Блогът на DeadManWalking

Дата: 27.12.2007
От: Добрич,България
13.06.2008, 20:08

Ахаха,боже,написах ли че раменните преси ги правя с дъмбели? : ))) 30 кг дъмбели имах предвид.

Ааа,вижте какво,с оглед на обстановката във форума напоследък,обявявам дневника си за свободна спам зона! (party)  grin

Днес,като си тръгвах от залата,ходя си аз ходя си...и по едно време нещо издрънчава,поглеждам надолу и ...коланът още ми е на кръста...бях изминал около 200м,обърнах се да ходя да го връщам,като го свалих със доза срам,недоумение,изненада и хумор.Гледам пред мен инструкторът,чака пред залата и ми вика : “ ‘Ши са сетиииш!!“  LOL

Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way

“To secure peace is to prepare for war”

Моят Дневник

15.06.2008, 17:33

1.Равен лег с 70кг - 8,6;с 75 - 6,5
2.Преден клек с 80 кг - 8,6,6,5
3.Гребане с щанга с 85кг - 8,6,6,6
4.Сгъване с надхват с 25 кг - 8,6,6,5
Не правих прасец,отново...
На преден клек изтървах щангата в началната серия към 3-тото повторение.Слава Богу,свалих ръцете си и тя падна в сгъвките на лактите ми в стил “Зерчер клек“.За пореден път станах обект на внимание...
Това беше последната тренировка,в която съм предпазлив и си връщам силата на равен лег.Следващият път ще правя проби с 80кг.Рекордът ми е 80х7-8 и трябва не само да си го върна,но и съм си поставил за цел 80х8,6,6,5 smile

СТАЛКЕР,кой беше интересният филм,заради който си натакова тренировката? : ))

Моят Дневник

18.06.2008, 20:05

1.Клек със 100 кг - 10,8,6
2.Полулег със 65кг - 8,6,6,5
3.Набирания с надхват (чисти) - 11,6,5,4
4.Френско с 30кг - 8,6,6,5 (малко зор,но 30кг са си 30кг : )) )

Клекът,както обича да казва RedWalker,го изядох.Внуших си,че щангата е лека...и тя се оказа лека.

Редакция: Това “100” изглежда много гола цифра...трябва да се поукраси с едно 10…110. smile

Моят Дневник

Дата: 01.07.2006
От: Благоевград
19.06.2008, 20:59

Така е,психиката има много голямо значение при тренирането,също и посоченото от теб внушение

DEADLIFT

19.06.2008, 21:13

1.Набирания с раменен подхват (чисти) - 8,6,6,5 (мързеше ме,бях надъхан за тяга smile )
2.Кофички с 12,5 кг -8,6,6,5 (прекалено леки,дигам на 15кг )
3.Тяга със 120 кг -8,5,5,4,5
4.Повече не,мерси... : )))

Вдругиден ще си правя раменните преси.
Тягата забелязах накрая на едното повторение,че ако не оставям щангата на земята при всяко повторение упражнението става поне 2 пъти по-лесно.
Кофичките усетих приятно парене в гърдите,следващият път на 15 кила...все се виждам как правя кофи с 20..скоро,скоро : ))

Каквото и да си внушавах на тяга... smile Единственото при тягата е кураж,кураж да започнеш да дигаш нагоре,оттам нататъка е по-сигурно,че ще успееш.

Може би зора ми с тягата беше,защото не почивах 48 часа.

Моят Дневник

22.06.2008, 19:03

Та...бях на море. smile Тия,които живеят в София нека духат супата. : ))))
Проблемът е,че както всеки път,когато се отдалеча от къщи оставам гладен.Днес хапнах само малко на закуска преди да отида на плажа.Та бягах аз два дена по плажа,изгорях яката,играх волейбол (защото фитнесът те прави дърво : )) ).Видях се с някой стари съученици (и съученички..доста пораснали).

Интересното бе,че извадих изненадващо добра преса. smile И не стоеше като вдлъбнатите плочици на анорексичните германчета,а напротив,беше дълбока,заградена от стабилни коси коремни мускули и цялата ми основа беше обла,като дънер,като основа на дърво. smile Ех,как обичам тягата... След този уикенд на непрестанно движение съм изгубил един килограм,доста мазнини и вероятно мускулна маса,защото почти не се хранех. :(

Сега незнам за мацетата по плажа ли да ви говоря или за тренировки...хм...На кого му пука за жените всъщност :

1.Равен лег със 75кг - 8,6,6,5
2.Преден клек с 80кг - 8,6,6,5
*Набирания с широк хват (чисти) - 8,6,6,5
3.Раменни преси с 25 кг - 8,6,6,5
4.Сгъване за бицепс с надхват (доста по-добре се получи този път) с 30кг - 8,6,6,5
5.Разгъване над глава за трицепс - 8,6…тялото ми каза че тренировката ми се е проточила. smile

Открих нещо доста тревожно...имам психологическа бариера за 80кг на лежанка...преди без страх си ги турях,дигах и забравях..а сега немога да се престраша да опитам да си подобря постижението...Въпреки всичко бавно ,но славно вдигам килограмите всеки трен.Но има и нещо друго,чувствах се слаб след това тичане по плажа.Коремът ми едва издържа щангата на преден клек.

