Блогът на DeadManWalking
|
|
08.01.2008, 22:49
Марто престараваш се с гърдите 10-12 серии ти стигат за разтеж ти правиш 14 + лицеви .. е няма да стане така работата.Вместо да правиш по 4 упражнение се съсредоточи върху правилната техника на лега.Лакти в страни на малко по-малко от 90 градуса и хват, при който в долно положение мишниците са успоредни.Като лягаш на лежанката изпъчи гръдния кош, краката долу за стабилна упора.Бавно и контролирано повторение като при желание може да задържиш за 1-2 сек в долно положение ( не да подпреш щангата на гръдния кош ).При флайсът разтваряш бавно колкото можеш, виж някой клип за правилната техника на флайса. Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
09.01.2008, 01:13
Не съм правил лицеви упори.Сериите не съм ги бройл,а лега се старая да го правя както каза ;).Само,че бавното стабилно повторение някой път ми убягва. :}Не зам при тебе как е,но ти усесщаш ли някво натоварване след тренировката си,защото при мене положението е почти плачевно.5 месеца съм тренирал издръжливост в горната част на тялото.Едва го товаря както искам. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
“To secure peace is to prepare for war” |
|
|
09.01.2008, 13:53
Усещам старохтно натоварване в гърдите. а след трен са сериозно напомпени. Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
09.01.2008, 15:30
РедУолкър ти си гледал програмата,която съм написал..сега я погледнах отново след като ходих до залата.Оказа се,че съм писал такива глупости… Оправих,мисля програмата,макар че не съм я доогледал може да има някой пропуск.Така или иначе досега не съм се съобразявал с нея,а в последния момент решавам как ще ми протече тренировката. Храненето днес е стабилно,радвам се за което.Както предположих ме удари треска в трапеца и в средната част на гърба.Гърдите отново все едно не съм ги тренирал,ама не ми пука ще си тренирам,както трябва.Трицепса,обаче явно съм го тренирал като хората .Втори ден яка треска. Като цяло засега нямам програма,която спазвам дословно а само обобщена версия,да ми напомня за упражненията.Пробвам различните упражнения,уча им техниката и наблюдавам натоварването в тялото си. ;) Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
11.01.2008, 20:00
Ммм..на който му се чете за моите първи стъпки в залата продължавам да си водя дневник: Крака:
1.Клек - 40 40 60 60
Рамо:
1.Раменни преси с щанга пред гърди - 4х20кг
Корем: 1.Коремни преси под наклон + Повдигане на краката от вис - 4х8-10 Впечатления:
1.Стълбите на връщане от залата бяха предизвикателство за мен. : )))
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
15.01.2008, 20:01
Няколко дни нямах интернет: Гърди:
Равен лег 4
Трицепс:
Френско 4
Да ви питам : Сладкото гони ли мускулната треска?И после ако нямам мускулна треска задължително ли нищо не съм направил? Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
15.01.2008, 20:30
И на двата ти въпроса отговора е не.
|
|
|
15.01.2008, 22:59
Обратното е и на двата въпроса сладкото дига инсулина които помага за изграждането на мусколи и мазнини но не е необходимо да е много висок за да качваш мусколи например аз карам на 1-1.5 грама въглехидрати и яко мазнини ( и естесвено протеина ама за него не говора ) и пак трупам ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |
|
|
16.01.2008, 21:59
Времето си минава дневника си се води… Гръб:
Набирания - 10,10,6,6
Бицепс:
Сгъване с прав лост - 10,10,20
Бицепса беше нито прекалено натоварен да не мога да си вдигна ръцете нито достатъчно силен да вдигна още веднъж дъмбела...въобще държенето на телефона беше трудно защото едвам си усещах ръцете...бе,беше бая странно. :DНякак си незнаеш защо дъмбела се вдига при положение,че ръката ти не работи… О_о Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
16.01.2008, 23:04
Незнам как мислиш да започнеш с 12 серии бицепс в началото.. после по 30 ли ще правиш?Стигат ти две упражнения по 3 серии .. да не кажа, че едно с 4 серии ти е достатъчно Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
17.01.2008, 15:48
Сърце не ми дава да реша кое да махна. :) Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
22.01.2008, 17:18
Петък: Крака:
1.Клек - 40 40 60 60
Рамо:
1.Раменни преси с щанга пред гърди - 4х20кг
Корем: 1.Коремни преси под наклон + Повдигане на краката от вис - 4х8-10 Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
22.01.2008, 17:21
Понеделник: Гърди+Трицепс:
Горен Лег Дъмбели: 20,20,20
Корем: Преси под наклон + Повдигане на краката от вис х4
Днес е вторник.Имам треска в трицепса и външната част на гърдите. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
23.01.2008, 20:04
Сряда: Гръб+Бицепс:
Набирания - 18!!! (плюс 2.Кой е машина? :D) 6,6,6 О_о
Корем: Както винаги. Хранене: Лошо,както винаги Резултати : В резултат на слаб прием на въглехидрати плочките започват да се изкарват и на дневна светлина. :/
Килограми : -1 кг -->> 74кг,но пък съм малко по чист,ако въобще е възможно. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
23.01.2008, 22:22
Добър трен, само че това “както винаги” за корем не ми харесва.. 2 макссс 3 пъти на седмица го прави.За да компенсираш по-малкото въглехидрати набавяй повече протеин, защото влизаш в отрицателен калориен баланс и ще сваляш постоянно кг.Също, когато правиш гърди+трицепс не прави бутането за трицепс.. няма смисъл от 10 вида лег.Прави френско + скрипец за трицепса - идеално влизат. Every hard workout is one step closer to your goal! |