|
|
|
Дата: 03.02.2008
От: Куклен
|
Добре ще стане интервю и с ASTOR 
150 см висок
13 години
47 кг
|
|
|
|
|
|
Дата: 14.03.2005
|
Ради Хаджирадев - 05.02.2008, 12:00 На мен лично би ми било интересно интервю с теб, Владо, Калоян, Чукундур и Дзвер ... това би било най-интересно, лично за мен. Образование, стаж, каква е връзката им със спорта, от къде са им придобити знанията и т.н.
П.П. Не съм чел горе интервюто, надявам се не преповтарям въпросите
П.П.П. Мартин също, бих казал, но той вече не пише 
Емо и Дзвер направиха интервю с мен по време на подготовката ми за последното състезание, но се затри някъде .
|
|
|
|
|
|
Дата: 05.07.2004
От: Бургас
|
Затрило?
Беше публикувано
Със смяната на сайта всички материали преминаха в архив, където чакаме да видим Митко в какво ще ги организира Не вярвам просто да ги е разкарал завинаги.
Ама то вече ще е старо това интервю. Трябва ново да направим.
Иначе в личния си архив сигурно и аз го пазя. Нали аз ги оформях и редактирах... Ако ти трябва...
Пичове,
Използвам момента да ви благодаря на всичките за голямия интерес към интервю с мен. Направо не можах да повярвам, при условие че от години съм потребител с позатихнали функции.
Само искам да ви кажа: на ДЗВЕРа повече му дайте да пише мнения, интервюта и материали, не да дава пресконференции.
Имам някакви постиженийца и аз, но въобще не съм пример за който и да е. Следвам някаква моя си философия, трудна за разбиране, нежелана за прилагане. Не съм пример за спортист. Даже спорта ми е съвсем между другото напоследък. Виж, за четене съм чел, даже доста, макар и в определена посока, ама какво да кажа в интервюто? Вижте ме колко много знам ли? Сериозно интервю ще стане...
То това не се казва. То или се разбира или не. Така или иначе на въпросите във форума тук - там отговарям. Ако ви хареса и ви върши работа, значи знам. Ако не - не знам... Какво интервю да дам за това?
Честно, поласкан съм и ако настоявате, вероятно можем да скалъпим нещо с Митко. Ама ако не настоявате... Лично моето мнение е че за интервю е по - добре да си изберете по - спортни натури....
|
|
|
|
|
|
Дата: 22.01.2006
|
Давайте още интервюта много добре се получава
It is far easier to ignore than to understand
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.08.2006
|
Направете с Alkorin 
|
|
|
|
|
|
Дата: 30.01.2004
От: София
|
Да не го клеветя, но той отказа засега. 
|
|
|
|
|
|
Дата: 22.03.2008
От: БЪЛГАРИЯ
|
Емзо, Дзвер, Астор, Стоянчо
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.04.2004
|
От 2004-та чета форума и отдавна не бях влизал тук,че бях спрял фитнеса,ама от половин година съм в играта пак.Спомням си за моята света троица Астор,emzo и emil_mlo на първите двама виждам постове,ама на третия не.
Az sym Zdravko Jelqzkov.Boiko Borisov mi e idol i qm kartofi i oriz.
|
|
|
|
|
|
Дата: 27.12.2007
От: Добрич,България
|
Аз лично се интересувам от Астор,как е успял да вдигне 200 от лег. 
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way
“To secure peace is to prepare for war”
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
|
Joredos - 22.06.2008, 17:47 От 2004-та чета форума и отдавна не бях влизал тук,че бях спрял фитнеса,ама от половин година съм в играта пак.Спомням си за моята света троица Астор,emzo и emil_mlo на първите двама виждам постове,ама на третия не.
На третия и аз за сжаление не виждам...
