Евро Футбол
|
|
15.01.2008, 19:36
Здравейте какво мислите за евро футбола, аз мисля че е много добър начин да си искарваш допълнителни пари за добавки например... е разбира се не винаги се печели то има и много добри периоди някой от форума пуска ли ? Ако живота беше лесен, то нямаше да започва с плач. |
|
|
15.01.2008, 20:08
Напълно съгласен съм.ПУсках преди 2 години подред и съм към 100 лева 4иста пе4алба долу горе.И сега не бях пускал от 4 5 месеца имам пуснати ..6 лева спе4елени 30 за 4 пускания.И бих кръстника ми на канадска докато е пиян и от там 10 лева. Не е важно колко вдигаш,а как излгеждаш!!! |
|
15.01.2008, 21:31
Ами играя,не съм някав манияк...чат-пат минавам да пусна некое фишче.За утре играх,да видим кво ще излезе. [quote author=“так“] |
|
|
|
15.01.2008, 21:35
Приспадам го към комара, в който съм изключително хаотичен и рисков играч (играл съм един път сварка и един път ролетка на пари, 1:1 като резултат). Ние работим с Еврофутбол по някои проекти, много интересен бизнес модел. |
|
|
21.01.2008, 22:54
По - добре спортинг бет там поне коефициента е по-добър. Еврото са доста оскъдни откъм даване на К THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
27.01.2008, 16:52
Може ли да ме орянтираш горе долу какво е това? Ако живота беше лесен, то нямаше да започва с плач. |
|
|
27.01.2008, 18:21
|
|
|
27.01.2008, 23:31
Митко ме е изпреварил.Има от пиле мляко. THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
28.01.2008, 18:26
Аз съм против хазарта като цяло и съм на мнение, че е за хора с пари. |
|
|
28.01.2008, 22:59
Имаш право.... Въпреки, че и аз пускам по-некой друг фиш в еврото не мисля, че с това могат да се изкарват пари. Единствения вид хазарт, от който буквално можеш да живееш е покера. Там обаче трябва и книги да се четат, трябва и практика и най-вече търпение, но пък е голяма зарибявка и ако достигнеш до едно ниво спокойно можеш да изкарваш някой друг лев от турнири по интернет ! Хубавото е, че можеш да започнеш без абсолютно никакъв риск - Freeroll турнири със минимален награден фонд (около 10тина euro, зависи от сайта и турнира) но пък играеш със не реални пари с шанс да спечелиш реални, а тях да ги завартиш после евентуално. You know what I fucking hate? When you search for something on google and all you find are forum pages where someone else is looking for the same thing and the answer is some dumbass saying ‘just search google for it’ |
|
|
28.01.2008, 23:22
Винаги ще си на загуба ако играеш , това спор няма. THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
28.01.2008, 23:23
аз спрях да спонсорирам Черепа...доста отдавна....купувам си храна |
|
|
29.01.2008, 00:01
Не е вярно, за целия минал сезон съм развъртял 2000 евро в печалби и загуби, като почнах със 100 евро и след края на сезона имах 105 ... 5 евро за една година си е чиста печалба. Спортните залози са за удоволствие, а не за печелене на пари. Имам познати обаче, които се изхранват от това, само че те залагат хиляди... |
|
29.01.2008, 03:22
Смятам, че е доста наивно да се разчита на еврофутбола да се изкарват пари... или пък да се изхранваш... смях. Единствения, който се изхранва от това е черепа. Да и аз имам приятели които са печелили много пари от еврофутбол (няколко хиляди евро), но в крайна сметка всички ги губят и пропадат. Не знам за един играч който да е забогатял от отва или от друг тип хазарт. За удоволствие става разбира се... но в никакъв случай за печелене на пари... (печели единствено този който организира залаганията). Продуктов Мениджър - НАУ България |
|
|
|
29.01.2008, 08:49
Уверявам те, че има такива, които са забогатели от това. Познавам даже едно момче(стана 3ти на националния турнир по покер в Слънчев бряг-15 000 лв.) и той постоянно играе. Не казвам, че постоянно печели, но започна с 800 евро и сега не пада под 5/10 000. В смисъл че е губил и по 10 000, но е печелил и по много повече. А съм гледал и за един от Лас Вегас. Той отишъл там с целта да стане професионален играч по Black Jack. Толкова много печелил, че не го пускали в повечето казина. Тогава си направил брокерска къща и казва,че сега тръпката е много по голяма, защото залага милиони, а в казината не може да залагаш толкова много за един залог. Така, че ... има я и другата страна, но не са толкова много тези, които са забогатели от хазарт. Има такива, които с това се изхранват, но при тях нищо не е сигурно. Днеска си богат, утре беден ... “Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein |
