Блогът на DeadManWalking
|
|
25.06.2008, 13:59
я попални този формоляр да не те питам мн вапроси |
|
|
25.06.2008, 14:01
Въпросник: Свалете мерките си: Моля изпратете теста обратно и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа след получаването на вашия е-майл, бъдете откровенни в отговорите си за да направим най-подходящата за вас програма! Успех! |
|
|
26.06.2008, 18:09
Данчооо,гръмни се,приятелю. Днес тренировката беше...провал.Спах има-няма 4 часа,сигурно е от това. 1.Набирания с подхват (чисти) - 8,6,6,5 Хватът ми на тяга не издържа...нямах сила нещо..незнам. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
26.06.2008, 22:15
Кирилица! |
|
|
27.06.2008, 09:00
Що гръмна човека бре?! А с тягата и хватовете - лелееее, колко го мразим т‘ва - усещаш, че без проблем ще дръпнеш още няколко бройки с поне 10ина кила отгоре, а някоя от ръцете ти се разтваря... ! :(
|
|
|
27.06.2008, 09:31
Има фитили за целта
|
|
|
27.06.2008, 09:33
Много бих се радвал Дедмен-а ако качи 1-2 клипчета как прави раменни преси,гърди с дъмбели или тяга. Пърдя във фитнеса! |
|
|
27.06.2008, 10:29
Особено килограмите му на тяга. И аз бих изгледал с удоволствие доказателствения материал DEADLIFT |
|
|
27.06.2008, 10:37
Не подценявайте дедмен-а. Лично аз си мисля, че той си тренира тежко и резултатите му са истина. Само тия раменни преси с 30кг дъмбели малко ме притесняват, но си мисля че това са двата дъмбела. Може и да не съм прав, той ще каже. |
|
|
27.06.2008, 11:15
И на мен ми е интересно да видя пресите с два дъмбели по 30 кг всеки. Имам съмнения относно изпълнението и амплитудата
|
|
|
27.06.2008, 12:09
Непременно. Има само един...незначителен проблем.Това беше една от последните ми тренировки в залата,преди да отлетя за Кипър да бачкам.Там,ако има интернет и камера...ще пратя.Ако не,на 1 септември! ...Пък мога и с телефона оттам,ако имат bluetooth adapter…ще видим. ПС:Боже...те затова ли ме гледат така с интерес като вдигам? : )))) ПС2: По 30кг във всяка ръка. ПС3: Пък ако нещата вървят със същите темпове...защо да не видите клипче с по 35кг.
Де да беше само това проблемът.Пусна ли си ръцете от щангата и силата ми пада с 5-10%...накрая нямах сила дори да вдигна щангата... Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
27.06.2008, 14:19
Aхм, има нещо такова(за хвата), но при последната си тренировка, опитах с кръстосан хват, т.е. едната ръка в подхват, а другата в надхват и нямаше никакви задръжки, но както и фитилите, така и този хват ...смятам да го отбягвам. Искам здрав хват - много здрав, много, много, много здрав хват и яки предмишници.
|
|
|
27.06.2008, 14:25
Че аз винаги ползвам кръстосан хват....ако си “играя“ само с надхват хватът ми по-здрав ли ще стане?Това не го знаех... Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
29.06.2008, 19:52
Връщам се от плажа...ръцете ми са пропити с плажно масло,очите ми пълни с женска плът,и целият ми торс е изгорял...рамена,трапец и горна част на гръб.Интересното е,че коремът ми си седи бял,както и кръстът...през цялото време бях прав,това обеснява нещата. Днес целият ден бях малко...слабо настроен.Но тренировката ме опроверга: Не правих преден клек заради рамената...ох как болят: 1.Равен лег с 80 кг - 9,6,6,5 Когато вдигнах 80-те килограма и тялото ми се настрои на тежеста ми се сториха много леки.Проблемната ми точка беше някъде средата на движението...бях много щастлив,когато ги направих 9.Можех и 10,но не ми се рискуваше. Като цяло днес няма настроение за подвизи.Когато се тренира тежко се изисква едно особено състояние на духа и съзнанието..едно надъхване..едно чувство на прилив на сила.Най-вече ми трябва на тягата,защото началото на движението е доста трудно.По 30 сек. ми е само подготовката преди да започна да вдигам нагоре. На лег обаче имах много желание и се получи.Радвам се. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
01.07.2008, 22:26
1.Клек (100кг) - 8,6,6,5 Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |