Стопяване на корем и качване на гърди

Дата: 27.10.2007
10.02.2008, 20:37

Здравейте ! аз съм нов в този форум .. занимавам се с фитнес от 1 година горе долу.. до сега съм качвал маса.. (не че съм качил нещо) и искам още да качвам ! искам по големи гърди , гръб , раце , рамене.. но проблема е ,че освен корема другото не расте :(

Искам да ви попитам какво трябва да ям .. за да качвам в гърдите и съждевременно поне малко да свалям от корема , имам в нас велоаргометър.. и всеки ден почити (от 3-4 дена) си въртя по 20-30 минутки.. във фитнеса .. след тренировка бягам по 10-тина минутки горе долу.. (много съм зле с бягането..) отделно между серийте си правя коремни преси.. но въпреки това .. корема си расте..
Аз съм ученик.. в 10 ти клас.. и в училище ми е малко трудно да ям точно определени неща.. затова искам някаква по  нормална диета а не някаква супер екстреемна .. която да не мога по смъртно да спазвам...
Значи в училище и като цяло през деня ориентировачно ям така:
Сутрин към 7 ям 3-4 яйца (1 жълтък) или някакъв кроасан или нищо
преди обяд към 10 .. ям 1 пица..
по обяд към 1-2 ям 1 хот дог
към 5-6-7 часът ям пак 2-3 яйца.. или някакви ядки
и към 8-9 вечерям сериозно в повечето случай - паржоли (свински пилешки) , пълнени чушки , салам , спагети , кюфтета..

знам ,че начина ми на хранене е много грешен за това очаквам предложения но все пак не забравяйте ,че в учлище не е особенно удобно да се ядът специални неща.. в краен сличай мога да си нося нещо от вкъщи.. което да търпи на седяне в чанта..

П.П. аз съм на 16 висок съм 176 и съм 72 килограма.. ако това има накакво значение...
П.П.2 не искам да отслабна напълно да не ме разберете погрешно искам да качвам още много маса в рацете гърба гардите.. но просто искам да сваля корема .. не искам плочки просто искам да е равен.. защото сега е на нивото на гърдите ми ако не и по напред :(

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Дата: 11.03.2007
От: SOFIA
10.02.2008, 21:48

режимът ти не е грешен
той е отчайващо грешен
има много такива теми
седни и попрочети малко за правилното хранене
аз също съм ученик и мога да ти кажа че не е чак толкова трудно
сутрин хапваш банан с овесени ядки прясно мляко и стафидки - по възможност и 1 протеин
на даскало 2 кисели млека друсаш и някъв въглехидрат примерно 1-2 банана
като се върнеш почваш сериозно хапване
до вечерта трябва да имаш
няколко хранения
моите са ориз със сирене ориз с месо картофи с месо
абе въобще МЕСО трябва да ядсеш иначе никакви мусколи не можеш да очакваш
и вечер ти трябва около 200 грама извара като последно хранене и си точен

10.02.2008, 22:32

хмм ... има теми ама нямам нерви да си играя маса време да търся точно това което ми трябвеа .. а и не вярвам да има много с точно моя проблем.. иначе благодаря много аз съвета.. ще пробвам така .. дано да стане ..

Дата: 11.07.2005
От: Перник
11.02.2008, 19:36

С извинение ама е такива като тебе отказаха “маса“ от разбирачите на форума за престанат да пишат .
Като ти трябва ще тъсиш .

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
SQUAT - Because somewhere out there a GIRL is warming up with your MAX !!!

Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world!

Дата: 25.01.2008
От: Кюстендил
12.02.2008, 18:26

От няколко седмици се опитвам да си направя свестен режим на хранене и не съм спрял да чета и да се ровя. Нищо не идва на готово, ако се занимаваш сериозно и искаш резултати ще потърсиш информация из сайта smile И аз съм учник, втора смяна съм обядвам в нас към 11 и 30, 12 след това в училище ям мляко и някакви плодове. Според мен трябва да се откажеш от пиците, баничките и другите неща в лафката smile

:]

Дата: 14.10.2007
12.02.2008, 19:35

Ти базика6 ли се бе брато.Като няма6 нерви да се рови6 си изпразни каси4ката и тичай при някое инструктур4е а не ни занимавай с глупостите си.Може ли за цяла година в залата нищо да не разбереш? Ако искаш да направиш нещо се стегни и се поинтересувай а не чакай нищо на готово.Специално за у4илището има 100 теми защото много от мом4етата тук са у4еници.Ако нямаш воля да спазваш по-строга диета тва си е лично твой проблем

12.02.2008, 19:36

добре добре разбрах ,че в този форум няма никой да ми помогне може да заключите темата

12.02.2008, 19:44

Ей тюфлек малък разбери 4е първо трябва да си помогнеш сам.С мързел то4но в спорта няма как да прогресираш.Не може да кажеш 4е те мързи да про4етеш темите и да 4акаш някой да седне да ти синтезира информацията от тях само щото си голям пич и си се сетил да отвориш тема.

12.02.2008, 22:46

крали марко... направо ти се очудвам какво правиш още в форума .. не знам за този.. но принципно в форумите е забранено грубото отношение към другите съфорумци .. ? и тук сме да обсъждаме и да си помагаме ? или греша ? както и да е.. казах намерих кой да ми помогне..

и другото .. мързел в спорта.. аз спортувам за да си оформя тялото а не да ставам култорист.. smile ти изкара ебати теорията.. в спорта.. гррр .. както и да е wink и все пак мерси за савета вече ще чета повече..

12.02.2008, 23:13

Наистина малко съм прекалил като се за4ета оба4е 6е ти кажа защо за да не остане6 с гре6но впе4атление.Първо днес попаднах на някакви пичове които имат за цел съвсем различни неща от оформянето на тялото и не спират да спамват във форума.Второ твърде нагло ми прозвуча това 4е нямаш нерви да се ровиш из статиите и затова всичко да се пише отново в твойта тема за да го получиш на готово.Излиза 4е тея дето си губят времето да 4етат са балъци.Както и да е прав си 4е сме тук за да си помагаме зарова ти казвам пак 4е трябва да се нау4и6 да бъдеш любознателен ( така да се каже ) и отговорен.А за мързела и спорта...сам ще видиш колко усилия ще са ти необходими дори само да оформи6 тялото си ( културизмът е друг свят.за него трябва да си абсолютно отдаден на стремежите си ).Сега разбрахме ли се ?

13.02.2008, 16:14

дам smile така общуването вече ни върви ок мерси за съвета.. аз съм гледал в сайтове.. и в форуми но точно моя проблен не съм го намерил но мисля ,че намерих алтернативно решение на проблема ми smile

Дата: 01.02.2007
От: Княжево
13.02.2008, 18:09

Искаш нещо синтезирано (да не се ровиш) - яж много месо...

The greater danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it.

Дата: 30.04.2005
От: KERBALA®
10.03.2008, 07:36

Абе момче нали и аз  качвах само  на ръце гърдите ми  не растяха !! не само хранене  ти треа и  тежка  тренировка !!! за  гърди треа  3 серии да праи6 наи мно  по  5 упражнения !!!

Kупи си Форд,Да си горд и Мото Пфое да е вечно твое...