Всеки път,когато се надъхам да вдигам от лег..излизам от форма.

Спешна редакция: Еййй,аз днеска имах и гребане бе....напоследък съм много разсеян.
Спешна редакция 2 : * Пффф..правил съм и набирания....
Не-толкова-спешна редакция 3:  Без паника,просто съм разменил двете упражнения за гръб. smile

Моят Дневник

Дата: 04.05.2006
От: Прunяm
22.06.2008, 20:17

А мацките, а мацките? Снимки, снимки  vampire

Голямо важно, поразменил си малко упражнения, а след плажни размотавания...наистина капва човек. smile
Разгъването за трицепс, как го правиш - с щанга или с дъмбели?
За лега, можеш да пробваш с по-ниска първа серия. smile
Ако ти вървят рамената, а доколкото съм чел, това е така...не би трябвало да е им е нужнно допълнително натоварване, след  лег. smile

cool hmm  shut eye  blank stare  - тия тримката са страшни, нали?
Сезонът на дините свърши, започваме прасетата!  shut eye
Дневник.

22.06.2008, 20:54
С7АЛК3Р - 22.06.2008, 20:17

А мацките, а мацките? Снимки, снимки  vampire

Голямо важно, поразменил си малко упражнения, а след плажни размотавания...наистина капва човек. smile
Разгъването за трицепс, как го правиш - с щанга или с дъмбели?
За лега, можеш да пробваш с по-ниска първа серия. smile
Ако ти вървят рамената, а доколкото съм чел, това е така...не би трябвало да е им е нужнно допълнително натоварване, след  лег. smile

Мацки ли?Трябва да призная,че съм дълбоко изненадан.Аз очаквах да изгаряте от желание да видите как тренирах...

Разгъването за трицепс със щанга няма ли да е просто френско,но изпълнявано от стоеж?Като пише Triceps Extensions предполагам,че трябва да го правя с дъмбели.Та,правя го с дъмбели. smile

Начинът ми на мислене е обратен.След като ми вървят рамената трябва да си развия потенциала. smile
За лега,ще видя колко ще се надъхам,може да мина и без леката първа серия.

ПС: Опуках 3 големи пици Калцоне.Слава Богу,не ги плащам аз. : )

Днес ми се наложи да помагам на нашите да преместят всички компоти и краставички,туршии и кво ли не (ах как ме връща това на село) от една маза в друга.Не само,че носех най-тежките щайги,но и ги носех една върху друга,качах ги по високите рафтове,правех всякакви финтове и си ги размятах по мускулните групи. smile Тия дето оплюват фитнесът и са поддръжници на “функционалната сила“ да ме цунат отзад!

Моят Дневник

Дата: 26.04.2004
22.06.2008, 22:00

Какви силови спортове си тренирал освен фитнес,че говориш така усилено против другите спортове?Аз също съм фитнес фен,но тренирам и бойни изкуства и мога да ти кажа,че опитът ми и не само това ми казват,че фитнесът е по-скоро изкуствен спорт като сила,да не говорим за експлозивност и гъвкавост на тялото и мускулите.

Az sym Zdravko Jelqzkov.Boiko Borisov mi e idol i qm kartofi i oriz.

22.06.2008, 22:12

Казах функционална сила.Нямах предвид това. smile

Не бих се изказал против спорт,още по-малко такъв,какъвто не съм тренирал никога и си нямам ни най-малка представа за него.
Изключение прави Хандбала...мн. тъп... : )

Няма такъв спорт “фитнес“.Фитнесът е място,снабдено с присобления,които имат за цел да подобрят един или друг твой показател,който да ти помогне в спорта.

Моят Дневник

24.06.2008, 21:42

1.Клек със 110кг - 8,6,6,5
2.Полугег с 60 кг - 8,6,6,5
3.Гребане с щанга с 80кг - 8,6,6,5 (можех +5 кг )
4.Френско с 30 кг - 8,6,6,5

Френското беше невероятно леко.Все едно вдгиах с 25 кг. : )) Готино,мислех че никога няма да стана по-силен там.

Моят Дневник

Дата: 12.06.2008
От: Targovi6te
24.06.2008, 21:45

от колко време тренираш на какав хранителен режим си

24.06.2008, 22:16

Охааа,любимият ми въпрос.Дефакто съм на един хранителен режим,който си изготвих отдавна.На практика от него вече почти нищо не остана същото.Едно нещо не се промени през тези 5 месеца,през които тренирах - пия много прясно мляко. : )) Вече съм пристрастен,много ми се услажда.

Ако потърсиш назаде ще видиш режима. wink

Моят Дневник

Дата: 12.06.2008
От: Targovi6te
24.06.2008, 23:52

е как си се развил толкова мн на лег

25.06.2008, 00:02

Push and Pray….това е.

1.Гледна точка
2.Ген
3.Късмет
4.Постоянство
5.Предварителна подготовка
6.Техника
7.Скорост
8.Мляко : ))

От всичко по малко.Но легът ми е едно от слабите упражнения..поне аз така разсъждавам...докато не направя 90х8 не се признавам.

Аз започнах от 70х3 лег...без да съм пипал щанга.Не е кой знае какво да стигна 80х8.

Моят Дневник