Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:

28.12.04
00:43

И на мен ми отговори но по конкретно ще е следващият път.Тогава мога да постна нещо интересно ако разбира се ми отговори

28.12.04
11:48

Постигнатото от Златан, определено заслужава поздравления. Едно голямо БРАВО!!!

ПС За съжаление не мога да отворя опвечето снимки :cry:  Много кофти.  Обаче разгледах на Златан и Диджорджо и това май ми стига :D (шегувам се, разбира се).

28.12.04
13:55

.......

28.12.04
16:32

Браво,Златане :D То ва което си постигнал е изключително.Спомням си много добре твоето интервю в едно от списанията,и останах впечетлен а и малко ядосан от себе си.Аз почнах от 120кг и в момента съм 92,но подобен релеф не можах да постигана,може би трябваше да сваля още.Съжалявам че просто не се снимах тогава пък и сега нямам снимка за да я постна/не че знам как де :oops: /.Сигурно съм объркал някои неща,ама хора като тебе ме амбицират и ми създават по-голям хъс.Желая успех и за напред!

28.12.04
19:05

Нека всички благодарим на Златан за информацията “ОТ Извора”

28.12.04
19:17

Мерси много, Златене. Последна молба - напиши на 2 на 3 какви грешки смяташ, че си допуснал и какво би променил, ако трябваше сега да минеш през същата процедура отново. Благодарим.

BO

28.12.04
21:56

...

28.12.04
22:36

Определено страшно полезна информация , но имам един въпрос-задължитрелно ли е да бягаш когато тренираш за релеф , щото там съм много зле и когато почна релеф това ще ми е слабостта :oops:

28.12.04
23:29

[quote author=“master”]задължитрелно ли е да бягаш когато тренираш за релеф , щото там съм много зле и когато почна релеф това ще ми е слабостта :oops:

глей къф въпрос му задаваш на човека - той изписал половин книга а ти :shock: като не искаш тичане върти педали тогава. Или искаше да попиташ “задължително ли е кардиото при релеф?” Отг: ДА :wink:

29.12.04
01:05

[quote author=“Leo”]Мерси много, Златене. Последна молба - напиши на 2 на 3 какви грешки смяташ, че си допуснал и какво би променил, ако трябваше сега да минеш през същата процедура отново. Благодарим

.
Той ги е написал в общи линии и ми каза че си е изтрил снимките

29.12.04
10:41

Абе аз постоянно правя кардио , ама не под формата на кросове , аз питам дали требва да се бяга(не вело или нещо друго , конкретно бягане)

HE

29.12.04
10:43

Момчета хайде да не забравяме за какво става въпрос в темата!
За останалото има направени раздели!

RH

29.12.04
22:54

Здравей Златане нещо не се отваярят линковете към снимките ти.

P.S.
Още съм на 120 мамка  :( му последният път почти бутнах 125 сам :lol:

30.12.04
01:08

[quote author=“rhcp”]Здравей Златане нещо не се отваярят линковете към снимките ти.

P.S.

Каза ми че ги е махнал написал съм го в по горня пост

RH

30.12.04
01:33

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“rhcp”]Здравей Златане нещо не се отваярят линковете към снимките ти.

P.S.

Каза ми че ги е махнал написал съм го в по горня пост

Благодяря все пак не съм го забелязал

Ей момчета нещо на чат го обърнахте ми се струва!
Какви са тези безмислени постове? Когато искаш да питаш
някой определен юзер за нещо пращаш лично съобщение и
както писах в по-горен пост придържайте се към темата!
А за в бъдеще пропускай изрази от рода на “м.... му”!
Предупредил съм и съм цензурирал! Ако продължава така
ще трия постовете които не са свързани с темата!
head_hunter

06.01.05
14:15

vanisher екстра си пич ама можеш и още.. :wink:

06.01.05
18:46

Vanisher,страхотен прогрес!

06.01.05
22:48

И от мен поздравления за Vanisher-a.

07.01.05
00:44

Браво ванишер много късно ти видях съобщението на ICQ-то в 2:00 АМ и реших днес да ти пиша Браво Браво Се така продължавай и ще ме стигнеш (не си постигнал малко за годината браво)

07.01.05
01:23

Sax-o-matic защо се отказа имаш данни да станеш по голям почни да си тренираш все по 1 час ще намериш време
П.С. Готви софрата че скоро ще ти идвам на гости

BO

07.01.05
01:29

поздравявам vanisher! има голям потенциал.

JI

07.01.05
15:28

абе хора къде са тея снимки на ванишер !!??!?!

07.01.05
16:21

[quote author=“JiVk0”]абе хора къде са тея снимки на ванишер !!??!?!

В тази тема се пускат всички снимки:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3005
А в тази тук се коментират постнатите там снимки.
Мойте са в края на темата.

JI

07.01.05
16:37

еииии от датата не ми отваря нищо прецакана ми е :(

07.01.05
17:21

vanisher, напреднал си! Поздравления!

07.01.05
19:26

10x на всички :)

08.01.05
19:35

Браво Vanisher :!: Явно не си губиш времето в залата  :wink:

Браво и на РаКо  :!:  Изглеждаш невероятно за петнадесет годишен. :shock:

08.01.05
23:15

И от мен едно голямо БРАВО! Въпреки ,че съм им го казвал.
по-здрави

09.01.05
00:40

Рако кой ще ти се смее много добро тяло за 15 години много си мечтаят за такова

MA

09.01.05
17:58

за Емо и Джорджо евала много! .. ама за Ванишер... Тва на 18 години .. А иначе с кво самочувствие..

Усещам нотка на заяждане!
Тонът ти не е подходящ  :evil:
Да не се повтаря ( Първи жълт картон )
vanisher

09.01.05
18:47

[quote author=“Master_B”] .. ама за Ванишер... Тва на 18 години .. А иначе с кво самочувствие..

Що бе,ние говорим за напредък!Сигора е положил много усилия,цени труда на другите!!!

_M

09.01.05
22:00

PaKo не смятам ,че който и да е било би ти смял ,защото си постигнал много добри резултати.Продължавай в същия дух

10.01.05
09:42

Петко К браво за постигнатото ,добър гръб! Иначе имаш пропуски в позирането защото както се казва “тая работа не е като оная” :))) та позирането пред огледало и на състезание не е като на фотосесия и имаш леки пропуски в тва отношение. Иначе добра физика ! Дай малко инфо за себеси ако искаш.
по-здрави

10.01.05
10:48

Абе аз на състезания няма да ходя, така че не държа да мога да позирам правилно ;) Пък и нямам навика да позирам пред огледалото :)
Аз не смятам, че съм постигнал кой знае какво. Можеше и повече, ама съм си мързелив по природа ;), и не обичам да спазвам режими.
И специално гърбът смятам че ми е слаб, поне в сравние с гърдите. Ама аз тренирам изцяло аматьорски, просто за да съм във форма. Все пак тази година мисля да наблегна на гърба и ръцете малко, и да изчистя повече.
Не знам каква информация искаш. Тежа 83 кг (в момента на снимките) на ръст 169 см, ама съм мазен, както се вижда, поне 14 - 16 % мазнини, според разни калкулатори.
Имам доста стаж, но и много прекъсвания. Значи от 97 - тренирам, но имам над три години прекъсвания, та се получава нещо такова - една година тренировки, една прекъсване, после две години тренировки и две прекъсване, и последните две години и малко (от септември 2002), без дълги прекъсвания тренирам. Рядко тренирам повече от два пъти седмично, случва ми се и само веднъж да ходя.  На 26 години съм.
Ако те интересува още нещо, питай :)

10.01.05
10:56

Ами ръката колко ти е и висчки тези изометрични мерки ? :) И колко вдигаш от лег,клек и тяга :)) -това са въпросите в бб-то :)) няма начин  Та имах предвит ,че за фотоси си е друго позиране и требе да си малко фотомоделче за да излезнат добре :)
по-здрави и успех

10.01.05
11:08

Абе аз на тези въпроси съм отговорил в съответните теми, ама ето накратко. Ръка в момента студена е 42 см, след тренировка стига до 43. Гръден кош 117, ама нещо не мога да го премеря сам много добре, та може и да има отклонения. Талия 90 (беше 100 пролета :) ). Бедро 65 (беше 70), прасец 40 (не го тренирам). Лежанка, миналата седмица 135 х 1 (чисто), 140 ме затиснаха :). Тяга 162.5 (пак единица), клек 150 максимум, ама скоро не съм клякал, та не знам. Слаб съм в краката, ама иначе са ми големи като обем и не ги тренирам много. При тази лежанка тягата и клека трябва да са ми към 200 кг :(, за да има баланс. Но се надявам да ги подобря.

10.01.05
18:29

Браво и от мен Петко добър прогрес но трябва постоянство в тренировките както си се убедил.Разбираш нещата и си с доста добър краен продукт.Как ще ти е слаб гърба бе човек добър е а краката ако си ги направиш пак 70 си е предостатъчно
Успех

BO

10.01.05
19:29

поздравявам Пако и Петко!
Пако, браво за тези години, направо учудващо добре! За колко време го направи това?
Петко... и аз съм на твоите години... ама май само талиите са ни еднакви  :oops:  :D :D :D

10.01.05
19:46

Мерси за оценките, макар че аз не се виждам в чак толкова добра светлина (поне съм скромен :) ).
bobtosh, това е след няколко месечна НВД. Трябваше да ме видиш при 100 см талия, приличах на прасе :). И сега имам доста излишно де, талията ми трябва да е около 80 см, за да изглеждам добре.
djgorgio-ASTOR, как ще си правя краката пак 70 см бе? ;) Те и сега изглеждат несъразмерно големи спрямо горната част на тялото. Аз от бедрата, ханша и талията имам най - много да чистя. 62 см са добре, ако ги направя толкова. Виж, малко сила на краката няма да откажа, сега май ще почна пак да клякам.

10.01.05
23:19

Прав си сила им вкарай щом 70 ще изглеждат големи и при мен е така само сила се опитвам да им вкарам от 3-4 месеца почнах иначе не тренирам крака щото са ми големи по размер

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1