Блогът на DeadManWalking
|
|
13.06.2008, 20:08
Ахаха,боже,написах ли че раменните преси ги правя с дъмбели? : ))) 30 кг дъмбели имах предвид. Ааа,вижте какво,с оглед на обстановката във форума напоследък,обявявам дневника си за свободна спам зона! (party) Днес,като си тръгвах от залата,ходя си аз ходя си...и по едно време нещо издрънчава,поглеждам надолу и ...коланът още ми е на кръста...бях изминал около 200м,обърнах се да ходя да го връщам,като го свалих със доза срам,недоумение,изненада и хумор.Гледам пред мен инструкторът,чака пред залата и ми вика : “ ‘Ши са сетиииш!!“ Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
15.06.2008, 17:33
1.Равен лег с 70кг - 8,6;с 75 - 6,5 СТАЛКЕР,кой беше интересният филм,заради който си натакова тренировката? : )) Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
18.06.2008, 20:05
1.Клек със 100 кг - 10,8,6 Клекът,както обича да казва RedWalker,го изядох.Внуших си,че щангата е лека...и тя се оказа лека. Редакция: Това “100” изглежда много гола цифра...трябва да се поукраси с едно 10…110. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
19.06.2008, 20:59
Така е,психиката има много голямо значение при тренирането,също и посоченото от теб внушение DEADLIFT |
|
|
19.06.2008, 21:13
1.Набирания с раменен подхват (чисти) - 8,6,6,5 (мързеше ме,бях надъхан за тяга Вдругиден ще си правя раменните преси. Каквото и да си внушавах на тяга... Може би зора ми с тягата беше,защото не почивах 48 часа. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
22.06.2008, 19:03
Та...бях на море. Интересното бе,че извадих изненадващо добра преса. Сега незнам за мацетата по плажа ли да ви говоря или за тренировки...хм...На кого му пука за жените всъщност : 1.Равен лег със 75кг - 8,6,6,5 Открих нещо доста тревожно...имам психологическа бариера за 80кг на лежанка...преди без страх си ги турях,дигах и забравях..а сега немога да се престраша да опитам да си подобря постижението...Въпреки всичко бавно ,но славно вдигам килограмите всеки трен.Но има и нещо друго,чувствах се слаб след това тичане по плажа.Коремът ми едва издържа щангата на преден клек. Всеки път,когато се надъхам да вдигам от лег..излизам от форма.
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
22.06.2008, 20:17
А мацките, а мацките? Снимки, снимки Голямо важно, поразменил си малко упражнения, а след плажни размотавания...наистина капва човек.
|
|
|
22.06.2008, 20:54
Мацки ли?Трябва да призная,че съм дълбоко изненадан.Аз очаквах да изгаряте от желание да видите как тренирах... Разгъването за трицепс със щанга няма ли да е просто френско,но изпълнявано от стоеж?Като пише Triceps Extensions предполагам,че трябва да го правя с дъмбели.Та,правя го с дъмбели. Начинът ми на мислене е обратен.След като ми вървят рамената трябва да си развия потенциала. ПС: Опуках 3 големи пици Калцоне.Слава Богу,не ги плащам аз. : ) Днес ми се наложи да помагам на нашите да преместят всички компоти и краставички,туршии и кво ли не (ах как ме връща това на село) от една маза в друга.Не само,че носех най-тежките щайги,но и ги носех една върху друга,качах ги по високите рафтове,правех всякакви финтове и си ги размятах по мускулните групи. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
22.06.2008, 22:00
Какви силови спортове си тренирал освен фитнес,че говориш така усилено против другите спортове?Аз също съм фитнес фен,но тренирам и бойни изкуства и мога да ти кажа,че опитът ми и не само това ми казват,че фитнесът е по-скоро изкуствен спорт като сила,да не говорим за експлозивност и гъвкавост на тялото и мускулите. Az sym Zdravko Jelqzkov.Boiko Borisov mi e idol i qm kartofi i oriz. |
|
|
|
22.06.2008, 22:12
Казах функционална сила.Нямах предвид това. Не бих се изказал против спорт,още по-малко такъв,какъвто не съм тренирал никога и си нямам ни най-малка представа за него. Няма такъв спорт “фитнес“.Фитнесът е място,снабдено с присобления,които имат за цел да подобрят един или друг твой показател,който да ти помогне в спорта. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
24.06.2008, 21:42
1.Клек със 110кг - 8,6,6,5 Френското беше невероятно леко.Все едно вдгиах с 25 кг. : )) Готино,мислех че никога няма да стана по-силен там. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
24.06.2008, 21:45
от колко време тренираш на какав хранителен режим си |
|
|
24.06.2008, 22:16
Охааа,любимият ми въпрос.Дефакто съм на един хранителен режим,който си изготвих отдавна.На практика от него вече почти нищо не остана същото.Едно нещо не се промени през тези 5 месеца,през които тренирах - пия много прясно мляко. : )) Вече съм пристрастен,много ми се услажда. Ако потърсиш назаде ще видиш режима. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
24.06.2008, 23:52
е как си се развил толкова мн на лег |
|
|
25.06.2008, 00:02
Push and Pray….това е. 1.Гледна точка От всичко по малко.Но легът ми е едно от слабите упражнения..поне аз така разсъждавам...докато не направя 90х8 не се признавам. Аз започнах от 70х3 лег...без да съм пипал щанга.Не е кой знае какво да стигна 80х8. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |