|
|
|
Дата: 21.11.2007
От: София
|
интересно ми е колко кила качи до сега и каде ги распредели горе долу в смисъл по корема омазни ли много или не
|
|
|
|
|
|
Дата: 27.12.2007
От: Добрич,България
|
Нека не избързваме с резултатите.Минал е само един месец,но все пак:
Качих общо 4-5кг.Мазнините всъщност се стопиха.Корема прие по-изразен обем,гърба дръпна на ширина и на форма,ръцете съвсем малко дръпнаха,но тепърва ще се развиват,краката обаче видимо се стегнаха,особено бедрата и набъбнаха. Общо-взето това е,ама мазно не само,че не съм качил ами и изгорих много с това моето ниакакво хранене. :(
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way
“To secure peace is to prepare for war”
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
|
Понеделник:
Chin-up набирания подхват
Dip - кофички
Deadlift - мъртва тяга
Standing calf raise (rest 30s between sets) - повдигания на пръсти
Корем:
-Ренегатско
-Повдигания на краката от вис
-Коремни преси
Изтощен съм максимално от тази тренировка.Не ми се пише хич...
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
|
Хранене:
По слабо от уикенда.Нямам голям апетит,незнам какво ме е било прихванало тогава.И все пак храненето ми е на ниво,все още...
Чакам си треската в гърдите и трицепса,обикновено идва няколко часа след като се събудя...
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
|
Значи,АЗ БЕЗ ФРЕНСКО треска НЯМАМ! Да си го запиша,отбележа и подчертая...
Без френско разгъване тресква в тръцепса явно не получавам,сега той не се обажда,но пък в гърдите както в края така и във вътрешната им част имам много плътна мускулна треска и използвах момента да ям колкото може повече. :D
Днес ще правя гръб.Мисля да прибавя тежести към набиранията и да кача 5 кг на гребането и 5 кг на тягата. Ей така,да има. 
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
|
Сряда:
Гръб:
Набирания - 10 чисти,8 с 5 кг,5 чисти,7 с 5 кг
Тяга - 40,60,60,60 (за пръв път усетих тягата както трябва в гърба,в средата.Ура )
Гребане с щанга - 40,40,40
Долен скрипец - 35,35,35 с тесен хват
Бицепс:
Най-добрата ми тренировка за бицепс досега.Получи се страхотно напомване в бицепса и предмишницата.
Сгъване с прав лост - 20,20,20 !!! За пръв път имах сила да направя по 8 чисти и в 3 серии!Следващият път +2/5 кг на щангата .
Скотово - 10,10
Набиране за бицепс - 10
След скотовото бях сигурен,че съм завършил тренировката си,но по план имах и набирания, а не исках да ги пропускам и затова направих само една серия.
Корем както миналия път.
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
|
Незнам дали забелязахте,но в понеделник тренировката ми беше различна.Опитах тренировка за издръжливост и сила.Естествено,че от един ден немога да си извадя изводи,но исках да разнообразя гърдите дето ги правя всеки понеделник и резултат имаше.Треската в гърдите се беше разпростряла по целия мускул не само в краищата както досега.Сега след като минах и през този вид трен съм много раздвоен.От една страна немога да се откажа от тренировката си за гръб,защото ми влиза перфектно.Има покачване и на сила и на маса.От друга тази тренировка в понеделник много ми хареса, а по план в сряда и в петък изпълнявам други тренировки с друг вид упражнения.Сигурен съм,че и от тях ще има същия ефект.Тааа,сега честно казано незнам накъде да поема.
Най-вероятно ще послушам Сталкер и ще си взема изводи от силовата издръжливост...планирам да покача обема на тренировките си и постепенно и целенасочено да прогресирам с килограмите.С една дума обръщам сериите. Досега правих 3х10 лег,сега 10х3 .
И те така...
Редакция: Аз съм идиот!Писал съм в сряда на правия лост ето това:
Сгъване с прав лост - 40,40,40…. О_о
Имах предвид 20,20,20 !! :D
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
|
Днес нямам тренировка,ще отделя време да опиша храненето си. Извинявам се за лошо водения дневник.Ту поправям,ту пиша неща,които трябва да прочетете 3-4 пъти и пак трудно ще ги схванете. О_о
Тааа да обобщим.Тренирам по сплит програма със стандартни упражнения за всяка мускулна група с увеличен обем целящ по-бързо и целенасочено увеличение на силовата издръжливост.Почивките не са по-големи от 90 сек.Пак да повторя силова издръжливост,защото ей сега някой ще ми каже да почивам 2-3 минути...
После храненето ми е нещо такова :
Сутрин: Ям яйца и пия много мляко.1 л прясно мляко и две кофички кисело преди даскало.В училище кофичка кисело мляко и фъстъци или катма със пастет и извара.
Вечер като се прибера се нахранвам както трябва.Най-вече картофено пюре и специалитета на заведението (бел. ред. Манджата) придружено с мляко и доста бял хляб.
След вечеря някаква закусчица.Тоест картофено пюре останало,филийки с нещо си,месо останало и т.н.
Ето това е долу-горе храненето ми.Мизерното ми хранене...Дали ще качам нещо ако се храня така?
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.12.2007
|
не знам не мога да съм сигурен ама протеина е малко !! Една от причините да се впусна в високо мазнина диета (другата е вкуса ми) е че протеина и мазнините са ръка за ръка - мазните храни са и с протеини ( сирене кашкавал яица риба свинско фъстаци мляко сметана ) !!
|
|
|
|
|
|
|
Увеличих протеините за всеки случай.Абе,досега не бях опитвал извара.Много напомня сирене това нещо. :D
Днес просто стана много късно и не ми се ходеше до залата.Надявах се новата зала да е готова и да отида на нея,но уви чак в понеделник.
Аз по принцип правя крака без абсолютно никакво желание и затова ми беше лесно да се откажа от тази тренировка.Но рамото и корема ми се свидеха и затова изрових от килера кривия лост и дъмбелите и си направих бомба тренировка. 
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
|
кофти краката са половината тяло
|
|
|
|
|
|
|
По-незабележимата част. 
Иначе бедрото ми е 56-57.По-напред е от горната част на тялото ми...
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
|
Да ама от там идва силата кога удряш и вкарваш тялото енергията идва от крака !!!
|
|
|
|
|
|
Дата: 16.06.2006
От: Варна
|
А ръцете колко са големи?
|
|
|
|
|
|
|
Wrestling_pro - 09.02.2008, 07:58 Да ама от там идва силата кога удряш и вкарваш тялото енергията идва от крака !!!
Прав си,краката дават упората на тялото при удар.Пък и аз не съм казал край,няма да тренирам крака...
@Миро Не съм я мерил.34-35.
Моят Дневник
|
|
|