|
|
29.01.2008, 12:32
Ако играете в интернет най-добрият сайт за залгания е http://www.betfair.com ! Формата е временна, класата е вечна. |
|
|
29.01.2008, 12:36
Покерът за пари не е точно този хазарт. Аз мога да играя вързано и на шах и действително да печеля, ако съм много добър. За да печели един обаче, друг трябва да губи. В организирания хазарт нещата не стоят така. Аналогът в случая е да пратим твоя човек. Да играе покер. Ама на машинките. Макар че и на комарджийските залагания нещата не са толкова цветущи. |
|
|
29.01.2008, 15:53
Съгласен съм на 100%. А покера срещу хора (било то на турнири или не) все пак е игра срещу други хора като теб. Тогава не играеш срещу дадена програма (машинките), която е създадена да губиш. Не случайно покер милионерите се задържат на върха много време и са все едни и същи хора. Не може тези хора ВСЕ да имат късмет, не може да пишат по няколко книги относно покера и да разчитат само на късмет. Въпроса е обаче да си наистина зарибен и да стигнеш до 1 определено ниво - не говоря за световно ниво и ходения по различни професионални турнири, а за такова, с което да можеш да обираш останалите по интернет масите...При покера не е само хазарт. You know what I fucking hate? When you search for something on google and all you find are forum pages where someone else is looking for the same thing and the answer is some dumbass saying ‘just search google for it’ |
|
30.01.2008, 00:03
Момчетата горе вече обясниха... едно е да играеш на покер с хора, друго е с машина. Дали е покер, шах или белот няма значение - когато играеш с други хора и си по-умен или хитър от тях може да ги победиш, но когато играеш примерно еврофутбол всичките коефициенти са сметнати така, че организатора да печели и то доста. Един вид както каза ДЗВЕР - нека той да си нагласи машинката да дава 10% победи и 90% загуби пък вие печелете пари от това. В еврофутбола коефициентите са такива, че както и да свършат мачовете в общия случай печели организатора... окей може 1-2 пъти да ви провърви, но за забогатяване от това не може да става дума. Даже не знам защо спорим за толкова очевидни неща... Продуктов Мениджър - НАУ България |
|
|
|
30.01.2008, 00:23
С две думи - ако Еврофутбола работеше на загуба, просто нямаше да съществува Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“ |
|
|
30.01.2008, 00:38
Абе играеш ли хазарт рано или късно ще си прошляк.Един спечелил еди колко си пристрасти ли се изстива. THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
30.01.2008, 09:22
Един мой приятел залага до левче общо към 10 пъти и е на чиста печалба към 50 лева. Последно с двама негови приятели общо заложиха 2 лева и зеха 72! |
|
|
30.01.2008, 18:57
Файда от залагания няма. Играйте заради тръпката, и не залгайте пари които неможе да прежалите. Формата е временна, класата е вечна. |
|
|
31.01.2008, 23:09
Е от това вече може да се печели ! Другото от което може да се печели свързано със залагания е да станеш “партниор“ на bet-at-home.com. За целта трябва да имаш посещаем сайт - и всеки, който се регистрира след като е бил прехвърлен към bet-at-home през банера на вашата страница става и “ваш клиент“. В смисъл получавате някакъв процент от оборота, който същия този клиент направи..не помня вече колко точно, но е далавера като цяло! You know what I fucking hate? When you search for something on google and all you find are forum pages where someone else is looking for the same thing and the answer is some dumbass saying ‘just search google for it’ |
|
|
01.02.2008, 00:23
Винаги съм намирал голяма прилика между хазарта и наркотиците. И в двата случая накрая губиш разсъдъка си и си готов да продадеш и долните си гащи, за да си осигуриш поредната доза/залагане. Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“ |
|
|
01.02.2008, 12:48
За това говоря Ако живота беше лесен, то нямаше да започва с плач. |
|
|
02.02.2008, 00:02
После като събереш няколкото пъти и теглиш калема ще видиш че пак си на загуба.Хазарта разчита точно на това да те зариби с някаква печалбица и после.... THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
08.02.2008, 14:18
оооо аз съм редовен събота и неделя като има мачове от Англия и Италия , но иначе като цяло съм вътре около 60-70 лв. ама те парите се вартът “Красота,Вяра,Борба“ |