Емо започна да се интересува и от други неща... Стана йога. Ще го срещнеш спорадично и във форума на ЦСКА. Тук... Мисля че влиза понякога и чете... Но рядко пише.
|
|
|
|
|
|
Дата: 04.09.2005
От: София, Луковит
|
D3BEP - 16.03.2008, 05:10 Пичове,
Използвам момента да ви благодаря на всичките за голямия интерес към интервю с мен. Направо не можах да повярвам, при условие че от години съм потребител с позатихнали функции.
Не всички мислят така май. Нещо интересно се заформи с Милко там. Иначе пичове като теб са най-ценните тук. Даже ти си един от най. По мой наблюдения има доста хора във форума със знания и най-важното опит, но не споделят ли, нямат време ли, не знам. Дори и да кажат нещо, то е лаконично и не достатъчно. А ти често пишеш големи и изчерпателни постове с много полезна информация в тях.
Поздрави и евала, за което!!!
и др-те да не се услушват, ми да се вземат в ръце. 
Докато човек не се предаде той е по-силен от съдбата си
(Е.М.Ремарк)
|
|
|
|
|
|
|
jalokin - 22.06.2008, 21:32 D3BEP - 16.03.2008, 05:10 Пичове,
Не всички мислят така май. Нещо интересно се заформи с Милко там. Иначе пичове като теб са най-ценните тук. Даже ти си един от най. По мой наблюдения има доста хора във форума със знания и най-важното опит, но не споделят ли, нямат време ли, не знам. Дори и да кажат нещо, то е лаконично и не достатъчно. А ти често пишеш големи и изчерпателни постове с много полезна информация в тях.
Поздрави и евала, за което!!!
и др-те да не се услушват, ми да се вземат в ръце. 
Благодаря ти за топлите думи. Винаги е имало поне няколко по - най - от мен, а и моите виждания са спорни. Но да не казвам имена, да не става реклама, ама всички ги знаете.
Честно казано аз самият не мисля, че съм за интервю в момента. Нито културистично, нито силово тренирам като хората, нищо... Съгласих се щото много хора писахте тук и Митко ми предложи, пък и ей тъй, малко от тщеславие.
Милко... той е друг пиниз. Той мене най - много “обича“ ама далеч не само аз от bb-team съм членувал в неговия форум и съм си тръгнал... Тъпо, щото вече 4 години оттогава гоним. Явно само фитнес терапия не стига за здрава психика.
Милко има горе долу сносна физика, снимана в списание “Ева“.
Ако ходите в неговият форум ви препоръчвам Галя - наистина е чела и разбира, макар да е чела с очила с голям uv филтър... Новите звезди там честно казано не ги познавам.
|
|
|
|
|
|
|
PS. Я и аз да влеза малко в ролята на потребител.
Владо, Митко, вие защо не давате интервюта бре Какво като сте от екипа! Владо е изписал половиният сайт, а хората не го познават. За Митко пък да не говорим... Калоян също отдавна работи по каузата!
Ако не можете сами да си зададете въпросите, кажете, ние ще ви ги задададем Не се крийте, ей 
|
|
|
|
|
|
Дата: 30.01.2004
От: София
|
Една от краткосрочните идеи е да пуснем тема във форума, където да задавате въпроси към нас самите, не толкова от организационен характер (макар да не съм сигурен до каква степен може да се разделят темите). Дали ще се получи като интервю, зависи от активността на потребителите. 
|
|
|
|
|
|
Дата: 04.09.2005
От: София, Луковит
|
D3BEP - 22.06.2008, 21:52 Милко има горе долу сносна физика, снимана в списание “Ева“.
Става вече спам. Ама...
Не знам дали съм ги виждал, ама той е друга птица, 80кг ли беше? Не помня. Разбиранията на посетителите тук са други. Той казва, че е с 5% body fats. Вижданията ми са идентични- смисъл сила+функционалност само че при мен без значение е визията, но още ме дърпа малко и към културизма... Иначе сигурно са добри снимките 
едит : За Владо и Митко да се стягат, на всички ни ще е интересно.
Докато човек не се предаде той е по-силен от съдбата си
(Е.М.Ремарк)
|
|
|