|
16 Май
Тренировка Гръб
1.Мъртва Тяга - 3х130кг (5кг покачване на тежестта от последната тежка тренировка за гръб)(без фитили,смесен хват)(преди нея имах загряващи на 20,30,60,90 и 120кг)(много добре-поставих личен рекорд)
2.Вертикален скрипец - 6х70кг (5кг покачване на тежестта)(веднага след 6-те повторения направих още 3 със 60кг)
3.Гребане с дъмбел - 12х40кг (преди нея имах загряваща с 30кг)
4.2 суперсерии гребане на машина от седеж с вертикален скрипец тесен подхват с по 5-6 повторения за разтягане и помпене.
Много добра тренировка,доволен съм.
Хранене и суплементи:
1.Ягоди,череши,банан...30 мин след тях 6 яица без 1-2 жълтъка,2 филиики бонус,маслини,лютеница
2.Около 1л мляко,2 лъжици мед,40-50гр соев протеин(прияде ми се сладко и пих това)(между тези хранения - 1 Пъмп)
3.2 филиики бонус,домат,сирене,филе,кашкавал,извара
4. 40 мин преди тренировка 1 Пъмп...веднага след нея - 2 кисели млека,банан,ягоди
5.пуешко филе,извара,сирене,кашкавал
6.Домати,краставици,сирене,телешко филе
Всичко беше наред,с изключение на съня.Изобщо неможа да спя-нервната система се беше превъзбудила от трена и беше кофти.Плюс това днес имах изпит в 9,така че днес съм без сън.Също реших да се възнаградя с дюнер,2 пици и 2 шоколада Възстановяването ми е шит,но тази вечер ще компенсирам.
|