на белтъчини, приемем голямо количество вода, за да не се натрупват кето тела в тялото ми. Средния вододен ми е към 7 литра.
- Не съм на НВД, защото ми адски тъпа тази идея. Тялото ми не е шаблон и еднакво с мисълта на откривателя на на НВД-то. Не обичам да копирам общоприети принципи на хранене. Храня се според това как се чувствам всеки ден. Бил съм 30 последователни дни на кетонен режим и какво - скъсаха ме навремето по аналитична химия, изтъпях просто и не знаех къде съм. В момента всеки ден лавирам и се следявнимателно. Е, да, режа въглехидратите, но зареждам и противно на правилата, все пак тялото си е мое smile Бъзикам си го от време на време с някой друг трик или мазохистичен елемент, както 72 часа без капка вода! Но истинското учене върху мене си започва съвсем скоро ....
smile

Дата: 21.03.2007
От: ВАРНА, България
23.11.2007, 15:37

Това е един дневник, който лично аз ще следя с голям интерес. Любопитно ми е какво представлява една твоя тренировка.

Cheat on your girlfriends, not on your workouts!

АЗ

Дата: 22.01.2006
23.11.2007, 15:48

Питона ръст, кг ?

It is far easier to ignore than to understand

23.11.2007, 18:17

За ръст и килограми ме питаш - ами ще си бъда дълго време 176см висок  smile
Колкото до килограмите, в момента съм 90, с подкожна мазнина може би към 8%, но грубо ти го казвам, не съм се замервал, а съдя по кожата си. Най скорошните ми снимки го доказват.
Колкото до Владимир - еми разбира се, че ще си споделя и тренировката, как иначе. А пък ако искаш да я видиш на живо, ела в Херкулес, зарежи веднъж Финес-а smile и заповядай, не се крия smile Тренирам от 8 до 9 вечерта там в понеделник, вторник, четвъртък и петък, неделя отивам само за една кръгова бърза такава. smile
Тренирам в 4 дневен сплит:
ден 1 - рамена, трапец и трицепс
ден 2- гърди и бицепси
ден 3 - крака и преса
ден 4 - гръб, задно рамо, прасец

Кардио правя 5 пъти в седмицата (бягаща пътека), рано сутрин на гладно, някъде към 7 часа е това, а вечер тренирам с тежести. Накратко: тренировките ми са интензивни, почивам между сериите до 20 секунди, а между упражненията максимум минута! Тренировката ми с тежести трае не-повече от 35-40 мин, а в началото и в края й слагам 7 мин велоаргометър, независимо целта - качване или чистене. Тренирам задължително с MP3 плейър, защото макар и парадоксално, така се концентрирам по-добре, отколкото да слушам вицове в залата.
а вече как протича всяка една тренировка, ще пиша малко по-късно, защото огладнях и ще си направя шейка със суроватка. smile

Дата: 22.01.2006
23.11.2007, 18:21
Питона - 23.11.2007, 18:17

Колкото до килограмите, в момента съм 90, с подкожна мазнина може би към 8%, но грубо ти го казвам, не съм се замервал, а съдя по кожата си. Най скорошните ми снимки го доказват.
Колкото до Владимир - еми разбира се, че ще си споделя и тренировката, как иначе. А пък ако искаш да я видиш на живо, ела в Херкулес, зарежи веднъж Финес-а smile и заповядай, не се крия smile Тренирам от 8 до 9 вечерта там в понеделник, вторник, четвъртък и петък, неделя отивам само за една кръгова бърза такава. smile
ден 2- гърди и бицепси
ден 3 - крака и преса

Кардио правя 5 пъти в седмицата (бягаща пътека), рано сутрин на гладно, някъде към 7 часа е това, а вечер тренирам с тежести. Накратко: тренировките ми са интензивни, почивам между сериите до 20 секунди, а между упражненията максимум минута! Тренировката ми с тежести трае не-повече от 35-40 мин, а в началото и в края й слагам 7 мин велоаргометър, независимо целта - качване или чистене. Тренирам задължително с MP3 плейър, защото макар и парадоксално, така се концентрирам по-добре, отколкото да слушам вицове в залата.
а вече как протича всяка една тренировка, ще пиша малко по-късно, защото огладнях и ще си направя шейка със суроватка. smile

Между другото сега ти гледах подписа и са те давали във Фитнес мания  smile Май че Любо Лежанката беше с теб даже ти сбърка името  raspberry

It is far easier to ignore than to understand

23.11.2007, 18:36

Мдам, Бате Любе ми сбърка името 3 пъти в ефир и 7 пъти зад кадър, дължа го на високите температури  и повишеното съдържание на ....... в кръвта smile
Даваха ме и това лято пак август месец, както и в Мсат  отнов, но в предаването на Троян Георгиев “Малка Мощна Музика“ бях близо месец водещ. Снимах се и за Туистър предаването по GTV миналата година, където спечелих, и жалко, че ДЗВЕР не го е гледал предполагам, защото там изядох в национален ефир над 50 червея, за което никой не ми вярваше!  wink
Оказа се, че доста хора гледали телевизия бе smile Браво!

24.11.2007, 10:23
Питона - 23.11.2007, 18:17

ден 2- гърди и бицепси
ден 3 - крака и преса

Херкулеса ми идва малко далеч, затова не ходя там - иначе залата си е екстра. Като се прибера във Варна, може да мина някоя вечер да се запознаем smile

Поздрави

АЗ

24.11.2007, 23:43

Как беше днес диетата ? Същата като тази, която си постнал или... ? А това и мен ме заинтригува за много протеин на 1 хранене. Също трябва да ти кажа, че това с ситостта и протеина също съм наблюдавал върху себе си.

gorichka.bg

27.11.2007, 12:27

Снощи за цял ден имам изядени 108 белтъка, 100 гр овесени ядки, фини, 100 гр стафиди, и 150 грама суроватъчен протеин. Малко ми се догади да си призная. Изпих и 6 зеления чая за добър метаболизъм. Имам малко въглехидрати, защото чистя мазното под кожата ми wink

П.С. И около 8 литра вода, и 5 лв дадох за крайпътни тоалетни, тъй като бях цял ден в движение и ми се ....... такова де smile

Дата: 21.04.2006
27.11.2007, 12:34
Питона - 27.11.2007, 12:27

Снощи за цял ден имам изядени 108 белтъка, 100 гр овесени ядки, фини, 100 гр стафиди, и 150 грама суроватъчен протеин. Малко ми се догади да си призная. Изпих и 6 зеления чая за добър метаболизъм. Имам малко въглехидрати, защото чистя мазното под кожата ми wink

П.С. И около 8 литра вода, и 5 лв дадох за крайпътни тоалетни, тъй като бях цял ден в движение и ми се ....... такова де smile

Слушам и не вярвам на ушите си ,  big surprise 108 белтъка , абе ти луд ли си беее shock  , 6 зелени чая, божееее тоя човек се е побъркал нацяло
Но все пак е имало файда от цялата работа , добър оборот са направили крайпътните тоалетни  tongue wink

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !

27.11.2007, 12:37

6 зеления чай в какво количество? 108 белтъка е хубаво число :D.

gorichka.bg

27.11.2007, 13:31
Питона - 27.11.2007, 12:27

108 белтъка... трябва да кандидатстваш за рекордите на Гинес grin Мен след 6-тия започва да ми се повръща.

АЗ