Кой/Какъв дезодорат/стик/парфюм ползвате и доволни ли сте от него ?
|
|
15.01.2008, 23:39
Чудих се къде точно дали тук или в Общи тема да го пусна пък накрая теглих чоп и ето :) . Интересно ми е кой или какъв дезодорат/стик/парфюм ползвате и доволни ли сте от него ? Споделете мнение кое е по ефикасно стик или дезодорант и коя марка ? Кой е любимивият ви аромат ? Ей такива нещица , да става дискусия ;) . Аз лично винаги съм ползваш Str8 и съм горе долу доволен макар че вече е време да за смяна на марката :) . Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
|
16.01.2008, 00:13
Стик скоро не съм взимал. На Adidas съм от доста време. Дезодорант обикновен, не от тия белите дето остават по дрехите. Невероятни са и всички аромати ми харесват. Practice makes perfect. |
|
|
16.01.2008, 00:17
Nivea / Nivea / Calvin Klein. |
|
|
16.01.2008, 09:48
@Георги Гайдов има такова нещо , преди бяха по силни, сега ... нещо ги разводниха . @Димитър Михайлов някакви отзиви за nivea-та Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
|
16.01.2008, 10:04
Лошо за продуктите на Nivea не мога да кажа, като това е гарантирано 100% потребителско мнение. Харесва ми цялата им гама продукти, като все пак мога да кажа, че има и изключително успешни български аналози. Но вече излизам от сегмента, който обсъждаме, затова няма да задълбавам. |
|
|
16.01.2008, 10:10
Дезодорант на Юнайтед Калърс ъф бенетон - Колд, парфюм на Диор - Фаренхайт (около 6 години го ползвам, просто ми е любим) |
|
|
16.01.2008, 10:38
афтършейв - в момента str8, мисля че е черната кутия |
|
16.01.2008, 19:07
Парфюм ползвам Hugo Boss Selection и мислех да си зимам XY,но леля ми ме зарадва с един Oriflame Eclat и от него съм доста доволен-дълготраен хубав аромат има :) .Дездорант не ползвам никакъв,а афтършейв-пак Oriflame Eclat,но нещо не съм доволен от него!Повече ми харесва на Viking Sensitive with Aloe ;) |
|
|
|
22.01.2008, 11:03
Деним Блек - афтършейв НЕ Е ВАЖНО ДА СИ ДОБЪР - ВАЖНОТО Е ДА СИ МАНИАК |
|
|
22.01.2008, 15:19
Колко пари излиза Фаренхайта ? Че ми се виждат доста над 50 лв за парфюм.Както и да е не искам да ти правя сметка на парите
It is far easier to ignore than to understand |
|
|
22.01.2008, 17:21
Незнам дали му е тук местото да повдигна въпроса за стиковете и рол-он но преорачвам да се поинтересувате за вредата от тях, или по точно от алуминия който съдържат. Аз лично ползвам солни кристали. Ер истина е че не спират на пълно потенето но елиминират миризми и не оставят никакви петна по дрехите. За парфюм - Lacoste Essential - един от малкото парфуми от който не ми е омръзнал за 5-6 месеца. You must want it, some people don’t! |
|
|
22.01.2008, 18:25
Вчера се разхождах из магазини и влязох в една парфюмерия.Миризмата на парфюмите Adidas направо ме опияниха сега като си свърша сегашния ще си купя adidass много ЯК те са няколко вида черен червен и още някъф “Не е важно колко вдигаш,а как изглеждаш” !!! |
|
|
23.01.2008, 12:06
Солни кристали? Честит юбилей.
|
|
|
23.01.2008, 13:03
Колко интересна тема, някъде може и пишките да си премерим |
|
|
23.01.2008, 15:34
Хмм и на мен ми е интересно как ги ползвам тия “солни кристали“ It is far easier to ignore than to understand |
|
|
23.01.2008, 17:28
За да не говоря празни приказки ви насочвам към страницата на производителя http://www.thecrystal.com/crystal_story.cfm Надявам се това да не се преме като вид реклама, а по скоро като информативно средство. Държа да отбележа че нямам никаква вързка с горепосочената фирма (с изключение на факта че ползвам неин продукт) и че има и други фирми които предлагат въпросните “минерали“. You must want it, some people don’t! |
|
|
23.01.2008, 23:03
Ммм я кажи нещо ориентировъчна цена на тея кристали ? Заинтересова ме Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
|
23.01.2008, 23:25
Ами аз моя стик го взех за към $7 (ако не се лъжа на сайта май видях и цена някъде) од едно магазинче за “натурални“ продукти, но не съм осведомен дали го има и в БГ вече този продукт. За сметка на това ако потъсиш в нета има много предлагане. Е ще се оскъпи малко заради доставката ама като вземеш на предвид че наистина стига за 1 година мисля че си заслужава. You must want it, some people don’t! |
|
|
29.01.2008, 12:42
Аз лично за против изпотяване ползвам на Жилет или на Менен. За парфюмите които съм имал малко мнение да изкажа: 1.Bvlgari Aqua (тва ми беше първият и е супер) Формата е временна, класата е вечна. |
|
|
29.01.2008, 14:01
ок.95лв. за 50мл. |
|
|
29.01.2008, 14:36
FAHRENHEIT Dior 100 ml Tестер 88 лв. Формата е временна, класата е вечна. |
|
|
30.01.2008, 09:43
Доста съм взимал. Лятото си зех например адидас (мъжки) спортния модел и не бях чак толкова доволен. Ся съм с Rexona(for men) и съм доста доволен. Иначе парфюми само ако ходя някъде дето няма се изпотявам. Там Карлос мойа м ие любим |
|
|
30.01.2008, 10:17
Парфюми съм имал всякакви - Armani, Celvin Klein, Herrera, Yves Saint Laurent, Bvlgari, Hugo Boss, Trussardi (мъжкият Inside е невероятен аромат), Christian Dior, Jean Paul Gaultier, Lacoste и въобще каквото се сетите. Много съм имал и пробвал. Стикове ползвам на същите фирми. Текущо: парфюм CK, стик Herrera. |
|
|
30.01.2008, 18:51
За Inside-a сме на едно мнение ::smile:: Формата е временна, класата е вечна. |
|
|
02.02.2008, 20:32
Извинявам се за офф топика, но исках да попитам някой ползвал ли е Attitude на Armani, защото исках да си го поръчам, а не ми се чака тестера, и ако го харесам още толкова за парфюма, а и ако някой знае каде го има в Пловдив ... “Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein |
|
|
02.02.2008, 21:51
По добре си го поръчай от нета. Няма смисъл да плащаш наема на магазините у Пловдив Формата е временна, класата е вечна. |
|
05.02.2008, 11:44
В момента ползвам дезодорант Adidas, против изпотяване Rexona (Sport Instinct) не е лош. |
|
|
|
09.02.2008, 22:48
Яяя темата каква станала а аз се забравям да и хвърля 1 поглед Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |